- Emoji Skoru
- 1.477
- Puanlar
- 113
hepsi var bende de :)
tikinircasina yeme de yasadim, su an durtusel yemem de var. konusarak tani kondugu icin zor bence doktoru da suclamiyorum. randevu sureleri en az 40 dk olmali bence.
girer tabi :) anlik kopup duruyoruz farkinda olmadan. babanizda da varmis demek ki. :) hala da vardir muhtemelen. sosyal kod okuyamama benim babamda da var ondan onda da oldugunu cozdum yoksa disardan cok anlasilmiyor.
siz = ben. ya da bir plan yaparim mukemmel sekilde. birazcik plandan kayarsam hop basa don. ya mukemmel olacak ya hicbir sey yapmicam. hicbir sey de mukemmel olmadigi icin hicbisey yapmamamla sonuclandi senelerdir aglicam valla :)
Yaa bi de ben bazen insanları görmezden geliyorum ama farkında değilim bunun,yanımdan geciyo ya da yakınımdan, görmüyorum sonra da adım selamsız sabahsıza çıkıyo halbuki ah ah nelerle uğraşıyoruz hiçbiri kasıtlı değil:)
Mesela yakınlarımı da çok ama çok nadir arıyorum,içimden gelmiyor iletişmek,aramıyosun sormuyosun deniyo ama işte anlatamıyorum ki derdimi:)Onlara olan sevgimde bi değişiklik asla yok bu arada sadece ilgilenmek,arayıp hal hatır sormak yerleşmedi bende, telefon konuşması olunca inanılmaz geriliyorum,eminim ki bu durumun da bi ilgisi vardır.
Sosyal kod okuma durumunu yeni öğrendim, kendimde var mı yok mu bi takip edeceğim bakalım ama eminim gecmiste bunun da örneklerini yaşamışımdır:)