Yetersiz hissetmek

Hadi ben çocuğum var deyip simdilik yerimden kimildayamiyorken sen bir isin gucun oldugi, çocuğun olmadigi halde o adama nasil katlaniyorsun adamdaki asagilik kompleksi sen ister bakimli ol ister bakimsiz herseyden daha degerlisin...

Inanin anneniz ve babaniz böyle bir evlilige cocuk getirmenizi asla istemez keşke en basta öğrendiğinde biraksaydin belkide bu evliligin külleri kalip yeniden biriyle tanış mis evlilik yolinda olabilirdin...

Şimdi cogu erkeklerimiz evlenmiş ayrilmosa da bakmiyor gercekten seven cocugunu bile kabul ediyor evlenip ayrilmayi dert ediyosan eger...

Aklin varsa kacip kurtulun bu adam cirkeflesecek belli ki sizi borclu cikaracak...
ailedende varliklisiniz yagli kapisiniz anliycaniz ben erkek olsam böyle kadini birakmam!!!

Seven insan böyle zulüm yapmaz sevdiğine.. Hem de hastalık söz konusu olunca..
Tam tersine saçınız dökülünce daha çok üstünüze düşmesi, pişman olması hatalarından vazgeçmesi
gerekirdi ki aynen devam etmiş hem sevmiyor hem de vicdanı yok.

Ben bırakmamasını hep sevgiden sanıyordum , sanırım dediğiniz gibi.
Boşanmış olmaktan korkmuyorum, keşke daha önceden yapsaydım şuan tek düşüncem ailem.

3 yıldır ufak sorunlar dışında kimseye bu olanları anlatmadım.
İlk başlarda hep kendimde sanırım hala kendimden şüphe ediyorum o gördüğü kadın mıyım hiç bir işe yaramayan.
Niye onun gözünde böyleyim diye hep daha iyisi olmak için çabaladım.
Dışarda giyimimi geçtim, evde bile aynı kıyafetleri giyinmeyim diye hep farklı geceliklerle dolaştım.
Kendimi sürekli onun gözünde değiştirmeye çalıştım, dediklerini değiştirmeye.
Sporuma laf mı etti mesela ben 1 ay akşamda gittim. Dönüp şey diyemedim kendi göbeğine bak.
Neden düşünemediğimi bilmiyorum.
Aşağılık hissettim, anlatığı kadın benim sandım.
Biliyorum mantıklı gelmiyor ama bu.
31 yıllık hayatımda ilk kez bu yıl aynada gördüğümü sevmedim.
Evde gülüp geçtiğime, ofisin lavabosunda kaç kez ağladım hep makyajımı tazeler evime gelirdim.
Şimdi sevgim bitmiş sadece ona kendimi kanıtlamaya çalışan bir zavallı olduğum farkettim.

Asla saçma değil. Adam sizi sevmiyor. Sanırım o da kendini yetersiz görüp sizi düşürmeye çalışıyor.

Tamam boşanınca anne baba üzülür de siz böyle bir ömür geçirebilir misiniz? Böyle daha mutsuz olmaz mısınız? Onlar sizi böyle görünce daha mı iyi? Ya daha kötü hastalanırsanız?

Bu adamla asla çocuk yapmayın ve boşanın. Ailenize de öyle daha mutlu olacağınızı anlatın. Adam sizi sevmiyor ve saygı duymuyor.

Allah size sabır versin.yıllardır eşimde beni aşagılıyor kilolandım diye sanki ömrüm boyunca aynı kalmak zorundayım.kendi haline bakmıyor hiç.bir ara bende özgüvenimi kaybetmiştim arkadaslarım sagolsun destekleriyle özgüvenimi yerine getirdiler.simdi artık ben benim diyebiliyorum.sizde o adamın dediklerine bakmayın bırakamıyorsanız bile kendinizi o adamın hakaretlerini dinlememeye bakın.kendinize baska ilgi alanı daha bulun kafanızı dagıtırsınız.

Abimin durumu olmasa bugün gideceğim ama daha soğumadı hiç birimizde. Ailemde öyle boşanmaya çok açık bir değil.
En azından bir süre katlanayım diyorum ama nasıl katlanayım ?

Niye katlanıcaksın? Adamın daha nasıl davranması gerekiyor ? İlla dövmesi mi lazım, aldatmaya mı yeltenmemiş, kadınlığınıza mı laf etmemiş. O zaman o da erkek olsaymış da karısını hafta sonları çalıştırmasaymış. Arabayı satarım diye tehdit etmek nedir. Adam dengesiz, sizinde dengenizi bozmaya başlamış.

Eşiniz rahatsız o kesin kafadan mı ruhtan mı bilemem.

Eşiniz ve evliliğiniz sizi mutsuz ediyor. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak etkilenmişsiniz. Ayrılırsam ailem üzülür diyorsunuz. Emin olun sizin, mutsuz , evli, hasta olmanızdansa; mutlu ve boşanmış olmanıza daha çok sevinirler.
Ayrıca sakın ha bu adamla kesinlikle bir çocuk sahibi olmayın.

Siz asla yetersiz değilsiniz aksine bence çok Hoş ve güçlü bir kadınınsiniz. Ayrılmak yerine eşiniz kabul ederse çift Terapisi alsaniz olmaz mı ?yani bence ayrılın bu adamdan ama ayrıl ayrılma demek kolay birsey değil sonuçta o yüzden terapi denenebilir sanki .cinsellik konusunda önceden iyiydi evlenince kötü oldu dediniz ya bazı erkeklerde evlilikten sonra yada dogum sonrasi bir sendrom gelisiyormus. Eşlerini bir anne gibi görmeye basliyor kadın gibi gormemeye basliyorlarmis belki böyle bir durumdur. Diğer tavırları için ise malesef Eşinizin size saygısı yok ve bence kendini sizin yanınızda ezik hissediyor kendi eksik taraflarını kapamak icin sizi bastırarak aşağı çekerek bunu yapmaya çalışıyor klasik ezik erkek psikolojisi. Kendinizi onun hissettirmeye çalıştığı duruma sokmayin lütfen çünkü yetersiz değilsiniz. Bence net karar verin kendinize sorun ben bu adamı cok seviyorum onsuz yapamam mi diyorsunuz yoksa ayrilsam psikolojim rahatlar omzumdan yükü gider mi diyorsunuz iyi düşünün .yaşınız daha genç ayrılıp kendinize sizin gibi hoş biriyle yeni bir hayat kurabilirsiniz hayatın karşımıza neler çıkaracağı bilinmez .kendi mutlulugunuza odaklanın bencil olun bu konuda .

Siz bu mesajlaşmadan sonra mı uzak durdunuz? Bu nedenle mi bitti cinsel hayatınız?

Ah benim güzel kadinlarim. Hepimiz ayniyiz degil mi konu ailemiz olunca. En eğitimlimiz de aynı, para kazananimiz da calismayanimiz da cirkinimiz de guzelimiz de.
Keşke sizinle arkadaş olsak, inanin çok istedim. Çünkü yaninizda olsam size derdim ki, sen çok güzelsin. Sen başarılısın. Sen iyi bir insansın. Saçın dokulse de bile muhtesemsin derdim. Bisver bugun spora gitme, kocana da haber et gel gidip tatli yitelim bugun derdim.
Çocuk yapmayın, lütfen. Esinizi seviyorsaniz falan diyenler olmuş, nolur sevmeyin de. Yalanlarina da inanmayın. bosanin. Arabayi da boydan boya cizip ezik kocaniza bırakın. Hiç kimsenin, hele ki guvensiz ve saygisiz bir erkegin sizi uzmesine kendinizi kotu hissettirmesine izin vermeyin.
Aileniz bu durumla baş edemez diye düşünmeyin. Anne babalar çok güçlüler, ederler. Hem yasini daha genç, belki hayatiniz toparlanir ve bir gun cocuk sahibi de olursunuz, sizi seven ve değer veren bir adamdan.

hiçbirisi saçma değil çok üzüldüm durumunuza ama bence çocuk yapmayın hatta ayrılsanız ya
belki düzgün bir evlilik yapma şansınız olur şu an o şansınızı yok ediyorsunuz

Abimin durumu olmasa bugün gideceğim ama daha soğumadı hiç birimizde. Ailemde öyle boşanmaya çok açık bir değil.
En azından bir süre katlanayım diyorum ama nasıl katlanayım ?
Saçma bahaneler yaratıyorsunuz. Aileniz bir evlat kaybetmiş birini de yavaş yavaş kaybediyor. Bunu anlatın ve onlara sarılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…