- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Yokluk çekmek, garanticilik değil sadece. Kök nedenlerde baskıcı bir ailede yetişmek, sevgisiz evlilik, eskiden çok güzel olup sonrasında hastalıklar yorgunluklar yaşayıp çirkinleşmek, sosyal hayatta bozukluklar olabiliyor. Sebeple sonuç her zaman aynı renk değil yani.Ben buna benzer sorunlarin yokluk ceken insanlarda oldugunu duymustum ama ne yazik ki tek sorunu istifcilik degil
Ortamlarda uslup ve patavatsizligi konusundada cok sıkinti cekiyoruz her konuda ama kendisi hicbir konuda ustune laf getirmiyor hicbirseyi kabullenmiyor
Bu arada zaten yasadigimiz ev cok buyuk degil ama bulabildigi her yere birseyler tikistiriyor
kaynanamdan ceksem aynisi kadar canim yanacak herhaldeYani yorum yapıcam ama gülesim geliyor
Öyle bir giriş yapmışsın ki kaynanası kaynatası eşi babası anası dıdısından aynı anda dayak yemiş gelin gibi
Yani tek sorunu istifcilik olda belki neyse diycem ama herseyi yoruyor beniYokluk çekmek, garanticilik değil sadece. Kök nedenlerde baskıcı bir ailede yetişmek, sevgisiz evlilik, eskiden çok güzel olup sonrasında hastalıklar yorgunluklar yaşayıp çirkinleşmek, sosyal hayatta bozukluklar olabiliyor. Sebeple sonuç her zaman aynı renk değil yani.
Siz çok konuştuğunuz için artık sizle yüzgöz olmuş. Bir dostu, varsa kardeşiniz, babanız konuşmalı. Ve bu davranışlarından dolayı birkaç insanı kaybetmeli ancak öyle anlayabilecektir. Umarım düzelir..
Valla bu dert benim omrumu yedi oyle soyleyeyim size hatta buraya uye oldugun günden beri bu konuyu paylasmak istiyorumda eminim ki boylesi yeryuzunde yok o yuzden garanti kimligim ifsa olacak tanidiklar uyeligin bana ait oldugunu ogrenecekler diyekonuyu acmadim ama valla artik dayanamiyorum(Belki akil verirsiniz diye aciyorum)
Uyarı! Ben kısaca anlatmaya calisirimda olmazsa uzun olabilir bilginiz olsun isteyenler en ustteki bir kac paragraf ve en alttaki paragraflari okumakla yetinebilirler
Derdim annemin daginikligi(ama öyle böyle degil)
lüzumsuz alakasiz ise yaramaz seyler biriktirmesi atmamasi (onlarin birgun lazim olacagina inanmasi milyonda bir lazim olabiliyo tabi)bu konularda kendine laf soyletmemesi soyledigim zamanlarda evde olay cikacak sekilde sesimiz mahalleyi alacak sekilde buyumesi
Ayrica patavatsizliklarida mevcut (ağır bir laf ama inanın
Vakti zamaninda fazlasiyla gormus ama tek sorunuda istifcilik degil kiBaba yok mu? O bişey demiyor mu?
Bir de zamanında çok yokluk mu görmüş acaba?
Bizimkide aldigimizda onu baska nir yerde kullanmak ici sakliyoraynı sorun benimkinde de var
poşet poşet pet şişe atıyorum farketmiyor bile
sinir oluyorum
çoğu şey 'alırım ama eskisini atarsan' diyorum
tamam diyor
atıyor mu? hayır...
takipteyim
Mutlaka kandirin goturun doktora hatta istanbuldaysaniz bakirkoye goturun.Ne konustugunu bilmemesi kendini hakli gormesi ciddi seyler.Ya zaten normalde biz bu ve bi suru sorundan dolayi beraber bi bayram zoyaretine dahi gidemiyoruz
Illa bi sorun yasiyiruz o yuzden kesinlikle benimle gelmezde kardesimin universiteden gelmesini bekliyorum belki o ikna eder
Valla arkadaslarimim akrabalarimin annelerindede var ama boylesi hic kimsexe yok hatta oyle seyler var ki yazmadimAynı benim annem insan sinir krizi geçiriyor. Ben evlendim kurtuldum :)
Istanbulda degiliz ama bulundugum yerdeki devlet hastamelerindede psikolog yada psikiyatrist varMutlaka kandirin goturun doktora hatta istanbuldaysaniz bakirkoye goturun.Ne konustugunu bilmemesi kendini hakli gormesi ciddi seyler.
Cekmis maalesef ama tek sıkintimiz istifciligi ddgil ki dagibikligi var patavatsixligi var (bu yuzden zaman zaman insanlarla sorun yasiyiruz) sanki koydeymis gibi yasamasi var (tepsi tencereyi yukadiktan sonra kurumasi icin bulasik sepetine degilde balkona birakmasi gibi)ki cocuk yasta koyden cikmiszamanında çok yokluk filanmı çekmiş aceba ?
Cati kati bodrum balkonlar ve kendi yataginin altiAnanem de benziyor annenize biraz. Annrm her yaz gittiğinde çuvalla atardı..fark edersr gider çöpten alırdı..neyse ki onun çatı katı vardı oraya koyuyordu. Şimdi yaşlanınca baya geçti pek takmıyo artık. Ama sizinki ciddi boyutta hiçbir şeyi atmıyor. Bence doktora gitmeli.
benim anneannem çok temiz titiz bir kadındı. o kadar titizdi ki her yere beyaz örtü örterdi. misafir koltuğa oturup gittikten sonra onlar yıkanırdı. elimizi parmaklıklara falan değdirmeye korkardık. gel gelelim çok fazla eştya saklardı . özellikle çul çabut çok çok fazla.
en son uzun bir süre gidemedik yanına. rahmetli babam rahatsızdı. neyse birgün çıktık gittik. koynuna lamba bağlamış, tabak koymuş. tuhaf tuhaf şeyler işte. neyse hastaneye götürdük. demans olmuş. aklı dengesini iyiden kaybetmişti. doktor bu hastalıkların genç yaşlarda yaşanılanlardan dolayı oluştuğu ilerleyen yaşlarda patlak verdiğini söylemişti. annenize dikkat edin ve mutlaka psikiyatra götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?