Yeter Artık Patlayacağım(Banada Bir Akıl Lütfen)

Ne patavatsizligi yapıyor mesela ?
Ahlaksızca mi konuşuyor ? Annenizin fikri oysa , konusuyorsa onu bağlar, sizler niye rezil oluyorsunuz anlamıyorum.

Yok yok ahlajsiz seyler degil ama nerde ne diyeceginj bilmiyor diyeyim mesela gecen evde tadilat vardi bisey hakkinda ustaya bissy soyledi şu şöyle olsun tarzinda adamda yok o oyle olmaz degince yapmasi icin adama ayaginin altina kurban olayim diyo ki bu benim delirmeme neden oldu

Baska birgünde evdeki tadilatta adam molozlari cuvala koyuyo adama yardimci olayim mi dedi (iyi niyetinden suphem yok)ama bu seferde beni cagirdi gel yardim etti diye yine deli oldum adamin isi o beni ne diye cagiriyorsun adam dursubda ben mi o isi yapayim

Iste toluluk icinde olanlarida var onceleri uyariyordum ama hic umursamiyor dahi

Birde soyle ornek vereyim degimlerden falan mecaz soyleyislerden kesinlikle anlamiyor misal siz ona gözüne mi battı degin bana gozune girsin seklinde anliyor ve bu yuzdende zaman zaman toplum ici dd sıkintılar yasadigimiz oldu

Ya kucuk bir yerde yasiyoruz cocuklugunu bırakin buranin 20-25 yıl oncesi mahrumiyet bölgesi yani burada kime dokunsan cok siddetli bi maddi sıkintı yasamistir
Sebep bu olabilir işte ama annende de böyle bir iz bırakmış olabilir ucu hertürlü psikolojik rahatsızlığa dayanıyor gibi sanki

Sebep bu olabilir işte ama annende de böyle bir iz bırakmış olabilir ucu hertürlü psikolojik rahatsızlığa dayanıyor gibi sanki
Bende durumun bir nebze bundan kaynakli oldugunu dusunuyorum

Ama birakin psikolojik sorunu fizyolojik sikıntısıni dahi kabul ettiremiyorum mesela kulaklari cok agir isitiyor anne bak duymuyorsun doktora git diyorum ama kabul etmiyor benim kulaklarim duyuyor sen sessiz konusuyorsun diyor bazen bi kelimeyi 5 defa tekrarladigimi biliyorum ama ne kulaginin duymadigina nede doktora gitmeye ikna edemiyorum ama ayagi kolu agirsa usenmez 10 kere gider doktora(yani anlayacaginiz dik baslilikta mevcut)

Birde tek sorunumuz istifcilik olsa neyse doyecsgim bi sekilde toplayip sakliyorum bi yerlere ama asiri derecede daginikligi var(cocuk gibi diyebilirim)

Valla yazarken bile arkasindan konusuyor olmanin verdigi vicdan azabi var

Insan evladının dik başlılığının hakkından gelemiyor yeri geliyor sen annenin hakkından nasıl geleceksin ? burada tıkanır ışte insan

Insan evladının dik başlılığının hakkından gelemiyor yeri geliyor sen annenin hakkından nasıl geleceksin ? burada tıkanır ışte insan
Zaten bircok sıkintiyı bu yuzden yasiyoruz mesela soylenilmemesi gereken seyleri soyluyor yada üslübu yanlis anne bunu deme yada boyle deme dedigimiz halde inatla surduruyor en sonunda iyi yapmisim falana bağlıyor

Mesela yorumlardan birinde yazdim gecenlerde evde tadilat vardi ustaya fikrini soyluyor soyle olsun diye usta oyle olmaz degince dedigini yapsin diye ustaya ayaginin altina kurban olayim diyor anne adama oyle denir mi niye oyle diyorsun diye sinirlendim oda nolmus falan diye uste cikiyor

Yada misafir gelince yemeklwri ben yaoar hazırlarim yemek kalmamistir insanlarin onundeki tabagi alir yenisini doldurmak icin yada doldurayim mi diyor ama mutfakta yemek yok bu yuzden 50 kere tartismisizdir anne bak zatsn olsa ben getiriyorum yada soruyorum misafirden esirgeyecsk ddgilim diyorum ama degisen bisey yok

Bu kadın değişmez evvel böyle gelmiş böyle gider sen yipranırsın çok sinir bozucu şeyler yapmadıkça (tadilatçı örneğindeki gibi )biraz görmezden duymazdan gelmeye çalış

Bu kadın değişmez evvel böyle gelmiş böyle gider sen yipranırsın çok sinir bozucu şeyler yapmadıkça (tadilatçı örneğindeki gibi )biraz görmezden duymazdan gelmeye çalış
Bende her seferinde umursamayacagim diyorum ama bi an geliyor patliyorum bende on karsi cok kırıcı olabiliyorum

Tafsiyen icin tesekkurler cunku bende artik kabul edip karismamaya calisicam cunku hayatim gun boyunca bu tarz seyleri kafaya takmakla geciyor

Anneniz OKB hastası muhtemelen. Tabii ben doktor değilim ama benzer şeylerden çıkarım yaparak söyledim. Ben annenizin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum aslında.

Eğer öyle bir durum varsa mutlaka tedavi olması gerekli çünkü sizden çok aslında o kendinden rahatsız oluyordur eminim. Eğer bunu elinde olmadan yaptığını düşünür ve kabul ederseniz belki siz de zarar görmezsiniz. Zira bir OKB hastası ile yaşamak çok ama çok zordur.

Neden olduğunu bulmak lazım belki önce ?

Anlayışı bu kadarmış, gördüğü , geçirdiği , gördüğü eğitim v.s hepsi bir yumak tabi.
O desin ne olacak ki , bundan dolayı neden zor zamanlar yaşıyorsunuz ki ?
Gülün , tatlı tatlı takılın ya da hiç duymamazlıktan gelin.

Deyimlerden anlamıyor diye , bilemedim.
Ben farklı bakıyorum. Anne babanın evlatlarına zararları yoksa, onlara iyi baktilarsa diğer herşey boş. Alttan alınmalı, iki.kat özen gösterilmesi, düşüncelerine saygı duyulmali.

Işin psikolojik boyutuyla ilgilenmeli evlatlar. Ama.kendileri için değil sadece anne babaları için,biraz daha rahatlamalari adına.
Yok kutu biriktirmiş, yok çorabını delik giyiyor, toplum içinde konuşmayı bilmiyor cümleleri benim tarafımdan kabul edilir bir şey değil.
Ben olsam annemin deyimi yaş anlamasına bile hayran olurum mesela. Tatlı gelir, hoş gelir.

Bu kadar eleştirmeyin. Çıldıracak konuma zaten hiç geleyin.
Molozlari taşı diye cagiriyorsa , " o adamın işi annem " deyip gecistirin. Anlamıyorsa ayrılın o anda ortamdan.

Demem o ki , 50 örnek verin şuan , benim için curuktur o örnekler.
Onlar anne baba , ötesi yok.
Kaybedince anlaşılmasın kiymetleri.

Istifci annem varsa sadece onun için üzülürüm. Ne onu bu kadar üzüyor diye içim içimi yer.

Çok zor işiniz annenizin huyu alışkanlıgı olmuş huyuda alışkanlıgı bu çıkmaz sokak gibi tahammül göstermek zorunda kalmışsınız ailecek bunuda birlikte konuşarak aşabilirsiniz yazık olmuş onca zamanında güzel yazmalar vs ...ler mahvolmuşlar anneniz görmemişlik yapmasın artık çöpemi atacak yoksa bu böyle bir evde yaşamak zorunda değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…