- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ne patavatsizligi yapıyor mesela ?
Ahlaksızca mi konuşuyor ? Annenizin fikri oysa , konusuyorsa onu bağlar, sizler niye rezil oluyorsunuz anlamıyorum.
Sebep bu olabilir işte ama annende de böyle bir iz bırakmış olabilir ucu hertürlü psikolojik rahatsızlığa dayanıyor gibi sankiYa kucuk bir yerde yasiyoruz cocuklugunu bırakin buranin 20-25 yıl oncesi mahrumiyet bölgesi yani burada kime dokunsan cok siddetli bi maddi sıkintı yasamistir
Bende durumun bir nebze bundan kaynakli oldugunu dusunuyorumSebep bu olabilir işte ama annende de böyle bir iz bırakmış olabilir ucu hertürlü psikolojik rahatsızlığa dayanıyor gibi sanki
Insan evladının dik başlılığının hakkından gelemiyor yeri geliyor sen annenin hakkından nasıl geleceksin ? burada tıkanır ışte insanBende durumun bir nebze bundan kaynakli oldugunu dusunuyorum
Ama birakin psikolojik sorunu fizyolojik sikıntısıni dahi kabul ettiremiyorum mesela kulaklari cok agir isitiyor anne bak duymuyorsun doktora git diyorum ama kabul etmiyor benim kulaklarim duyuyor sen sessiz konusuyorsun diyor bazen bi kelimeyi 5 defa tekrarladigimi biliyorum ama ne kulaginin duymadigina nede doktora gitmeye ikna edemiyorum ama ayagi kolu agirsa usenmez 10 kere gider doktora(yani anlayacaginiz dik baslilikta mevcut)
Birde tek sorunumuz istifcilik olsa neyse doyecsgim bi sekilde toplayip sakliyorum bi yerlere ama asiri derecede daginikligi var(cocuk gibi diyebilirim)
Valla yazarken bile arkasindan konusuyor olmanin verdigi vicdan azabi var
Zaten bircok sıkintiyı bu yuzden yasiyoruz mesela soylenilmemesi gereken seyleri soyluyor yada üslübu yanlis anne bunu deme yada boyle deme dedigimiz halde inatla surduruyor en sonunda iyi yapmisim falana bağlıyorInsan evladının dik başlılığının hakkından gelemiyor yeri geliyor sen annenin hakkından nasıl geleceksin ? burada tıkanır ışte insan
Bu kadın değişmez evvel böyle gelmiş böyle gider sen yipranırsın çok sinir bozucu şeyler yapmadıkça (tadilatçı örneğindeki gibi )biraz görmezden duymazdan gelmeye çalışZaten bircok sıkintiyı bu yuzden yasiyoruz mesela soylenilmemesi gereken seyleri soyluyor yada üslübu yanlis anne bunu deme yada boyle deme dedigimiz halde inatla surduruyor en sonunda iyi yapmisim falana bağlıyor
Mesela yorumlardan birinde yazdim gecenlerde evde tadilat vardi ustaya fikrini soyluyor soyle olsun diye usta oyle olmaz degince dedigini yapsin diye ustaya ayaginin altina kurban olayim diyor anne adama oyle denir mi niye oyle diyorsun diye sinirlendim oda nolmus falan diye uste cikiyor
Yada misafir gelince yemeklwri ben yaoar hazırlarim yemek kalmamistir insanlarin onundeki tabagi alir yenisini doldurmak icin yada doldurayim mi diyor ama mutfakta yemek yok bu yuzden 50 kere tartismisizdir anne bak zatsn olsa ben getiriyorum yada soruyorum misafirden esirgeyecsk ddgilim diyorum ama degisen bisey yok
Bende her seferinde umursamayacagim diyorum ama bi an geliyor patliyorum bende on karsi cok kırıcı olabiliyorumBu kadın değişmez evvel böyle gelmiş böyle gider sen yipranırsın çok sinir bozucu şeyler yapmadıkça (tadilatçı örneğindeki gibi )biraz görmezden duymazdan gelmeye çalış
Annen, gelecekteki ben
Yok yok ahlajsiz seyler degil ama nerde ne diyeceginj bilmiyor diyeyim mesela gecen evde tadilat vardi bisey hakkinda ustaya bissy soyledi şu şöyle olsun tarzinda adamda yok o oyle olmaz degince yapmasi icin adama ayaginin altina kurban olayim diyo ki bu benim delirmeme neden oldu
Baska birgünde evdeki tadilatta adam molozlari cuvala koyuyo adama yardimci olayim mi dedi (iyi niyetinden suphem yok)ama bu seferde beni cagirdi gel yardim etti diye yine deli oldum adamin isi o beni ne diye cagiriyorsun adam dursubda ben mi o isi yapayim
Iste toluluk icinde olanlarida var onceleri uyariyordum ama hic umursamiyor dahi
Birde soyle ornek vereyim degimlerden falan mecaz soyleyislerden kesinlikle anlamiyor misal siz ona gözüne mi battı degin bana gozune girsin seklinde anliyor ve bu yuzdende zaman zaman toplum ici dd sıkintılar yasadigimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?