YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Sahsen bosanmaya hakkin var din cevresinde bile boyledir. Seni mutlu etmek zorunda beyfendi kabul bile etmiyormus hastane vs.valla isine gelirse derim.

Bilemiyorum doğru paylaştım mi benim bu konuyla ilgili bi konum var.
Eğer paylaşamadıysam da uyeligime bakın actigim konularda vardır boşanmalı mıyım diye başlık açmıştım.
O konuda sorunun nasıl çözüme ulaştığını yazdım dikkatlice tüm yorumlarımı okursanız cevapları bulursunuz.

Tek yol terapi başka da bir yol yok.
En az 6 ay süreyle çift terapisi görmeniz lazım.
Tecrübeli bu alanda uzman birini bulmanız lazım terapist olarak.
Ve bir de ciddi anlamda terapiste gitmiyorsa eşinize yaptırım uygulayın.
Blöf yapmayın gerçekten boşansam naparim. nereye giderim vs.bunlari hesaplayın plânlayın.
Hep bi b planiniz olsun.
Sizin ciddi olduğunuzu anlasin.
Mesela gitmiyorsa terapiste hayatınızı ayırın yemek temizlik işlerini yapmayın kendinize kadar yemek yapın mesela çamaşırını yıkamayın.
Siz oyle mi yaapmistiniz peki. Teraoiye gitmeden.Gercekten ise yarar mı. Hayatı ve yemegi camasiri ayirmak. Cidden soruyorum cunku her yola hazir ve acigim

Kolay kolay ayril demem ne emeklerle evlendin kimbilir ama o kadar hakli goruyorum ki seni cok hassas bir konu. Omur gecmez tabi.. Benim merak ettigim cinsel aclik cekmiyor mu sordun mu?
Sordum. Kendi kendine yapiyor musun dedim. Hayir dedi. Beni mi istemiyorsun dedim hayir dedi. Beni mi cekici bulmuyosun dedim. Ona da hayir dedi. :))) iyi ben gideyim bari demedim onu da diycem az kaldi

Sordum. Kendi kendine yapiyor musun dedim. Hayir dedi. Beni mi istemiyorsun dedim hayir dedi. Beni mi cekici bulmuyosun dedim. Ona da hayir dedi. :))) iyi ben gideyim bari demedim onu da diycem az kaldi

Tuhaf vaka valla aynısı sende olsa kiyametler kopardı.. erkek milletine acımayacaksın :bicak:

Aaaa ayipsin 1. Ayda kapidaydim ben
Ama.ona gelince sabret anlayisli ol ne kadat sabirsizsiz tek derdin o mu oluyor

Haha ustume iyilik saglik. pişkine bak bu ne bencillik ya kafasina vurasim geldi. Tabi ki de derdin olucak kaldı ki sabretmissin. Mesela bebek istedin diyelim leylekler mi getircekmiş. Senin de duyguların var.

X