Geldim hanımlar burdayım.
Kendinize şunu söyleyin: bu arabaların hepsinin içinde benim gibi acemilik çekmiş insanlar var. Derdimi anlattığım zaman hepsi bana yardımcı olacaklar.
Yolda şaşırırsam sağa çekip düşünebilirim.
4lüleri yakıp anormal bir durum içinde olduğumu diğer sürücülere ve yayalara hatırlatabilirim.
Insanlardan bir şey rica edebilirim. Ve onlar da bana yardım ederler.
Yaptığım şey hız olmadığı sürece hiçbir canlıya zarar vermeyecek ve telafisi kolay olan şeyler olacak.
Durabilirim,yavaş gidebilirim,düşünebilirim,insanlara yol sorabilirim....
Bi keresinde trabzon meydanda arabayı sağa çektim . Eşimin gelmesini bekliyorum. Ama trafik sol taraftan vızır vızır. Klasik şehir merkezi trafiği.
Birden cama vuruldu.
Baktım polis.
Hemen yüzüme panik ifadesi yerleştirdim.
Hah sizi gördüğüm çok iyi oldu. Ben buranin yabancısıyım kayboldum da. En yakın otoparka nerde dedim.
Poliste ha abla öyle mi . Bu yoldan dumdüz in. Solda otopark tabelasi var. Oraya gir dedi.
Teşekkür ederim dedim. Uzaklaştım
Korkma. Dünyadaki herkesin yapabildiği bir şeyi yapamaman mümkün değil.
Ama zaman vermek lazım. En azından ilk birkaç ay hata olacaktı. Hız yapmadığın sürece büyük kayıplara sebep olmazsın.
Insanlardan yardım isteyebilirsin. ben park yapamadığım yerlerde , 35 yaşlarında bir erkek bulup arabami park eder misiniz diye soruyordum. Gülümseyip yapiyorlardı
Yani gerçekten zor değil kızlar. Inanın değil.
Ha bazı sürücüler insana sinir krizi gecirtiyor ama o kadar da olacak.
Ters yöne girme konusunda bi şey diyemiyorum. Yani tabelada - işareti varsa o yola girmemeye çalış
orasi terstir ❤