- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi papatyam_83
Parke ve seramik yüzeyler için ayrı ayrı yüzey temizleyici kullanıyorum ve tabi sirke de ekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir saka degil :) yerlerim zaten cok az hali ile kapli her taraf. Acik olan yerleri de uc dort temizlikte bir siliyorum anca :)Yok daha neler şaka dimi
Coraplarim hep acik renktir :) ve evet temiz oldugunu hissediyorum :) yazin kapi pencere acikken tozlanip kirleniyorlar ama kisin genel de temizler. Zaten hemen hemen her taraf hali ile kapli. Yatak odamdaki zemin 1 metre kare bile gorunmuyor nerdeyse. Ayni sekilde mutfak ve oturma odamda da oyle :) koridor da boydan boya hali kapli. Bir salonum acik sayilir. Salonuma da giren cikan yok misafir gelmedigi surece temizlemiyorum.Sen beyaz çorap giy gör temiz mı acaba bak:))))
bende vileda ile siliyorum . temizlik yaptığım bezleri ve viledayı makine de kısa progrmda yıkıyorum mşis gibi oluyorHanımlar ....eğilip silemiyorum yer belim agriyo tipik vileda istemiyorum hijyenik gelmiyor ...kirli şu haznesi ayrı kovalar var onla bari yapayım.diyorum ...fikriniz var mi
Bunun gezmesi var mi ? Yoksa sildikçe çıkarıp yıkıyor musun ?![]()
Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.
Bunun gezmesi var mi ? Yoksa sildikçe çıkarıp yıkıyor musun ?
Balkona bile miiiben yerleri silerken tovaya biraz koyuyorum, WC temizliğinde kullanıyorum, bazen bulaşık makinasına bir iki damla damlatıyorum (yoksa koku oluyor), mutfak lavabosunu birkaç günde bir yıkıyorum, balkonlara bile kullanıyorum (biraz abartmışım galiba şimdi fark ettimde)
Şimdi baktım da buna güzel biseye benziyor alıp deneyeyim bari teşekkür ederim kendi adımavileda ultramat tavsiye ederim . diğer viledalardan farkı, paspas kısmı dikdörtgen bez şeklinde çıt çıtlı takılıp çıkabiliyor. bu nedenle daha hijyenik olduğu için hoşuma gidiyor. çıkarıp makineye atıyosun oh mis.
rica ederim. benim o viledaların bez kısımlarından midem bulanıyordu çünkü ne kadar temizlesende içlerinde pislik kalıyor. o açıdan benim için çok iyi oldu. başta kullanımı zor oluyor kafasını kovaya sokmayı tek hamlede yapamıyorsun ama alıştıktan sonra çok kolay ve pratikŞimdi baktım da buna güzel biseye benziyor alıp deneyeyim bari teşekkür ederim kendi adıma
Bende aynı şeyden muzdaribim bana da öyle geliyor çamaşır suyu kullanmıyorum çok onla da ıslamak istemiyorum bu güzelmişrica ederim. benim o viledaların bez kısımlarından midem bulanıyordu çünkü ne kadar temizlesende içlerinde pislik kalıyor. o açıdan benim için çok iyi oldu. başta kullanımı zor oluyor kafasını kovaya sokmayı tek hamlede yapamıyorsun ama alıştıktan sonra çok kolay ve pratik