• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de gitmeli miyim?

Bırak kocan anasıyla gitsin. Zaten bir kere uğraşınca bir daha gitmek istemez ya da çok sever hep gitmek ister anasıyla bilemem 😂
Ya bekarken falan hep yalnız gitti esim tatile ilk defa geçen yıl birlikte gidelim dedi annesinin dırdırı yüzünden bana da bebeğe bakar falan dedi mecbur tamam dedim ama yok yani böyle bir tatil. Kac kere kavga ettiler sayamadım annesiyle, gitsinler şimdi yine yesinler birbirlerini öyle anlaşıyor onlar

Babasi da olsa onunla bırakamam ya. Güvenim 0 ona iki arada bir derede ben başlarında olduğumda bile saçma sapan davranıyor. Eşim ona güvenir bırakır falan asla istemem. Zaten benim sorunum bebeğime bakmak değil amacım bebeğim tatilden geri kalmasindi ama kalsın daha iyi
Amaaaaan bırak gitsinler ya sende evde kocasız bi nefes al. Canım çekti keşke benimki de 3-5 gün gitse ama gitmez yapışık ikiziz biz 😅

Ben bu çocuğa baksın diye anneyi tatile götürmeyi de anlamıyorum ama sizin koca zaten çocuğa baksın diye değil bahaneden götürmüş. Herkes söylemiş zaten sıkın dişinizi gitmeyin götürse bile annesini. Çünkü bu artık her yıl böyle gelenek haline gelecek itiraz ettiğinizde de ama geçen yıllar gitmiştik şimdi ne değişti olacak. Gitmeyin özetle

Ya bekarken falan hep yalnız gitti esim tatile ilk defa geçen yıl birlikte gidelim dedi annesinin dırdırı yüzünden bana da bebeğe bakar falan dedi mecbur tamam dedim ama yok yani böyle bir tatil. Kac kere kavga ettiler sayamadım annesiyle, gitsinler şimdi yine yesinler birbirlerini öyle anlaşıyor onlar
Bence de boşver gitsinler sen de tavrını koy. Tatil planlayacağınız zaman da tek gidin, çocuğuna kendiniz bakın tatilde hiç olmazsa kafan rahat olur. Ne gerek var yani çekirdek aile tatilinde kv’nin. Ne saçma aslında.

Biz yalnız mı gidelim deyince ben sizi ve çocuğu kastediyor sanmıştım. Şok oldum. Bırak gitsin annesiyle. Siz de sonra ailecek gidin.

Bu yıl gitmeyin beraber gelenek haline gelir sonra adım adım bir bakmışsın hayatının her anına dahil olmuş yada anneyi kendi emsali biriyle yollayın teyze vs

Geçen yaz eşim, bebeğim, ben ve eşimin annesi tatile gittik 5 yıldızlı hersey dahil bir otele. Eşimin düşüncesi annem de biraz bebeğe bakar sen de dinlenirsindi. Bebeğim o zaman 1 yaşındaydı ve elinden tutunca yürüyor yoksa yürüyemiyordu çok ara bir donemdi. Kayinvalidem zaten torununa bakmaz sevmez de ama sesimi çıkartmadan gittim tatile ve burnumdan geldi. O kadar her şeye karışıyor ki anlatamam. Sonunda belim yamularak döndüm tatilden stresten, belimde zaten platin var. Eşim de o zaman bir daha böyle gitmeyiz demişti ama dün yine konusunu açtı annemi yine bi yere götürmek lazım falan diye. Aynı otele yine gitmek istiyor. Ben de başta dedim ki ben bir daha annenle tatil istemiyorum burnumdan getirdi diye. Eşim de o zaman biz yalnız mi gidelim dedi iyi gidin dedim. Şimdi diyorum ki dünya para verecek eşim, oğlum denize girmeyi çok seviyor acaba biz de mi gitsek yine? Bir yandan da kaç gün onunla yine stresten hasta olacağım diye korkuyorum. Eşim bizi ayrı tatile de götürür bu arada geçen yıl da gitmiştik. Siz olsanız gider misiniz ya da direkt eşim annesinin götürmesin diye mi uğraşayım? Hak etmiyor çünkü cidden hak etmiyor ne iyi bir insan ne iyi bir anne.
Oğlunu düşünecek önce beyefendi. Bırak anasıyla gitsin muhtemelen blöf yaptığını düşünüyo

Ayy bu erkekleri anlamıyorum annene çok düşkünsen dizinin dibinde oturup evlenmeseydin sanki zorla evlendirdiler. Bırak gitsinler soru sahibi sen de dinlenirsin.

Bu sefer gitmeyin eşinizle annesi gitsin . Siz de gezin tozun keyfinize bakın. Eğer onlarla giderseniz her yıl rutin haline döner bu durum . Annesiyle kendisi ilgilensin de yorulsun biraz :) Bu kvleri ve annesine düşkün evli erkekleri anlamak zor gerçekten. Bekar çocukları yok mu , kendi eşi yok mu vefat mı etmiş?

Yolla anasıyla. Sen olmadan bütün dengeler bozulur burnundan gelir kesın kocanın. Hatta bebegı de ver dıcem de senın aklın kalır.
Geçen yıl bile kavga edip durdular bu yıl biz de olmayınca iyice rahat ederler artık. Yok vermem bebeğimi asla, bir aksilik olsa ben gidemezsem babasıyla yalnız yollarım ama babaannesine güvenim 0

Bu sefer gitmeyin eşinizle annesi gitsin . Siz de gezin tozun keyfinize bakın. Eğer onlarla giderseniz her yıl rutin haline döner bu durum . Annesiyle kendisi ilgilensin de yorulsun biraz :) Bu kvleri ve annesine düşkün evli erkekleri anlamak zor gerçekten. Bekar çocukları yok mu , kendi eşi yok mu vefat mı etmiş?
Bekar çocuğu yok eşim tek çocuğu, eşi de sağ ama araları çok kötü. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlar diyebilirim. O konuda da çok kızıyorum zaten annesine, esimi babasına düşman etmek için elinden geleni yapıyor. Hep benim kimsem yok kafasında ama kadın sorunlu yani kimse çekmez onu. Kac tane kardeşi var komşu sayılacak kadar yakınlar ama hiçbiriyle konuşmuyor. Eşimle de düzgün bir ilişkisi yok eşime gerçekten düşkün olsa anlarım ama değil tek amacı eşime vicdan yaptırıp kendini gezdirmek. Eşimi çok güzel manipüle ediyor. Evlenmeden önce böyle yapmıyordu bence evlenince ondan uzaklaşınca eşim ve özellikle çocuk olunca başladı böyle yapmaya.

Ne demek yalnız ki gidelim eşiniz inadına mı öyle söyledi yine gelirsin diye hiç hoş değil gitmeyin yalnız gitsin öyle tatil mi olur burnundan gelecek

Bekar çocuğu yok eşim tek çocuğu, eşi de sağ ama araları çok kötü. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlar diyebilirim. O konuda da çok kızıyorum zaten annesine, esimi babasına düşman etmek için elinden geleni yapıyor. Hep benim kimsem yok kafasında ama kadın sorunlu yani kimse çekmez onu. Kac tane kardeşi var komşu sayılacak kadar yakınlar ama hiçbiriyle konuşmuyor. Eşimle de düzgün bir ilişkisi yok eşime gerçekten düşkün olsa anlarım ama değil tek amacı eşime vicdan yaptırıp kendini gezdirmek. Eşimi çok güzel manipüle ediyor. Evlenmeden önce böyle yapmıyordu bence evlenince ondan uzaklaşınca eşim ve özellikle çocuk olunca başladı böyle yapmaya.

Bahsettiğiniz kişi eşinizin annesi farkında mısınız? Eşimi manipüle ediyor kendini gezdirtiyor falan, sanki yetim, evlatlık bir çocuktan bahsediyorsunuz. Ben evlenince annemi senede bir 2 günlük tatile çıkarmama karışan adamı direkt boşarım, siz iyi niyetli değilsiniz bence.

Eşiniz bekarken sahiplendiği ve sorumluluğunu aldığı köpeği evlenince annesinin başına atmış bunda bile kadını suçlamışsınız. Size ne kv'nizin komşularıyla konuşup konuşmamasından? Buna bile laf söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz. Az değilsiniz kesinlikle

Son düzenleme:
Back
X