Geçen yaz eşim, bebeğim, ben ve eşimin annesi tatile gittik 5 yıldızlı hersey dahil bir otele. Eşimin düşüncesi annem de biraz bebeğe bakar sen de dinlenirsindi. Bebeğim o zaman 1 yaşındaydı ve elinden tutunca yürüyor yoksa yürüyemiyordu çok ara bir donemdi. Kayinvalidem zaten torununa bakmaz sevmez de ama sesimi çıkartmadan gittim tatile ve burnumdan geldi. O kadar her şeye karışıyor ki anlatamam. Sonunda belim yamularak döndüm tatilden stresten, belimde zaten platin var. Eşim de o zaman bir daha böyle gitmeyiz demişti ama dün yine konusunu açtı annemi yine bi yere götürmek lazım falan diye. Aynı otele yine gitmek istiyor. Ben de başta dedim ki ben bir daha annenle tatil istemiyorum burnumdan getirdi diye. Eşim de o zaman biz yalnız mi gidelim dedi iyi gidin dedim. Şimdi diyorum ki dünya para verecek eşim, oğlum denize girmeyi çok seviyor acaba biz de mi gitsek yine? Bir yandan da kaç gün onunla yine stresten hasta olacağım diye korkuyorum. Eşim bizi ayrı tatile de götürür bu arada geçen yıl da gitmiştik. Siz olsanız gider misiniz ya da direkt eşim annesinin götürmesin diye mi uğraşayım? Hak etmiyor çünkü cidden hak etmiyor ne iyi bir insan ne iyi bir anne.