- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi papatyam_83
Ben viledayla siliyorum.İçine ace çamaşır suyu,çamaşır deterjanı ve bazen bunlara sirke de ekliyorum.Zaten o çamaşır suyuyla bez de kararmiyor.Tertemiz oluyor mis gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tozu da onla alıyorum baya bi gidiyor bir kutuBende lock kullaniyorum. Cok iyi bir deterjan. Ayrica cam sil kutusuna sicak su ve lock koydum camlari da siliyorum piril piril oluyor![]()
Marc in mor olanı harika gerçekten tam bi temizlik kokusuValla bende vileda kullaniyorum. Elle silsekte iki gun sonra ayni oluyor. Onemli olan temiz su ile duzenli olarak evi silmek. Ben iki gunde bir supurge acarim. Hergun de viledayla silerim.supurge actigim gunde toz alirim. Hep bu rutinde devam eder. Yerler icin arada bir marc'ın lavanta kokulu yuzey temizleyicisini kullaniyorum cok memnunum.
iki haftada bir silince mecbur su degistirmeniz lazımEvi silmeden önce çok iyi süpürünce zaten silme işi çok kolay oluyor. Evde ayakkabi ile dolasmiyoruz sonuçta, yerde en fazla toz, kil, saç olur. Abartmaya gerek yok. Ben de cocuk ya da kedi, köpek yok; 2 haftada bir silerim yerleri. 2 oda silince suyumu degistiririm. Paerxin dönen başlıklarından kullaniyorum bende, sık sık yeni başlık alir takarim. Silme suyuna da farmasinin genel temizlik sivisini koyuyorum miiisss gibi.
Bende önce viledaliyorum sora bununla kuruluyorum daha temiz tutuyor![]()
Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.
Lavanta kokulu bende onu çok seviyordum kalmamış onda Bim'de:/Marc in mor olanı harika gerçekten tam bi temizlik kokusu
Sen beyaz çorap giy gör temiz mı acaba bak:))))Yer temizligi konusu nedense bir beni rahatsiz etmiyor nerdeyse kışın hiç silmem. Yani hic pis gibi gelmiyor bana yerler :/
Evet instagramda bütün kadınlarımız mutluluktan etekleri uçuşa uçuşa geziniyorlar artık ne kadar doğruysaBen olsam mutlu yuvamda kimyasal kullanmazdim
Arap sabunu kullaniyorum. Mutluluktan ucan yuvamda eşimle el ele tutuşup vilaydayla döne döne siliyoruz yerleri
Ayyy kusura bakmayin valla gulesim geldi. Bir an instagram gozumun onune geldi![]()