Yer temizliği için ne kullanıyorsunuz

Ben viledayla siliyorum.İçine ace çamaşır suyu,çamaşır deterjanı ve bazen bunlara sirke de ekliyorum.Zaten o çamaşır suyuyla bez de kararmiyor.Tertemiz oluyor mis gibi..

Organik urunler satan bir marketten aliyorum sivi arap sabunu ve icine elma sirkesi koyuyorum biraz.
Hergun supurge tutuyorum ama yerleri haftada bir siliyorum vileda ile.

Eskiden vilada kullaniyordum gayet iyidi
Simdi o yuvarlar donen seyden kullaniyorum cok zor sacma iuice yoruluyorum
Oysaki kolay olsun diye aldim vilada edeaal
Hergun yeri silerim 6 gun bos suyla birgun ahsapsabunuyla.yillardir sabunu nadir kullaniyorum ayak altinda kimyasal zararli sirke kotu kokuyor

Elden sonra en hijyeniği vileda.
Dahası varmıki?
Her odada su değiştirebilirsiniz.

Valla bende vileda kullaniyorum. Elle silsekte iki gun sonra ayni oluyor. Onemli olan temiz su ile duzenli olarak evi silmek. Ben iki gunde bir supurge acarim. Hergun de viledayla silerim.supurge actigim gunde toz alirim. Hep bu rutinde devam eder. Yerler icin arada bir marc'ın lavanta kokulu yuzey temizleyicisini kullaniyorum cok memnunum.

Bu aralar bende viledaya aşırı derecede taktım. Siliyorum ama arkasında mutlaka baktığım zaman kıl tüy kalmış oluyor.
En güzeli bez. Hamile hamile bile bezle sildim parkelerim bembeyaz,vileda ile silindiğinde silinmemiş gibi duruyor :deli:

O dönmeli viledelardan kullanıyorum.
Lok aspirin diye birşey var. Yeni çıkmış sanırım. Daha önce lok biliyordum da lok aspirin hiç görmemiştim efsane siliyor. İçinede azıcık sirke ve koksun diye yüzey temizleyici koyuyorum. Oh mis.

Evi silmeden önce çok iyi süpürünce zaten silme işi çok kolay oluyor. Evde ayakkabi ile dolasmiyoruz sonuçta, yerde en fazla toz, kil, saç olur. Abartmaya gerek yok. Ben de cocuk ya da kedi, köpek yok; 2 haftada bir silerim yerleri. 2 oda silince suyumu degistiririm. Paerxin dönen başlıklarından kullaniyorum bende, sık sık yeni başlık alir takarim. Silme suyuna da farmasinin genel temizlik sivisini koyuyorum miiisss gibi.

Valla bende vileda kullaniyorum. Elle silsekte iki gun sonra ayni oluyor. Onemli olan temiz su ile duzenli olarak evi silmek. Ben iki gunde bir supurge acarim. Hergun de viledayla silerim.supurge actigim gunde toz alirim. Hep bu rutinde devam eder. Yerler icin arada bir marc'ın lavanta kokulu yuzey temizleyicisini kullaniyorum cok memnunum.
Marc in mor olanı harika gerçekten tam bi temizlik kokusu

Evi silmeden önce çok iyi süpürünce zaten silme işi çok kolay oluyor. Evde ayakkabi ile dolasmiyoruz sonuçta, yerde en fazla toz, kil, saç olur. Abartmaya gerek yok. Ben de cocuk ya da kedi, köpek yok; 2 haftada bir silerim yerleri. 2 oda silince suyumu degistiririm. Paerxin dönen başlıklarından kullaniyorum bende, sık sık yeni başlık alir takarim. Silme suyuna da farmasinin genel temizlik sivisini koyuyorum miiisss gibi.
iki haftada bir silince mecbur su degistirmeniz lazım

parke-temizligi.jpg

Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.
Bende önce viledaliyorum sora bununla kuruluyorum daha temiz tutuyor

Ben olsam mutlu yuvamda kimyasal kullanmazdim :KK70:
Arap sabunu kullaniyorum. Mutluluktan ucan yuvamda eşimle el ele tutuşup vilaydayla döne döne siliyoruz yerleri :KK70:
Ayyy kusura bakmayin valla gulesim geldi. Bir an instagram gozumun onune geldi :KK70:
Evet instagramda bütün kadınlarımız mutluluktan etekleri uçuşa uçuşa geziniyorlar artık ne kadar doğruysa

Back
X