• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer temizliği için ne kullanıyorsunuz

mob kullanıyorum ıcıne son gunlerde bımde satılan sırkelı temızleyıcıden atıyorum mıs gıbıde oluyor, o yoksa yer temızleme sıvılarından kullanıyorum.
benım rutınım haftada bır genel ev temızlıgı sıl supuır toz al wc banyo temızlıgı.
wclerı ve lavaboları ıkı uc gunde bır yıkarım.
bu arada camasır suyunu bende kullanıyorum cıkmayan lekeler ıcın bırebır ve lavaboları beyazlatıyor gercekten...

çamaşır suyu malasef benimde vazgeçilmezim ama benim yerlerim eski parkelerden ve taşındığımızda çok güzel cilalıydı çamaşır suyunun cila sökücü özeliği var bende sirke ve normal yüzey temizlecisyle siliyorum
Çamaşır suyu parkının rengi değişiyor beyazlaniyor ben cilalı parkeleri seviyordum

vileda ultramat tavsiye ederim . diğer viledalardan farkı, paspas kısmı dikdörtgen bez şeklinde çıt çıtlı takılıp çıkabiliyor. bu nedenle daha hijyenik olduğu için hoşuma gidiyor. çıkarıp makineye atıyosun oh mis.
Bende merak ettim baktım youtubede. Çok kullanışlı bu bende alayım bundan ya

parke-temizligi.jpg

Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.

Canımcım bunu nasıl temizliyosun ? Heryer için çıkartıp elinle mi yıkıyosun ?

Canımcım bunu nasıl temizliyosun ? Heryer için çıkartıp elinle mi yıkıyosun ?

aynen canım, ev benim minicik zaten, halı da yok,
normal viledayla sık sık yetişemem.
bununla 2-3 sıkmada bitiriyorum.
tabi o kısım zorluyor biraz.
ben de mop falan baktım da benim için halı da olmadığından o da zor olacaktır.

aynen canım, ev benim minicik zaten, halı da yok,
normal viledayla sık sık yetişemem.
bununla 2-3 sıkmada bitiriyorum.
tabi o kısım zorluyor biraz.
ben de mop falan baktım da benim için halı da olmadığından o da zor olacaktır.

bunun da varmış sıkanı yukarıda yazmışlar

ultramat mı ne

ben netten baktım fena değil gibi

ben buhar makinesi almıstım bi ara oda güzel bebek falan varsa yada fazla titizlere iyi gelir 100 derecede kaynayıp buhar oluyo bayada hizyenik oluyoo

ya ben adını bilmiyordum, kesin vardır diye düşünüp aradım taradım bulamadıydım bu yeni eve geçtiğimde.
süpermiş.

belki orada yoktur

hatta benim gördüğüm site yabancı idi Türkiye de var mı bakmadım

bir ara benzer şeyler Bauhaus ta vardı

hatta her odaya bir tane rengarenk alıp sonunda da makinaya atıyordu tanıdıklarım

belki orada yoktur

hatta benim gördüğüm site yabancı idi Türkiye de var mı bakmadım

bir ara benzer şeyler Bauhaus ta vardı

hatta her odaya bir tane rengarenk alıp sonunda da makinaya atıyordu tanıdıklarım

bu daha iyiymiş bence:)

Hafta da 15 günde belki elle silinir ama 2 çocuk var her gün siliyorum 150m2 ev e el dayanır ne bel... Mopla silip geçiyorum çabuk bitiyor her gün olunca da tertemiz oluyor yüzey temzleyici kullanıyorum sadece

Bi temizlikte camasir suyu bidahakinde kokulu yuzey temizleyici kullaniyorum madam coco dan almistim su dönen basliklilardan once supuruyorum sonra viledayla siliyorum evim baya buyuk egilerek temizlesem 3 gun yataktan cikamam

Back
X