yeniden mira olmak : 8 haftada 16 kilo hadi verelim

Saçma sapan bir gündü. Evdeydim ama işim hiç bitmedi.Sabah türk kahvesiyle başladım güne kahvaltı yapmadım.Temizliğe daldım.Öğlen yemeği de yalan oldu.3 gibi bir koca dilim kek yedim.Çok ayıp bana :KK23: daha sonra da bir avuç beyaz leblebi yedim akşam yemeğim ancak 2 saat sonra hazır olur.Sanra yazarım

52.GÜN
20150401_111008.jpg

kendi evinde daha düzenli oluyorsun aslında , bende annemlere gidince annem baştan söyler burda diyet yok kendi evinizde yapın diye
Aynen annem yemediğim zaman kızıyor ama yediğim zamanda kızıyor anlamıyorum az kaldı eve gitmeye düzene girerim artık

5 günde 1,8 kilo fena değil pazartesi spora başlıyorum.Haftada 2 kilo verebilirsem çok güzel olacak.Hedefime ulaşırım o zaman.Gerçi çoğu gitti (1,8) azı kaldı(14,2) ilk hedefim için ne var ki hallederiz :KK53:

senin tartıyı gördükçe ben vermişim gibi seviniyorum ya :KK76:demek ki insan başkasının başarısıyla da motive olabiliyormuş, bu konuda yarış falan hikaye

pazartesiye kadar düzenli yemek işi pek olmayacak hazırlık, misafir vs pazartesiden sonra düzene gireceğim.Gerçi şimdi evimin halini düşünemiyorum.Eve çizme giyip girmem gerekebilir.Büyük bir temizlik beni bekliyor.Eşim şimdiden başladı ev dağıldı kendini hazırla demeye :)

senin tartıyı gördükçe ben vermişim gibi seviniyorum ya :KK76:demek ki insan başkasının başarısıyla da motive olabiliyormuş, bu konuda yarış falan hikaye
tatlım zaten yarış dediğimiz bu değil mi?Birbirimizi motive etmek.Ben çok umutluyum.Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız

pazartesiye kadar düzenli yemek işi pek olmayacak hazırlık, misafir vs pazartesiden sonra düzene gireceğim.Gerçi şimdi evimin halini düşünemiyorum.Eve çizme giyip girmem gerekebilir.Büyük bir temizlik beni bekliyor.Eşim şimdiden başladı ev dağıldı kendini hazırla demeye :)
güzel düşün farzet ki spor yapacaksın, bebeğin var galiba ama allah bir kolaylık verir

mira senin kahvaltı pek bir az olmuş yumurta ekleseydin daha tok olurdun sanki(benim ki de sanki çok )
gelelim bana
akşam 5-6 lokma simit kaçtı, aslında kaçamak denemez ara öğün de yedim ayrıca gün boyu 3 karbonhidrat ancak yemişimdir, tek kötü tarafı akşam yemiş olmamdı
zamanım az oluyor kahvaltım bu yüzden fakir oluyor 1 dilim çavdar 1 yumurta
arada portakal
öğlen yani az önce tavuk, yoğurt, 1 dilim çavdar şimdi de 2si bir arada içiyorum
arada meyve yerim akşamada sebze inşallah
bu arada sabah tartıldım benim tartı da bir bozukluk var banyoda suyun içinde kalmıştı fark var ama pazartesi net sonucu yazarım 7 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum

Enson 51. gün cuma olarak paylaşmışım 48.günü paylaşayım dedim tartıda şok oldum .Annemin tartısıyla arada kocaman bir fark var ya anneminki eksik tartıyordu yada benim tartı fazla tartıyor.Umarım benim tartım fazla tartıyordur.Yapacak bir şey yok .Buna göre paylaşım yapacağım artık

X