Cabalayinca oluyor emin olun. Cok kilo verip cok kilo almis biri olarak soyluyorum. onemli olan baslamak. Her gun yarin baslayacagim diyorum, sonra sabah vazgeciyorum. Ve hayatimda hic gormedigim bir kilodayim su an. Bir an once baslamam lazim benim de.Teşekkürler evet çabalıyorum çok inşallah zayıflarım
Aynen başlaması zihinde bitirmesi önemli olun insan aklına koyunca devamı geliyor yoksa öbür türlü başlayıp başlayıp bitiriyorum bende bu sefer gayet iyi gidiyorumCabalayinca oluyor emin olun. Cok kilo verip cok kilo almis biri olarak soyluyorum. onemli olan baslamak. Her gun yarin baslayacagim diyorum, sonra sabah vazgeciyorum. Ve hayatimda hic gormedigim bir kilodayim su an. Bir an once baslamam lazim benim de.
Kolaylıklar dilerim, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...Ben yine döndüm aslında bu süreçte internetisizlik beni bitirdi onun için giremedim hiç buraya en son 94.7 yazmışım 7 temmuzda tam 1 ay geçmiş bu 1 ayda çok dikkat edemesen de tatildeyken yine de biraz dikkat ettim diyebilirim yeni döndüğüm için tatilden yarın sabah tartılmayı heyecanla bekliyorum yolda ödem de toplamış olabilirim neyse önümüzdeki 1 ay güzel bir spor ve diyetle 5-6 kilo vermek hedefim var çünkü 1 ay sonra düğün var kuzenimin ona kadar biraz vermeliyim