Yeniden kilo verme çabalarım

2.gün: 92.1

Kahvaltı
Domates
Salatalık
5-6 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
4-5 dilim sucuk

Ara
Türk kahvesi
Bir parça çikolata

4.gün: 92.1

Sabah
Patates ve sosis karışık kızartma
1 dilim tam b. ekmeği
1 domates
1 salatalık
6-7 zeytin

Ara
Duble türk kahvesi

Öğle
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
2 kaşık yasemin pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt

Ara

Üzüm ve şeftali

Akşam

2 kaşık taze fasulye
2 kaşık sebzeli erişte

Bugün kendimi çok şiş hissedyorum
Bütün gün çamaşır ve ütü ile uğraştım tam sıcakta nerdeyse 3 saat ütü yaptım fenalık geldi içime

Yarın ödem attırıcı bişeyşer yaparım artık dukan birası hazırlıyayım bari iyi geliyor sıcaktan şiştim resmen

Yarın biraz protein ağırlıklı beslenip artık leslie ye dönmek istiyorum bu sıcaklarda hiç canım istemese de

5.gün: 92.7 + çıktım maalesef ödem var

Kahvaltı
2 tam buğday sucuklu tost
Meyve suyu

Ara
Türk kahvesi
Yeşilçay

Öğle
2 kaşık taze fasulye

2 kaşık sebzeli erişte
2 kaşık yoğurt

Ara
1 bardak kefir

üstüne 1 kaşık chia tohumu

Ara
2 top dondurma

Akşam
1 tavuk kalçalı butu haşlayıp tavada baharatlandırdım

Yarım kase şehriyeli tavuk suyu çorba
Bolca marul karışık salata

6.gün: 92.8

Sabah
Kefir+ 2 dilim şeftali bıztlattım
Üstüne 2 tatlı k. chia tohumu içtim

Öğle
Sosisli omlet
Zeytin
Domates,salatalık
1,5 dilim tam b.e.
2 kaşık Çilek marmelatı

Ara
Duble türk kahvesi
Dukan birası
2 top dondurma
10-15 yer fıstığı

Akşam
5 köfte
3-4 kaşık piyaz
3-4 kaşık marul salata
2 kaşık yoğurt

Ara
Dukan birası
2 top dondurma dışarıda kızım isteyince bende yedim maalesef

Akşam yemeğinden önce leslie 30 dk yapmıştım, yemekten sonra da dışarıda az da olsa yrüyüş yaptım 4000 adım kadar bugünlük böyleydi

Merhaba, diyet serüveninizi okudum, bende size kendi diyet sürecimden bahsetmek istedim. Şubat ayının sonunda sözlendim.mayıs ayında düğün günümü belirledik. Tabi ben tartıda 81 kiloyu görünce eyvah dedim. Şubatın 25 inden sonra 2 öğün sabah ve akşam yemeye başladım. Tabi dikkat ederek. Sonra martın başında falan burada bir arkadaşın aralıklı oruç diyetini gördüm. Bende onunla devam ettim. Martın başlarından, mayıs ayına kadar 81 kilodan, 66 kiloya düştüm. 20 saat aç durdum geri kalan 4 saatin içinde bir şeyler yedim. Bir müddet sonra midem küçülünce işim kolaylaştı. Daha az yemek yemeye başladım. Bu süreçte ekmeğe aşık olan ben yemekte ekmek yememeye başladım. Çünkü midem almıyordu. Mayıs ayından itibaren diyeti bıraktım ama dikkat ederek devam ettim şuan 67 kiloyum. Şuanda da diyet yapmıyorum çünkü hamileyim. Ama bi deneyin derim. Gerçekten yapılabilecek bir diyet. Mesela ben aileme uyum sağlamak için akşam 23.00 dan sonra hiç bir şey yemiyordum. Diğer tüm akşam 19.00 de ailemle evde ne yemek hazırlandıysa onlarla yiyiyorum. Hem o diyette şunu yeme, bunu Yeme olayı yok, sadece belli saatlerde bir şey yemiyorsun geri kalan saatlerde istediğin şeylerden abartmadan istediğini yiyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…