Merhaba, diyet serüveninizi okudum, bende size kendi diyet sürecimden bahsetmek istedim. Şubat ayının sonunda sözlendim.mayıs ayında düğün günümü belirledik. Tabi ben tartıda 81 kiloyu görünce eyvah dedim. Şubatın 25 inden sonra 2 öğün sabah ve akşam yemeye başladım. Tabi dikkat ederek. Sonra martın başında falan burada bir arkadaşın aralıklı oruç diyetini gördüm. Bende onunla devam ettim. Martın başlarından, mayıs ayına kadar 81 kilodan, 66 kiloya düştüm. 20 saat aç durdum geri kalan 4 saatin içinde bir şeyler yedim. Bir müddet sonra midem küçülünce işim kolaylaştı. Daha az yemek yemeye başladım. Bu süreçte ekmeğe aşık olan ben yemekte ekmek yememeye başladım. Çünkü midem almıyordu. Mayıs ayından itibaren diyeti bıraktım ama dikkat ederek devam ettim şuan 67 kiloyum. Şuanda da diyet yapmıyorum çünkü hamileyim. Ama bi deneyin derim. Gerçekten yapılabilecek bir diyet. Mesela ben aileme uyum sağlamak için akşam 23.00 dan sonra hiç bir şey yemiyordum. Diğer tüm akşam 19.00 de ailemle evde ne yemek hazırlandıysa onlarla yiyiyorum. Hem o diyette şunu yeme, bunu Yeme olayı yok, sadece belli saatlerde bir şey yemiyorsun geri kalan saatlerde istediğin şeylerden abartmadan istediğini yiyebiliyorsun