Hoşgeldin canım
. Rutinler konusunda şöyle bir yol izlemeye çalışıyorum. Fikir olması açısından buraya da yazacaktım zaten. Mesela ben cilt bakımı konusunda çok düzensizdim, bir akşam yapsam diğer akşam yapmazdım, ya unuturdum ya üşenirdim vs. daha önce de plan yapardım ama düzenli bir yerde değil, telefona, ufak bir kağıda gelişi güzel yazardım. Şimdi plan defteri alınca her güne sabah akşam cilt bakımını ekledim. Ve Ağustos ve Eylül ayında kendime görev verdim. diğer rutinler aksasa da cilt bakımı hiç aksamayacak diye. Mesela artk deftere günlük rutinlere cilt bakımını yazmıyorum artık oturdu iyice.
Bu ay ki görevim, vitamin-takviye ilaçları ile kendi kullandığım ilaçları düzenli, aksatmadan kullanmak. (ilaç kullanmaktan nefret eden biri olarak hep aksatırdım.)
Diğer ayki görevim, spor sağlıklı beslenme. 1 ay boyunca bu konuya yoğunlaşacağım günlük rutinin bir parçası olana, alışkanlık oturana kadar. Yani o ay ki görevimiz sporu belirlediğimiz günler hiç aksatmıyoruz ve beslenmeye dikkat ediyoruz.
Bugün terapim vardı. Kilo konusunda biraz konuştuk hatta terapi kilo takıntım üzerine idi. O da bazı tavsiyelerde bulundu. En son çare profesyonel destek almayı düşünüyorum kilo konusunda. Aslında aşırı kilom yok, sadece bir ileri, iki geri sürekli yerimde sayınca istediğim kiloya ulaşamıyorum.
İngilizce eğitim konusunda durum şu aslında, ben İngilizce'yi iş için de kullandığım için bana şu an gereken kısım yazma ve okuma. Sınava girmeyi de düşündüğüm için sınava yönelik bir online eğitim almak istedim. (yds üzerine başlangıç eğitimi)Konuşma açısından sana faydası olmayabilir. Ben bu eğitimi akdıktan sonra udemy de uygun fiyata eğitimler oluyor, konuşma için de oradan eğitim almayı planlıyorum. udemy'e bi bak istersen 30-40 tl ye eğitimler olabiliyor.
Hisse konusunda da çok büyük paralar yatırmadım:) şimdilik sadece öğrenmek amaçlı aldım, şu an oyun gibi geliyor bana hisseyi takip etmek:) Biraz biraz bilgi sahibi olduktan sonra artırmaya başlarım alımları :)