Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hergün düzenli olarak yapmaya çalışıyorum. Normalde duştan sonra yapıp vücudumu nemlendiriyorum ama duş almadığım zamanlarda da eve gidince üzerimi depiştirirken kısa da olsa yapıyorum.
Tatilden sonra tatilin olumlu etkisi sebebi ile rutinime dönmek zor olmadı.
Sabah ve akşam cilt bakımı. Haftada 3 gün spor Ayda bir cilt bakımı (güzellik merkezi) Haftada bir kil maskesi Günlük en az 20 sayfa kitap. Düzenli kullanılan vitaminler.
Genellikle haftalık rutinim bu şekilde. Dizi-film izlemeyi çok sevmediğim için dizi-film hedefim yok rutine sadece kitap ekliyorum.
Kilo: 64 sabit kalmak. Kitap: Senin Suçun Değil/Beyhan Budak Arabayı satmak/yeni araç almak Konser Spor (haftada 3 gün) Düzenli kullanılan ilaçları aksatmadan kullanmak. Cildiye + dahiliye randevusu. Diş taşı temizliği Psikologa yeniden başlama konusuna karar verme/araştırma. Cilt bakımı Lazer randevusu
Evet hergün düzenli olarak yapmaya çalışıyorum. Normalde duştan sonra yapıp vücudumu nemlendiriyorum ama duş almadığım zamanlarda da eve gidince üzerimi depiştirirken kısa da olsa yapıyorum.