Yeni yılımı bana bırak kayınvalide

Biraz kasitli yapılmış gibi degilse 8 kere arayip ne konusur insan .

Kimi yeni yili kutlar kimide mekkenin fethini..

Sen tersledikce esinde ters tepki verecek emin ol.. ayrica ailene kendin gidebilirsin kocanla gitmek sart mi?
Mekkenin fethi 31 aralik degil kim uydurdu bunu son senelerde cok merak ediyorum.Bir donemde Kutlu dogum haftasi hep ayni tarihteydi duzeldi bir anda darisi Mekkenin fethine :)

Konu sahibi tek yolu esinle onceden plan yapip evden ayrilmak yakin yerlerde bulunmamak.

11 ocak yaziyor gercekten.. bu bilgi yanlis o zmn

Konu yılbaşı kutlanır kutlanmaza gelmis ama bence asıl mesele karşı tarafın sürekli arayıp taciz etmesi. Bunu çözecek olanda da eşiniz konu sahibi. Hayatınıza bu kadar müdahil olmamalarıni sağlamak

'Neden böyle yapıyorlar?' diyen karısına 'sanane' diye cevap veren sığır insanlıktan anlar mı? Hayır. Ama bence şikayet tarzında değil de, 'bizim iki yetişkin ve evli insanlar olduğumuzun imajını yaratmak bizim elimizde' tarzı konuşma yapabilirsin.. Bir umut belki işe yarar..

Şahsen eşim bana sanane dese ciddi olay çıkardı. Hem seninle evli hem de senin evliliğini sabote etmelerine ses çıkarmıyor..

E kapasaydınız telefonları.
İş kocanda bitiyor, sana sanane demiş önce onun o kafayı değiştirmesi lazım.

Konu sahibi bazı hatta çoğu erkek ailesinin oğulları evlenince taktiği bu.

Çok görüşmek herözel gününiçine etmek oğulları hem uzaklaşmasın hem diğer aileye yakınlsşmasın

Tek çözümü surat yapma kendi ailenle arkadaşlarla daha fazla zaman geçirin.

Çağırdıklarında gitmeyin siz gitmek istediğinizde gidin

Yazmadan edemedim tartışma oluşturmak değil niyetim ama dün benzerini yaşadığım ve sinir olduğum için belirtmek istedim
Biri yazmış "kutlamıyoruz dimi günah" (benim de olduğum whatsapptaki grupta yazılıyor bu) ben de neden diye sordum vay yabancıların adetiymiş de dinen yanlışmış aman ben uyarayım da vebal altında kalmayım yazılmış bir de hani güzelce açıklansa saygı duyar o da öyle der uzatmazdım ama böyle insanların davranış şekillerine karışıp yargılar üslupta konuşanlara sinir oluyorum ve herşeyin dine bağlanmasını da garipsiyorum (dini tartışma değil maksadım sadece yeni yıl tebriğiyle dinin ne alakası var diye düşündüğüm için yorumlarda da görünce paylaşmak istedim)

Konu sahibi eşin sanane dediğinde nasıl bana ne biz bir aileyiz annen baban da ailen ama şu an artık önceliğimiz birbirimiz olmalıyız bir gün tatilin var birlikte geçirelim ailen tabii hayır deme ama o kadar çok aramasalar keşke ya da telefonu sessize mi alsak hayatım başbaşa biraz zaman geçirelim tarzı onu yumuşatacak ama kendi dediğini de yaptıracak şeyler denesen?
Hatta benim annemler öyle yapsa sana ne desem ne derdin diye sor bakalım bazı insanalr benzerini söyleyince iş kendilerine dokununca empati yapabiliyorlar maalesef

adam mi kötü sizi mi umursamiyor bilemiyorum ama dur demeniz lazim ... cidden cok kirici kelimeler soyluyorlar kimse katlanmak zorunda degil... eşiniz sıkıntılı ailesi degil ...ailesine de dur demeyi bilmiyor olan size oluyor...

Valla benim ailem ben disarda esimleyken bilmemkacinci kere arasa "siz hayirdir bi rahat vermediniz" derim yani. En olmadi telefonumu kapatirim. Aile sorunlu tamam da asil en buyuk sorun esiniz bence.
Aynen ya,benim ailem hafta sonu beni aramaz aman dinlensinler diye, konu sahibinin kocasının aile değişikmiş. Koca da sana ne diyerek büyük terbiyesizlik etmiş...

Biz normal bi sekilde kutlasaydik bu dogru olurdu ama noel baba esliginde kutlamak hristiyanlarin kutladigi bi sekildir.kimsenin inancina cahillik diyemezsiniz.konu burda yilbasi degil.kalkip sizin gibi dusunmeyen insanlara cahil demek ne kadar mantikli.hic hosgorulu degilsiniz bu dunyada sadece siyab beyaz yok baska renkleri baska dusunceleri kabul etmelisiniz.brn yilbasini kutlamam ama kutlayana da cahil demem.k bakmayin ama o aileden pek bi farkiniz yok suan

Eşinizin ailesi yılbaşı için dışarıya çıktığınızı düşünüp günah filan demiş o zaman neden yılbaşı akşamı bir araya gelmek için bu kadar çaba sarfetmişler anlamadım. Eşimle ben böyle günlere önem vermiyoruz, o yüzden ne kimseyi davet ederiz ne de kimseye gideriz, bizim icin normal sıradan bir gün gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…