- 1 Ocak 2018
- 1
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi kirlagiccxz
Konuyu saptırmayın,tartışma çıkar buradan.Ne cahil insanlar var ya! Neden gunahmis? Sagdan soldan duyup herseye inanmaya ne meraklilar
8 kere aramak nedir?Merhabalar kk dün bildiğiniz üzere yeniyıldı ve eşim benim izinliydi
Eşim 1 hafta izin alıp 1 hafta izin almıyor
Eşim izinli diye sabahtan akşama kadar sürekli ailesi telefonla bi arama bi napiyosunuz nerdesiniz hesabına tuttu sinir oldum.
Yeniyıla saatler kala da size geliyoruz biz diye aradılar biz eşimle dışarıda yemek yiyorduk eşim çat kapı mı gelinir evde değilim dedi abisi diyor ki e o zaman eve geç eşimde uzaktayım olmaz dedi yemeğimiz bile gelmemişti gelse kalkmaya yakın olsak geçerdi eminim ben de surat yaptım bir de diyor ki telefonda erken arasaydınız çıkmazdım Allahtan çıktık yani tesadüf eseri acıktık evde yemeyelim dışarda yiyelim dedik ya bu bizim ilk yeniyılımız olacak öyle çok oo yılbaşı değil evde çerezimizi yedik tv izledik ama bi yalnız bırakın dimi yeni yılı kutlamayın günah diyorlar eşimde bundan önceki senelerde hep kutlamış bu sene evli ya düzgün imaj çizecek güya ailesinin gözünde kralı gelse kralı kutlatamaz diye karşımda erkeklik taslıyor ben çenemi tutamadım niye böyle yapıyorlar dedim sabahtan beri 8. aramaları oldu bu dedim sanane ararlar aramazlar diyor eve geldik kavga dövüş çok bunaldım gerçekten haftada 1 benim aileme ve onun ailesine gidiyoruz ama onun ailesi ertesi günü gelin mangal yaptık gelin çay koyduk diye arıyorlar benim annemgile 10 15 günde gitmediğimiz oluyor laf etmiyorlar dün bide iyice bıktırdılar izinli gününde 8 kere arayarak bi kayınvalide arıyor bi kayınpeder bi abisi kaynana yine duygu sömürüsü oğlum günah oğlum şöyle böyle
Konuyu saptırmayın,tartışma çıkar buradan.
Yılbaşı kutlamayı günah adleden insanlara cahil diyemezsiniz!
Burada sorun kayın ailenin cüretkar tavırları yeni evli çiftin özel hayatına saygısızlıkları.
Niye diyemiyor muşuz? Yeni bir yıla girmeyi kutlamanın günah olduğunu gösteren tek bir emare bile yok. Düpedüz cahillik. Üstelik kendileri böyle düşünse bile bunu başkalarına kutlamayın vb şeklinde bastırmaları komple cahillik.
Yavrum bunu anlatmsktan gina geldide artik anlatmiyorumNoel ile yılbaşı arasındaki fark:
Noel; 24 aralık gecesi hristiyanların kutladığı dini bir bayramdır. Hz.Isa'nın doğum günü olarak bilinir.
Yılbaşı ise; 31 aralık gecesi tüm dünyada yeni bir yıla girilmesinin kutlandığı, herhangi bir dinle en ufak bir alakası olmayan etkinliktir.
Bunun ayrımına varamayanlar da cahil cüheladır. Bu böyle olmasa bile, kendisi günah olduğunu düşünüyor diye başkasına da kendi gibi davranmasını dayatıyorsa ultra cahil ve saygısızdır. Nokta.
Noel ile yılbaşı arasındaki fark:
Noel; 24 aralık gecesi hristiyanların kutladığı dini bir bayramdır. Hz.Isa'nın doğum günü olarak bilinir.
Yılbaşı ise; 31 aralık gecesi tüm dünyada yeni bir yıla girilmesinin kutlandığı, herhangi bir dinle en ufak bir alakası olmayan etkinliktir.
Bunun ayrımına varamayanlar da cahil cüheladır. Bu böyle olmasa bile, kendisi günah olduğunu düşünüyor diye başkasına da kendi gibi davranmasını dayatıyorsa ultra cahil ve saygısızdır. Nokta.
Evet başkalarına dayatmak yanlış olabilir.Niye diyemiyor muşuz? Yeni bir yıla girmeyi kutlamanın günah olduğunu gösteren tek bir emare bile yok. Düpedüz cahillik. Üstelik kendileri böyle düşünse bile bunu başkalarına kutlamayın vb şeklinde bastırmaları komple cahillik.
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın diyorsunuz da Noel ve yılbaşı farkını anlayamayan insanların fikri olması normal bir şey mi madem sizin dediğinize göre?Evet başkalarına dayatmak yanlış olabilir.
Ve tekrar ediyorum,konu bu değil !
Cahil demekten de men ediyorum sizi.Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.
İyi akşamlar...
Noelden farklı mı kutlandı peki?Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın diyorsunuz da Noel ve yılbaşı farkını anlayamayan insanların fikri olması normal bir şey mi madem sizin dediğinize göre?
Evet başkalarına dayatmak yanlış olabilir.
Ve tekrar ediyorum,konu bu değil !
Cahil demekten de men ediyorum sizi.Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.
İyi akşamlar...
mekke'nin fethi 11 ocak ama.Kimi yeni yili kutlar kimide mekkenin fethini..
Sen tersledikce esinde ters tepki verecek emin ol.. ayrica ailene kendin gidebilirsin kocanla gitmek sart mi?