- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Baktım da cumartesi günü cuma yi yazmışım.Baktım şimdi de perşembe de yazmamışsıncumartesiyi de göremedim bugünle dünü yaz kurtaralım
Evet öyle olmuşBaktım da cumartesi günü cuma yi yazmışım.
Yazdım bi 10bin yarın çekersin artıkınCumartesi
Sabah :
Diyet kahvaltı 2 dilim Tb ekmek ile şekersiz çay
Öğlen 1 portakal
Aksam :
Fırında tavuk ,salata,cacık 1 dilim tb ekmek
Adım 5 bin şu 1.5 litre
Pazar Sabah
2 dilim tb ekmek omlet,peynir,zeytin şekersiz çay
Öğlen elma ,hurma
Aksam
Diyet dışı beslendim
3 bin adım, 1 litre su
Fit mutlu anne Chocolita
Tamam bacım yarın halledeceğim
Evet cnm ama ertesi gün 10000 üstü adım atıp cezamı kestimNe kadar diyet dışı oldu canım 100 kalori üzerinde mi?
Canım anlamadım tok karnına mı atacağımNormal şartlarda salı sabahı da olur canım ama lige çıkacağın için arkadaslara haksızlık olmasın. Çünkü senin 1 günün daha olmuş olacak. 13.30 da atma şansın var mı? Ya daMelegimkorusun da salı günü atsın ikinize de o hakkı tanımış olalım
Canım oğlan hastaydı çok giremedim buraya hemen iki günlük atıyorumMelegimkorusun canım cumartesi pazar menülerin eksik
Gecmiş olsun canimCanım oğlan hastaydı çok giremedim buraya hemen iki günlük atıyorum
Bugün bende başlıyorum canım hadi artık verelim kurtulalım ya artida olduğu için 3 gün10bin cezası mı varMerhabalar
Chocolita Fit mutlu anne
İzin sonrası bugün başlıyorum tekrardan.
31 Aralık 2023, kilom: 98,7 kg imiş.
15 Ocak 2024, kilom: 101,0 kg
+2,3 kg fazlayım.
Regl tarihim 1 hafta gecikti. Dün regl başlar gibi oldu; ama hala tam başlamadı.
Aşırı şiş hissediyorum.
İnşallah canımBugün bende başlıyorum canım hadi artık verelim kurtulalım ya artida olduğu için 3 gün10bin cezası mı varChocolita
Süpersiniz kızlarGünaydın kızlar, iyi haftalar
15 Ocak kilo bildirimi
Geçen hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Bu hafta: 57,1 kg (15 Ocak 2024)
Fark: - 0,5 kg
Yüzde: - 0,868
Eki Görüntüle 3369819
Fit mutlu anne Chocolita
Günaydın canım artık atabilirsinGünaydın hanımlarChocolita sana özel mesaj atamıyorum. Bu üyelerle özel mesaj kullanamazsın diyor yanlış yerden mi yolluyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?