Smiile artı gelme cezan vardi canim 2 gunun kaldi bekliyorum
labellevie 2 gunun kaldi sende yazmissin canim menu yazarken tarih ya da gun yazar misin saat 12yi gectikten sonra atiyosun genelde bi an baya dusunuyorum hangi gunun menusu diye
Öncelikle afiyet olsunİyi geceler kızlar
13 Ocak cumartesi
Sahur yok
İftar
1 kepçe mercimek çorba
8 çatal çökertme kebab
2 ksk pilav
1 dolma
1 dlm börek
Su 1 buçuk litre
Fit mutlu anne
Haklısın canım, kusura bakma. 12’den sonra atıyorum bugün diye. Dikkat ederim bundan sonra.Smiile artı gelme cezan vardi canim 2 gunun kaldi bekliyorum
labellevie 2 gunun kaldi sende yazmissin canim menu yazarken tarih ya da gun yazar misin saat 12yi gectikten sonra atiyosun genelde bi an baya dusunuyorum hangi gunun menusu diye
İyi akşamlar miniğimİyi akşamlar kızlar
Sağol canım tamamdır bugün geçti yarın adımımı atarım canımÖncelikle afiyet olsunDiyet dışı adı yazmaktan 7.000 ceza yazıyorum canım
Şimdi böyle olsun canım. Normalde aynı hafta içinde olması gerekiyor dikkat edelim. Tekrarı uyarı getirir. Haksızlık olmasınİyi akşamlar kızlar
14 Ocak menüm
10:30
-1 büyük kupa sade filtre kahve
13:00
-1 dilim kızarmış tb ekmeği
-2 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-cherry domates, salatalık, yeşil biber
-3 ceviz içi
-3 zeytin
-çay
-2 yk patlıcan ve biber közleme
-yarım portakal, 1 mandalina
15:00
-1 fincan sade türk kahvesi
19:30
-4 parça kanat
-2 kaşık erişte makarna
-yoğurtlu lahana-havuç salatası
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 10.614 (kalan iki gün cezamdan biri tamamFit mutlu anne )
Eki Görüntüle 3369667
Chocolita
3 günlük cezamın 1 gününü bu hafta tamamlayamadım. öyle saçma sapan şeylerle kafam meşgul ki.. haftaya tamamlarım ama. umarım sorun olmaz kızlar
Çok iyi ya darısı başımıza
Normal şartlarda salı sabahı da olur canım ama lige çıkacağın için arkadaslara haksızlık olmasın. Çünkü senin 1 günün daha olmuş olacak. 13.30 da atma şansın var mı? Ya daTemizliğin 3. Gününden selamlar
Kizlar doğru düzgün yemedim içmedim akşam annem et suyuyla biraz tirit yapmış ondan yedim o kadar.
Spor temizlik su az
Yarın sabah işe gidicem öğlen 13.30 gibi ancak gelirim o zaman olur derseniz tartı atayım chocum sabah 6 buçukta gidicem sabah tarti zor olur.
Yada salı at derseniz çok iyi olur
Chocolita Fit mutlu anne
Eline sağlık cemosum oh mis gibimutfak dolapları bitti kaba temizlik bitti salı günü evi silip süpürürüm temizlik biter
Çarşamba gunum var onun için yemek hazirlicam inşallah.
Perşembe ertelenen yılbaşı partisi var mecbur oraya gidicem
çok şükür cuma izne cikiyorum ondan sonra biraz dinlenir müsait olurum kizlar bu ara pek bakamıyorum kusura bakmayın
Ayy ben onu tamamen unuttum.Normal şartlarda salı sabahı da olur canım ama lige çıkacağın için arkadaslara haksızlık olmasın. Çünkü senin 1 günün daha olmuş olacak. 13.30 da atma şansın var mı? Ya daMelegimkorusun da salı günü atsın ikinize de o hakkı tanımış olalım
Geç olması sorun değil canımAyy ben onu tamamen unuttum.
Tamam eve gelince de atarım hiç sorun değil de geç olacak işte sizi bekletmis olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?