Sen sabahtan at canım konuştuk da öyle yapmadık. Her zamanki gibi devamCanım anlamadım tok karnına mı atacağım13:30 ?
Ben yarın atayım Cemos da Salı atsın farketmezse banaya da Salı ?
Canım oğlan hastaydı çok giremedim buraya hemen iki günlük atıyorum
Evet canımBugün bende başlıyorum canım hadi artık verelim kurtulalım ya artida olduğu için 3 gün10bin cezası mı varChocolita
Dönmene çok sevindimChocolita
Tarti 64.0
Baya bir artiyim, geri donemiyorum sanirim hekurallar ne diyor?
Eki Görüntüle 3369928
HoşgeldinChocolita
Tarti 64.0
Baya bir artiyim, geri donemiyorum sanirim hekurallar ne diyor?
Eki Görüntüle 3369928
Delficim sende hos geldin
Hoşbulduk canımDelficim sende hos geldinaldiklarinizi kafaya takmayın siz halledersiniz. Halledemezseniz zaten güzel cezalarimiz var biz size hallettiririz
Dönmene çok sevindim10 kilo almış olsan da donebilirsin canım 3 günlük cezan olur. Senin içinde güzel olur
bende de haşimato var. zor bir durum. haftaiçi 100'lük Levotiron, haftasonu 125'lik Levotiron içiyorum.Selam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şiştibelki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca
Geçen hafta: 71.3
Bugün:70.9
Fark: -400 Gr
Fit mutlu anne Chocolita Eki Görüntüle 3369981
Selam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şiştibelki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca
Kusura bakma canim ya niyetliyim ev islerine dalinca unutmusum tartiyi atmayi
Allah kabul etsinKusura bakma canim ya niyetliyim ev islerine dalinca unutmusum tartiyi atmayi
Hoş geldin canım sensiz olmuyor. Ligleri özledikKusura bakma canim ya niyetliyim ev islerine dalinca unutmusum tartiyi atmayi
Yine de eksi var canım gayet güzel. Olabilir hiç canını sıkmaSelam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şiştibelki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?