Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Canım anlamadım tok karnına mı atacağım 13:30 ?
Ben yarın atayım Cemos da Salı atsın farketmezse bana ya da Salı ?

Canım oğlan hastaydı çok giremedim buraya hemen iki günlük atıyorum
Sen sabahtan at canım konuştuk da öyle yapmadık. Her zamanki gibi devam
Bugün bende başlıyorum canım hadi artık verelim kurtulalım ya artida olduğu için 3 gün10bin cezası mı var Chocolita
Evet canım

Delficim sende hos geldin aldiklarinizi kafaya takmayın siz halledersiniz. Halledemezseniz zaten güzel cezalarimiz var biz size hallettiririz
Hoşbulduk canım Chocolita
Teşekkür ederim verdiğin moral için, sağolasın.Bu süreçte desteğinizi hissetmek çok güzel.
Acilen birşeyler yapmalıyım, tartıda sonucum çok feci

Selam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şişti belki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca
Geçen hafta: 71.3
Bugün:70.9
Fark: -400 Gr
Fit mutlu anne Chocolita

bende de haşimato var. zor bir durum. haftaiçi 100'lük Levotiron, haftasonu 125'lik Levotiron içiyorum.
karnıbaharın ödem yaptığını okumuştum ben de. hatta deneyimlemiştim yediğimin ertesi gün.
Yarın da bir tartılırsın, bakalım ödem gidecek mi?

Olabilir ya,
Beni bazi sebzeler cok sisiriyor.
Yine de eksisin, yarin gene tartil canin sikildiysa eger.

Gelelim civcikli bölümlere grup yıldızlarından Ucmelekannesi yıldız savaşlarının kazananı ağır sikletin 1.si oldu harikasın
Minicik bir farkla 2. Oldun D u t

Yıldız savaslarinin hafif siklette kazananı grup yıldızlarından Cemoos oldu fiyakalı bir giriş yaptın hayatım Melegimkorusun seni ligde görmek güzel şimdilik 2. Oldun

Hepinizi tebrik ederim kızlar
Ucmelekannesi Cemoos
1 hafta geçerli dokunulmazlık
Menü bildirimi ve cezalardan muaf
1000 kalorilik ödül hakkina sahipsiniz

D u t ve Melegimkorusun 500 kalorilik ödül hakkınız var

Yine de eksi var canım gayet güzel. Olabilir hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…