• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Canım anlamadım tok karnına mı atacağım 🤷🏻‍♀️13:30 ?
Ben yarın atayım Cemos da Salı atsın farketmezse bana 🙏🏻 ya da Salı ?

Canım oğlan hastaydı çok giremedim buraya hemen iki günlük atıyorum🙏🏻
Sen sabahtan at canım konuştuk da öyle yapmadık. Her zamanki gibi devam
Bugün bende başlıyorum canım hadi artık verelim kurtulalım ya artida olduğu için 3 gün10bin cezası mı var Chocolita Chocolita
Evet canım

Günaydınlar, bugün 74,5 geçen hafta 75,1 fark -600g. Yüzde 0,8
Ya iki ileri iki geri bundan sonra daha katı olmam lazım.

Eklentiler

• IMG_2951.webp
    IMG_2951.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
Delficim sende hos geldin ♥️ aldiklarinizi kafaya takmayın siz halledersiniz. Halledemezseniz zaten güzel cezalarimiz var biz size hallettiririz 🤗🤓
Hoşbulduk canım 🤗:KK200: Chocolita Chocolita
Teşekkür ederim verdiğin moral için, sağolasın.:KK19:💐Bu süreçte desteğinizi hissetmek çok güzel.
Acilen birşeyler yapmalıyım, tartıda sonucum çok feci :KK61:

Selam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şişti 😒belki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca 😔
Geçen hafta: 71.3
Bugün:70.9
Fark: -400 Gr
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
IMG_20240113_121333.webp

Selam kızlar, tartildim ama acayip bir şişkinlik var, iş yeri çok soğuk karnın felaket şişti 😒belki dün akşam karnıbahar yedim ondan da şişmiş olabilir ,tartı ekşi ama beklediğim gibi ekşi olmuyor az az oluyor,hem hasimato hem de demir eksikliği ile malesef metabolizma yerlerde tabi spor da olmayınca 😔
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita Eki Görüntüle 3369981
bende de haşimato var. zor bir durum. haftaiçi 100'lük Levotiron, haftasonu 125'lik Levotiron içiyorum.
karnıbaharın ödem yaptığını okumuştum ben de. hatta deneyimlemiştim yediğimin ertesi gün.
Yarın da bir tartılırsın, bakalım ödem gidecek mi?

Olabilir ya,
Beni bazi sebzeler cok sisiriyor.
Yine de eksisin, yarin gene tartil canin sikildiysa eger.

Gelelim civcikli bölümlere :rolleyes: grup yıldızlarından Ucmelekannesi Ucmelekannesi yıldız savaşlarının kazananı ağır sikletin 1.si oldu 🔥🔥🔥 harikasın 😍
Minicik bir farkla 2. Oldun D u t D u t ♥️

IMG_20240115_140617.webp

Yıldız savaslarinin hafif siklette kazananı grup yıldızlarından Cemoos Cemoos oldu 🔥🔥🔥🔥 fiyakalı bir giriş yaptın hayatım 🤗 Melegimkorusun Melegimkorusun seni ligde görmek güzel şimdilik 2. Oldun ♥️
IMG_20240115_140604.webp

Hepinizi tebrik ederim kızlar 💋
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Cemoos Cemoos
👑 1 hafta geçerli dokunulmazlık
👑 Menü bildirimi ve cezalardan muaf
👑 1000 kalorilik ödül hakkina sahipsiniz

D u t D u t ve Melegimkorusun Melegimkorusun 500 kalorilik ödül hakkınız var 🔥

Yine de eksi var canım gayet güzel. Olabilir hiç canını sıkma

Back
X