Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kolay gelsin . Bide benim ihtiyacım var boyle bir temizlige . Ev mis gibi olmuştur simdi. İyi günlerde kirletin

Kolay gelsin . Bide benim ihtiyacım var boyle bir temizlige . Ev mis gibi olmuştur simdi. İyi günlerde kirletin
Biriktirmek büyük hataymis bir hafta ugrassam daha da bitmez bu temizlik
Daha çok iş var da ben bittim sende inşallah başlar bitirirsin

Çok tanıdık bir hikaye ama totalde 47 vermiş 5 kg üstüne almış ben öyle anladım
Ben de bir bakayım izlemedim. Valla böyle başarı hikayeleri çok hoşuma gidiyor. Ben diyetisyen ile 66’dan 57 kg ma düşmüştüm yıllar önce, tabi o zamanlar en yüksek kilom 65-66 idi.

14 Ocak Pazar günü menüm
Kahvaltı; biraz yumpat, 4-5 yeşil zeytin, 1 parça peynir, 2 dilim ekmek, avakado.

Dışarı çıktık oğlumun sınavı vardı oradan pazara gittik.

3 adet küçük havuç

Akşam; 1 tabak keşkek yemeği

Kahve biraz ceviz ve leblebi

Su 2 litre
Spor 10 bin cezam da 1 gün kaldı
Fit mutlu anne Chocolita

Eklentiler

• IMG_2950.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 34
Ben de bir bakayım izlemedim. Valla böyle başarı hikayeleri çok hoşuma gidiyor. Ben diyetisyen ile 66’dan 57 kg ma düşmüştüm yıllar önce, tabi o zamanlar en yüksek kilom 65-66 idi.
Ah ah lisede kilomuz 63 un üstüne cikmazdi. Neler yerdik neler hiç mi yaramaz bir insana. Hayret bir şeydik

Bugünkü menüm
Sabah diyet kahvaltıya ek olarak 1 tatlı kaşığı bal ve kaymak yedim. Bu kaymak tehlikeli bir şey ya balla buluştuğunda yedikçe yediriyor. Bende biraz ayarı kaçırmış olabilirim
Kaymağı bi sevemedim gitti ya süt pişirince ayırırım bende çocuklarla eşim bal dökup yer ben bakarım
3 günlük cezamın 1 gününü bu hafta tamamlayamadım. öyle saçma sapan şeylerle kafam meşgul ki.. haftaya tamamlarım ama. umarım sorun olmaz kızlar
Haftaya aktardık bu haftalık o zaman canım
Ohh maşAllah canım ellerine sağlık bende her hafta başında bir dipli sil süpür yapmaya çalışacağım artık ya biriktikçe zor oluyor sonra
Çocuğu sallarken karanlıkta çektim Chocolita Fit mutlu anne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…