- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Kolay gelsin . Bide benim ihtiyacım var boyle bir temizlige . Ev mis gibi olmuştur simdi. İyi günlerde kirletinmutfak dolapları bitti kaba temizlik bitti salı günü evi silip süpürürüm temizlik biter
Çarşamba gunum var onun için yemek hazirlicam inşallah.
Perşembe ertelenen yılbaşı partisi var mecbur oraya gidicem
çok şükür cuma izne cikiyorum ondan sonra biraz dinlenir müsait olurum kizlar bu ara pek bakamıyorum kusura bakmayın
Biriktirmek büyük hataymis bir hafta ugrassam daha da bitmez bu temizlikKolay gelsin . Bide benim ihtiyacım var boyle bir temizlige . Ev mis gibi olmuştur simdi. İyi günlerde kirletin
İyi izle chocomÇok iyi ya darısı başımıza
47 verdim yazınca video da öyle geldi kiz bir daha bakayımİyi izle chocom
67 ile başlıyor 72 olup pantolonu giyemiyor47 verdim yazınca video da öyle geldi kiz bir daha bakayım
Çok tanıdık bir hikaye67 ile başlıyor 72 olup pantolonu giyemiyor
Total çok iyi de benim dikkatimi alması çektiÇok tanıdık bir hikayeama totelde 47 vermiş 5 kg üstüne almış ben öyle anladım
Evet canım 5.000 atabilirsin
Ben de bir bakayım izlemedim. Valla böyle başarı hikayeleri çok hoşuma gidiyor. Ben diyetisyen ile 66’dan 57 kg ma düşmüştüm yıllar önce, tabi o zamanlar en yüksek kilom 65-66 idi.Çok tanıdık bir hikayeama totalde 47 vermiş 5 kg üstüne almış ben öyle anladım
Şimdi böyle olsun canım. Normalde aynı hafta içinde olması gerekiyor dikkat edelim. Tekrarı uyarı getirir. Haksızlık olmasın
Ah ah lisede kilomuz 63 un üstüne cikmazdi. Neler yerdik neler hiç mi yaramaz bir insana. Hayret bir şeydikBen de bir bakayım izlemedim. Valla böyle başarı hikayeleri çok hoşuma gidiyor. Ben diyetisyen ile 66’dan 57 kg ma düşmüştüm yıllar önce, tabi o zamanlar en yüksek kilom 65-66 idi.
Lisede 45 kiloydumAh ah lisede kilomuz 63 un üstüne cikmazdi. Neler yerdik neler hiç mi yaramaz bir insana. Hayret bir şeydik
Kaymağı bi sevemedim gitti ya süt pişirince ayırırım bende çocuklarla eşim bal dökup yer ben bakarımBugünkü menüm
Sabah diyet kahvaltıya ek olarak 1 tatlı kaşığı bal ve kaymak yedim. Bu kaymak tehlikeli bir şey ya balla buluştuğunda yedikçe yediriyor. Bende biraz ayarı kaçırmış olabilirim
Haftaya aktardık bu haftalık o zaman canım3 günlük cezamın 1 gününü bu hafta tamamlayamadım. öyle saçma sapan şeylerle kafam meşgul ki.. haftaya tamamlarım ama. umarım sorun olmaz kızlar
Ohh maşAllah canım ellerine sağlık bende her hafta başında bir dipli sil süpür yapmaya çalışacağım artık ya biriktikçe zor oluyor sonramutfak dolapları bitti kaba temizlik bitti salı günü evi silip süpürürüm temizlik biter
Çarşamba gunum var onun için yemek hazirlicam inşallah.
Perşembe ertelenen yılbaşı partisi var mecbur oraya gidicem
çok şükür cuma izne cikiyorum ondan sonra biraz dinlenir müsait olurum kizlar bu ara pek bakamıyorum kusura bakmayın
Bugün u yazmadım sanki diğerleri olması lazım
Baktım şimdi de perşembe de yazmamışsınBugün u yazmadım sanki diğerleri olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?