- 18 Mart 2021
- 11.871
- 63.801
- 548
TemizlikEvi inşa derken ne yapıyorsun canım?

Benim için ev inşa etmek gibi bişey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TemizlikEvi inşa derken ne yapıyorsun canım?
Keşke bende 10 gün önce başlasaydim label yaÇok yorma kendini Cemoş, ben 10 günde temizledim evi günde 1-2 odanın camını sildim ara verdim, balkon yıkadım falan.
Ben hiç duvar silmiyorum, temizliğe kadın çağırsam bile sildirmiyorum. Sobalı ev değil ki is olsun duman olsun. Çocuklar kalemle çizmişlerse sadece orasını siliyorum.Keşke bende 10 gün önce başlasaydim label ya
Cam falan silemem kar var don heryer de duvarlar,mutfak dolapları derken baya zor olacak gibi![]()
Çok kirlenmis ya gözüme battı sildim sigara içiliyor bizim evde hep onun yüzündenBen hiç duvar silmiyorum, temizliğe kadın çağırsam bile sildirmiyorum. Sobalı ev değil ki is olsun duman olsun. Çocuklar kalemle çizmişlerse sadece orasını siliyorum.
Öyle olur cemosum kolay gelsin. Çok yorma kendini. Sana diyorum ama benimde bölerek iş yaptigim hiç görülmemiştir. Başlayınca hepsini yapayım çıksın derim sonra da yerimden kalkamamTemizlik
Benim için ev inşa etmek gibi bişey![]()
Anladım canım, tamamdır pazartesi halledeyim olur mu ? Sabah işe giderken aldım, kahvaltı yapamadığım gün alıyorum ama çok yiyemiyorum,midem bulanmasin diye ağzıma birşey atmak amaçlıHayırlı kandiller canımdiyet dışı adı vermekten 7.000 adım ceza yazmak durumundayim. Onun yerine çeyrek diyet dışı diyebilirsin. Çeyrekten dolayı diyet dışı cezası almazsın. Diyet dışı yiyecek 100+ kalori olursa 10.000 adım ceza veriyoruz