- 13 Mart 2019
- 14.490
- 52.323
- 598
Ben de ver al yapiyorum canım 23 eylul de yine 84.35 la basladim canim burda motive olursun duzenli gelirsen nasilsin baya oldu konusmayali
Düzenli gelicem inşallah burasi bana iyi gelecek hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ver al yapiyorum canım 23 eylul de yine 84.35 la basladim canim burda motive olursun duzenli gelirsen nasilsin baya oldu konusmayali
Çok amaçlı chocoHer türlü bilgi mevcut gözünü sevdiğimin choco şu hava durumu bile veriyor![]()
Ah 79ucundan bir gördüm sonra yine aldim. Regl beni sisirdi davul gibi oldum. Anneme gitmiştim orada da tam bir diyet yapamadim. İnşallah görürüz 79 u
Sen iyi ol da önemli olan buBugun meyveye degil ama ilaca bogdum kendimi,
Yarina direk iyilesmis olmam lazim
C vitaminli aspirin, agri kesici, vitaminler minerallerbunlarin kalorisi var midir
![]()
Gecmis ola bamyamBugun meyveye degil ama ilaca bogdum kendimi,
Yarina direk iyilesmis olmam lazim
C vitaminli aspirin, agri kesici, vitaminler minerallerbunlarin kalorisi var midir
![]()
Kahvaltılık gevrek çok katkılı ve şekerliymiş, yanlış anlamazsanız yemeseniz daha iyi. Oğlum da çok seviyordu artık eve sokmuyoruz. Onun yerine yoğurt yulaf ezmesi, keten tohumu, çiya tohumu, ceviz, muz ne seviyorsanız daha besleyici oluyor.17 Kasım Cuma
Kahvaltı
1 bardak süt ve kahvaltılık gevrek 1 kase
Ara
2 elma 1 mandalina 1 küçük kase karısık kuruyemis
Öğle
1 tabak pırasa yemegi
Ara
1 bardak süt
Peynir, zeytin
2 dilim tbe
Akşam
4 lahanalı malum sey
1 parca tavuk bonfile firinda
Salata
4 yk p.pilavı
Su 1.5 lt
Spor yok bugün6bin adımım var
Modum düşük gidiyo bu hafta nedense
Chocolita
Cemoos @Arrietty_
2 gun su orucu halleder sporlaGünaydın arkadaşlar.
Daha önce de yazdığım gibi arkadaşım geldi yemenin içmenin dibine vurdum azıcık.
Şu an 2 kg üstü almış gibi duruyorum.
2 gün hiç yememeye düşünüyorum
Midem küçüldü falan sanıyordum.2 gun su orucu halleder sporla![]()
Günaydın arkadaşlar.
Daha önce de yazdığım gibi arkadaşım geldi yemenin içmenin dibine vurdum azıcık.
Şu an 2 kg üstü almış gibi duruyorum.
2 gün hiç yememeye düşünüyorum
İçinde sinameki var mı bir bakabilir misin rica etsem?Kızlar bu arada size ınfluencer gibi bir tavsiyede bulunayım. Yerli market zincirimizin kayısı form çayını içiyorum 3 gündür kahvaltıda bağırsaklarıma çok ama çok iyi geldi. Kabızlık sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim.