• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ah 79 🥺 ucundan bir gördüm sonra yine aldim. Regl beni sisirdi davul gibi oldum. Anneme gitmiştim orada da tam bir diyet yapamadim. İnşallah görürüz 79 u

Ah inşallah sağlıkla görmek nasip olsun bi an yaziyi ben mi yazdım acaba diye düşündüm benim de regl donemi.yeni bitti haftasonum da hep dolu geçecek gibi 🙂 annelere gidince düzgün gitmiyor ama annem de diyette o yüzden bu haftasonu daha iyi geçer inşallah
79 u bekleyen bir tek ben değilmişim iyi hissettim 🙃 beraber 69 lari da girmek nasip olsun

Bugun meyveye degil ama ilaca bogdum kendimi,
Yarina direk iyilesmis olmam lazim 🤣

C vitaminli aspirin, agri kesici, vitaminler mineraller 🫠 bunlarin kalorisi var midir 😅
Sen iyi ol da önemli olan bu 🥰🙏
c vitamini v.s. alman iyi olmuş.
Haftaiçinde reglim çok yoğun iken, biraz azaltması için doktorumun önerisiyle majezik içmiştim, prospektüsünde yan etkiler içinde ödem yazdığını gördüm. majezik v.b. gibi ağrı kesiciler ödem yapıyor mu gerçekten?

Sabah
Haşlanmış patates yanında peynir zeytin
1 bardak şekersiz komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez çay

Ara kahve 1 kare

Akşam
1 tabak pırasa
2 dilim tam b
Yoğurt

Adım 9.500
Su 1 1. 5 lt Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20231117_233704.webp
    20231117_233704.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 29
17 Kasım Cuma
Kahvaltı
1 bardak süt ve kahvaltılık gevrek 1 kase
Ara
2 elma 1 mandalina 1 küçük kase karısık kuruyemis
Öğle
1 tabak pırasa yemegi
Ara
1 bardak süt
Peynir, zeytin
2 dilim tbe
Akşam
4 lahanalı malum sey
1 parca tavuk bonfile firinda
Salata
4 yk p.pilavı

Su 1.5 lt
Spor yok bugün 🙄 6bin adımım var
Modum düşük gidiyo bu hafta nedense
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos @Arrietty_
Kahvaltılık gevrek çok katkılı ve şekerliymiş, yanlış anlamazsanız yemeseniz daha iyi. Oğlum da çok seviyordu artık eve sokmuyoruz. Onun yerine yoğurt yulaf ezmesi, keten tohumu, çiya tohumu, ceviz, muz ne seviyorsanız daha besleyici oluyor.

İyi geceler,

Kahvaltı; yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

1 küçük elma

Kahve

Akşam; haşlanmış tavuk, pilav ve salata.

Çay yanında kuru üzüm maalesef.

Su 1,5-2

Spor 1 saat koşu bandında yürüyüş 5 km ama saat tam saymıyor 7 bin adıma yakın. Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Eklentiler

• IMG_2241.webp
    IMG_2241.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın arkadaşlar.
Daha önce de yazdığım gibi arkadaşım geldi yemenin içmenin dibine vurdum azıcık.
Şu an 2 kg üstü almış gibi duruyorum.
2 gün hiç yememeye düşünüyorum

keyfiniz bol olsun canım:KK19: bence 2 gün güzel ve arındırıcı bir detoks dengeleyebilir. biraz da hareket :KK49:

Kızlar bu arada size ınfluencer gibi bir tavsiyede bulunayım. Yerli market zincirimizin kayısı form çayını içiyorum 3 gündür kahvaltıda bağırsaklarıma çok ama çok iyi geldi. Kabızlık sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar bu arada size ınfluencer gibi bir tavsiyede bulunayım. Yerli market zincirimizin kayısı form çayını içiyorum 3 gündür kahvaltıda bağırsaklarıma çok ama çok iyi geldi. Kabızlık sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim.
İçinde sinameki var mı bir bakabilir misin rica etsem?

Back
X