Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varİçinde sinameki var mı bir bakabilir misin rica etsem?
Çok tüketmemeye çalış olur mu? Bağırsak tembelliğin artırabilir.Evet var
Bende iyiyim canım şükür iyiler büyüyüp gidiyorlar valla ya senin de 2 taneydi demi yanlış hatırlamıyorsamDüzenli gelicem inşallah burasi bana iyi gelecek hissediyorumçok şükür iyiyim canım sen Nasılsın yavruların nasıl
![]()
Katılıyorum çok sık almıyorum bende aslında çok çok nadir çocuklar isteyince bende yedim öyle tabiki yanlış anlamam bende hem kendim hem çocuklar için en sağlıklı alternatifleri araştırıyorum yulaflı tarifler yaparım genelde çocuklardan bana kalmazKahvaltılık gevrek çok katkılı ve şekerliymiş, yanlış anlamazsanız yemeseniz daha iyi. Oğlum da çok seviyordu artık eve sokmuyoruz. Onun yerine yoğurt yulaf ezmesi, keten tohumu, çiya tohumu, ceviz, muz ne seviyorsanız daha besleyici oluyor.
Bunu bilmiyordum ben aslında akşamları sıcak bişeyler içmek iyi geliyor diye aldım her gün içiyordum söylemeniz çok iyi oldu. Meyve çayları içerim öyleyse. Çok teşekkür ederimÇok tüketmemeye çalış olur mu? Bağırsak tembelliğin artırabilir.