Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin uzun yıllar dut gerçekten şu zamanda başını sokup pturabilecegin evin olması çok büyük bir şans gerçekten kac metrekare olursa olsun ..Evet antep minik . Çoğu yere göre benim ev küçük bile. Mutfağım balkonum küçük mesela kilerim yok çok büyük bi eksik
Sığmadım mı sığdım çok şükür . Elhamdülillah geçen ay kredisi de bitti. Darısı tüm ev isteyenlere olsun.
Bundan önce 75 m evde kirada oturduk ne eşyam sığdı ne benkaynanam boğuluyodu bize geldiğinde . Küçüktü ama çok güzel evdi bereketliydi .
Amin miniğimAllah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin uzun yıllar dut gerçekten şu zamanda başını sokup pturabilecegin evin olması çok büyük bir şans gerçekten kac metrekare olursa olsun ..
İyilik senden naber miniko
Merhaba. Malesef ilk sayfa da belirttiğim üzere gruplar kapandı. Ama muhabbete katılabilirsinizHerkese selamlar bende katılabilir miyim gruba
Emzirmeyi bıraktığımdan beri bi türlü kilo veremiyorum, yani duzenli beslenemedigim için. Bu hafta başında başladım şimdi burayı görünce yazmak istedim
Amin teşekkür ederim :) yani buraya yazmayı kastetmiştim burası grup mu oluyorMerhaba. Malesef ilk sayfa da belirttiğim üzere gruplar kapandı. Ama muhabbete katılabilirsinizAllah bağışlasın bebeğinizi