Bnm ev 55 m2. Banyoyu adim atmadan temizliyorumMaşallah sağlıkla oturun. Büyükmüş o evde at koştur işte. Benim 80 M2 hareket alanim pek yok
Ceza almiyim isimlerden diye böyle yazdım amma yine isimlerini yazmış oldumİki bisküvi arası lokuma böyle deriz biz
Çok haklısın ama gezmelerde inan o fırsat ta olmuyor bide hazırlanan şeye başka bişey ekleme şansım da olmuyor bazen. O gün tabakları bitirdi bu hafta beniCanim bu hafta bu tarz menulerle gelecegini yazmistin zaten, o yuzden cok karbonhidratli demicem
Ama bi taktik vereyim,
Boyle zamanlarda en guzeli direk her ogune az kalorili bir sey eklemek, yagsiz bir salata veyahut yagsiz sut/yogurt, ne bileyim dusuk kalorili bir meyve. Direk yedigin diger hamur islerinin miktarini azaltacaktir. Hic dert etmene gerek kalmaz. Bunlari yaninda tasiyabilirsin de hem
Sorma ya nasıl kokuyor maşallahHayirli olsun bebisiniz
Ay mis gibidir o yaaaaa
Banada banada . Bı yoruldum nasıl. Yarın misafirim var cumartesi yine dolu. Pazar zaten koşturmayla geçiyor tatil bittiİyi geceler kızlar
Şu 1 haftalık tatil hiç iyi gelmedi yeminle her gün bi aktivite yoruldum sakince evde takılmayı özledim bakalım haftaya az kaldı
Ne bileyim bi uykudan uyandim uyku tutmadiydi uyumusum sonraFit mutlu anne sen bu saatte neden uyaniksin ki
Yanlış hatırlamıyorsamMaşallah sağlıkla oturun. Büyükmüş o evde at koştur işte. Benim 80 M2 hareket alanim pek yok
Evet antep minik . Çoğu yere göre benim ev küçük bile. Mutfağım balkonum küçük mesela kilerim yok çok büyük bi eksikYanlış hatırlamıyorsamD u t Antep'e yaşıyordu. Bizim öğretmenimiz Diyarbakır liydi..ilk defa ege ye tayini çıkmış. Geldiğinde demişti geniş ev bulamadım duble kiraladim :))
Doğu da evler daha geniş oluyormuş Choco kilerli geniş balkonlu :)
Evet canım kilisteki akrabalarımizin evi öyle. Evde camdan bakiyorduk karşı cam çok yakındı. Onların oturma odasıymis orası da meselaYanlış hatırlamıyorsamD u t Antep'e yaşıyordu. Bizim öğretmenimiz Diyarbakır liydi..ilk defa ege ye tayini çıkmış. Geldiğinde demişti geniş ev bulamadım duble kiraladim :))
Doğu da evler daha geniş oluyormuş Choco kilerli geniş balkonlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?