- 8 Nisan 2017
- 57.087
- 301.527
- 698
Bak yağlı yemekleri de yerim ama böyle yağına yağına yiyemem yani beni hep beyaz ekmek mahvettiAaa o zaman super,
Guzel menu olmus, dert etme.
Menüm
1 dilim peynir
2 adet yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen
Büyük bardak süt
aksam
Sebze yemeği
Tarhana çorbası
Yoğurt
Egizersiz1 saat
Cemoos
Yapicam tabi canım ama haftasonunu bekliyorum. Çünkü çocuk bu hafta evde. Yürüyüşe çıkamıyorum. Yarin 45 dk Leslie yapıp cumartesi pazar 10.000 atarımChocolita 10000 adım da paylaşacaksın, değil mi? Evde Leslie yapsan, 10000'e tamamlar mısın?
Akşam işten geldim, çok yorgundum ben de. yarım saat içim geçmiş. sonra dışarı çıkıp yürüdüm her gün 1 hafta 10000 adım cezam var diye. dışarı çok zor çıktım,ama yürüyünce iyi geldi.
Ha gayret kaptanım.
Miniğim benide neler nelerBak yağlı yemekleri de yerim ama böyle yağına yağına yiyemem yani beni hep beyaz ekmek mahvetti
Pardon
Adımı yazma Bir daha ulu orta topikte bilinmesini istemiyorum lütfenPardontamam düzenledim
Dutttt bu hafta mükemmel gidiyorsun pazartesi grup birincisi olucaksin bak görürsünHayırlı akşamlar günü kayniniş ve eltoşla kapadım nasıl mesudum bilemezsin
Neyse gelelim menüye
Sabah yeşil su
Ara kahve
Öğlen 2 de büyük bir kase yoğurtlu lahana salatası
Ara yeşilçay
Akşam yağsız tavuk sote 1 tane den az patates haşlama 1 ayran
2,5 lt su
6000 adım leslie harici
40 dk leslie
Chocolita Cemoos @arrietiy_
Asfalt ne kız16 Kasım Perşembe
1 dlm peynir
2 dlm kızarmış ekmek
15.00
1 kase patates salatası
2 tuzlu kurabiye
2 tane ev yapımı lavaş
1 tane asfalt
18.30
3 ksk ıspanak kavurma
Yoğurt
Su 2 litre
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3336326
Adımı yazma Bir daha ulu orta topikte bilinmesini istemiyorum lütfen
Dutttt bu hafta mükemmel gidiyorsun pazartesi grup birincisi olucaksin bak görürsün
Hergun tartilma ya bak haftada bir tartil bak muhteşem oluyorhaklısın zaten ortalık karışık kim vurduya gitmeyek
inşallah cemoşum henüz nedense gram da olsa eksiyi görmedim ama belki yine süpriz olur pazartesi günğ gibi
Ay ne bilim cemoş pehlivan gibi olunca gr bile gitse seviniyorumHergun tartilma ya bak haftada bir tartil bak muhteşem oluyor
Dışarı çıkıp yürüyüş yapman için dememiştimYapicam tabi canım ama haftasonunu bekliyorum. Çünkü çocuk bu hafta evde. Yürüyüşe çıkamıyorum. Yarin 45 dk Leslie yapıp cumartesi pazar 10.000 atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?