- 30 Ocak 2017
- 13.494
- 197.556
- 598
Öyle mi demiştin anaam baktığımı görmüyorum. Bakar kör olmuşumDışarı çıkıp yürüyüş yapman için dememiştimChocolita , hatta özellikle Leslie yazdım çıkamayacağını bildiğimden.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi demiştin anaam baktığımı görmüyorum. Bakar kör olmuşumDışarı çıkıp yürüyüş yapman için dememiştimChocolita , hatta özellikle Leslie yazdım çıkamayacağını bildiğimden.
Ben kulaklığı takıp evin her köşesini dolanıyomLeslie yapsam 10.000 e tamamlayamam delfi. 6000 anca eder. Bir kere evde 10.000 denedim bacağımın bağ yeri zedelendi. Yerimde sayarken olmuyor yapamiyorum
Ev kaç M2 dutBen kulaklığı takıp evin her köşesini dolanıyomdışardan biri görse deli der
Emin olmamakla beraber 130 galibaEv kaç M2 dut
Maşallah sağlıkla oturun. Büyükmüş o evde at koştur işte. Benim 80 M2 hareket alanim pek yokEmin olmamakla beraber 130 galiba
3+1 çokom her köşeye uğruyombelki 1000 tur oluyo
Ay ben de aynıBen kulaklığı takıp evin her köşesini dolanıyomdışardan biri görse deli der
Sağolasın çokom rabbim size de nasip etsin .Maşallah sağlıkla oturun. Büyükmüş o evde at koştur işte. Benim 80 M2 hareket alanim pek yok
Aynen
Kopma falan yoktur inşallah ya. Evde mi yürüdün sendeYalnız son 1-2 haftadir benimde bacaklarım ağrıyor.
Özellikle sol üst bacağım.
Korkuyorum bağ mi koptu zedelendi mi bilmiyorum.
Bu cezalar iyi olmadı![]()
Yok canım ya benim evde küçük disarida hızlı hızlı yürüdüm hepKopma falan yoktur inşallah ya. Evde mi yürüdün sende
16 Kasım, Perşembe günü 10258 adım attımMerhabalar Arkadaşlar,
Cemoos
Chocolita @Arriety_ gün içerisinde yürüyememiştim, dışarıda yürüyüş yapıyorum, şu an 5911 adımdayım, 10000 adıma tamamlayınca gün sonunda paylaşacağım.
Su: 2,5 lt
16 Kasım, Perşembe menüm:
Sabah:
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates
*salatalık
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 ince dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:
*domatesli şehriye çorbası
*fırında tavuk
*2 y.k. pilav
*börülce salatası
(15:30)
*2 çiğ köfte
Not: Akşam yemeği yemeyeceğim.
Eve gidince 1 kase yoğurt yerim.
Geçmiş olsun16 Kasım menüm
Öğlen çeyrek tost
Ara öğün
Sütlü filtre kahve
1-2 kare
Akşam
Balık
Turp
Biraz turşu
2 sıkım çiğköfte
Migrenin tuttu hemen ilaç alıp yattım.
Kalkınca da ilaç içtim
Bir muz yedim
Şimdi çay içiyorum yanında 1 avuç mısır yedim
Su 1.5 litre ancak oldu.
3. Gün cezam tamam
Eki Görüntüle 3336375
Sağol canım iyiyim şimdi iki ağrı kesici içtim ancak kesti
Daha iyi olmana sevindimSağol canım iyiyim şimdi iki ağrı kesici içtim ancak kesti![]()