- 8 Nisan 2017
- 57.019
- 301.108
- 698
Kusura bakma doğru dürüst okumadan yazmışımdetox yavrum
kiz yok bende rahim yokki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma doğru dürüst okumadan yazmışımdetox yavrum
kiz yok bende rahim yokki![]()
Bende işten gelip uyudum kızlar az önce kalktım.
Sabah isyerinde yedim içtim diye kahvaltı yok bugün bana
Şimdi çay içeyim bari başka ne yesem hafif bilemedim![]()
Devam devamacligin 40. saatinden merhaba![]()
Bence bişey yeme bu hafta rakibizBende işten gelip uyudum kızlar az önce kalktım.
Sabah isyerinde yedim içtim diye kahvaltı yok bugün bana
Şimdi çay içeyim bari başka ne yesem hafif bilemedim![]()
İşte rakip dedihin böyle olur bakın ayağımı kaydırmaya çalışmıyorBence bişey yeme bu hafta rakibiz![]()
Bende aksama yeşil mercimek yapıyorumben bugünkü menümüde paylaşayım zira akşam oldumu unutuyorum.
sabah
filtre kahve
öğle
yeşil mercimek yemeği
pilav
ayran
domates salatalık
ara
turk kahvesi
soyalı fıstık
actıvıa yoğurt
öğlen çok yediğim için akşam yemeyeceğim.
su 2,5 lt
spor 30 dk tk500 yapıldı sabahtan, 10.000 adımıda tamamlarım ayrıyetten
Cemoos
Chocolita
Eşim de istiyor gerçi o karışık istedi de diyetteyim diye yapmıyorumben bugun kendime yogurtlu biber kavurma yapicigim![]()
Eşim de istiyor gerçi o karışık istedi de diyetteyim diye yapmıyorum![]()
Biz baya bol yağda yapıyoruz karışık işte sen anla adı yasak yahe yok kizartmicam ben de az yagda kavurucam,
niye kiz, gayet hafif iste, kafami karistiriyon hep heeee![]()
Devam devam
Aclikdan kimse ölmemis
Siz rakip mi oldunuzİşte rakip dedihin böyle olur bakın ayağımı kaydırmaya çalışmıyor![]()
Biz baya bol yağda yapıyoruz karışık işte sen anla adı yasak ya
Üzerine yoğurt mis de yapamam ya.
Karnıbahar var onu yap illa diyor eşim belki onun için biraz yaparım
Firinda yaglayip yumurta galete unu lezzetli oluyor pratik hemKarnabahari ben de nasil yapsam diyorum, yemeginden sikildi cocuklar,
sanirim firinda az yagli sekilde yapicam yarin.
Bilir dikkatimi çekti güzel kilo vermişsin başladığından beri maşallahSiz rakip mi oldunuzben bu ara çok yoğunum takip edemiyorum ya tebrik ederim.
Ben kaplumbağa hızıyla gidiyorum artık![]()
Ben yemeğine bayılıyorum ya ama benden başka kimse yemiyor.Karnabahari ben de nasil yapsam diyorum, yemeginden sikildi cocuklar,
sanirim firinda az yagli sekilde yapicam yarin.
2 Ay olacak be cemos bi 90 dan kurtulamadim 89 ceee dedi gitti buna şükür daha iyi olacağız inşallahBilir dikkatimi çekti güzel kilo vermişsin başladığından beri maşallah![]()
Bende aksama yeşil mercimek yapıyorum![]()
Seni gaza getiriyorumki o gazla bende gaza geleyim.İşte rakip dedihin böyle olur bakın ayağımı kaydırmaya çalışmıyor![]()
bende kıymalı yemeğini çok severim ve bizimkilerde kesinlikle yemezler onlarada kızartıyorum yımırtalıBen yemeğine bayılıyorum ya ama benden başka kimse yemiyor.
Eşime yağda yapıyorum kendime yemeğini![]()