• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kızlar site düzelmiş ama ben eve yeni geldim daha yemek yapicam ancak 2-3 saate gelirim.
O zaman bakarım yazılanlara tartılar noldu hiç bilgim yok.
Bugün karıştı iyice ama yapacak bişey yok.
Görüşürüz gelirim yine 🥺
Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilir

Kız sabit yada artı değilsin ya olsun. Gider haftaya. Regl falanmi yakın ondan ki gitmedi
Selam kızlar. Bugün siteye hiç giremedim. Chrome, opera, firefox hiçbirinde olmadı. Bilgisayardan denedim yok. En son desteğe yazdım whatsaptan, genel bir sorun var dediler.
Önceki kilom 54.3
Fark 900 gram. Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3330604
Tebrikler🤗
Eki Görüntüle 3330612
Geçen hafta 56.8
Bu hafta 56.0
Fark - 0.800
Maşallah tebrikler🤗
⏫ Demiştik

Ağır sıklette kazanann 2.709 yüzdesiylee
Yıkım Ekibindenn Fit mutlu anne Fit mutlu anne 👑

Arrietty_ Arrietty_ 2.165 yüzdesiyle 2. Oluyor ♥️
Tebrik ederim kızlar

Eki Görüntüle 3330619

Orta siklette kazanan Sexual Chocolates'den Smiile Smiile 0.972'lik yüzdesiyle birincilige yerleşiyor 👑
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 0.867'lik yüzdesiyle 2. Oluyor ♥️
Tebrik ediyorum 🤩
Eki Görüntüle 3330620

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Smiile Smiile
Bu hafta dokunulmazsiniz 👑 (cezalardan ve menü bildirimlerinden muafsiniz)
1000 kalorilik ödül hakkınız var
Tadını çıkarın 🔥
Bacimmm beee tebrikler Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😍😍😍
Smiile Smiile senide tebrik ederim canım 😍😍😍

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ve Arrietty_ Arrietty_ kizlar süper bir yarış olmuş sizleride tebrik ederim😍😍😍
Oh şükür sonunda kendine gelmiş kk

Hemen bildirim yapayım
Gecen hafta 74.8
Fark -700gr
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Eki Görüntüle 3330629
Tebrikler ne güzel eksi😍
Merhaba siteye giremedim
yeni girebildim
geçen hafta:69.7
bugün: 69.1
fark 600 g
bu hafta ara istiyordum ama ara vermemeye karar verdim. devam edicem. spor yapamamak motivasyonumu düşürüyor ama yapacak bir şey yok
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3330633
Tebrikler 🤗🤗
Geçen hafta:71.3
Bugün:71.1
Regl olmam lazım iki gün gecikti hatta, onun ödemi var sanırım neden veremediğimi anlamıyorum :KK43: Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Eki Görüntüle 3330641
Menülerin güzelse ,suyunu ictiysen gerisi senin elinde değil canım. Regl büyük etkendir bence. Haftaya daha çok eksi olacağına eminim canim🤗😍
Eki Görüntüle 3330644
53.4 yeni kilo
Sabah atacaktım ama siteye girilmiyordu
-600 gr
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita
Tebrikler canım 🤗

Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilir
Chocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu

Chocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu
Keyfinize bakın kizlar acelesi yok Chocolita Chocolita

Saol canım 1000 kalori çok ama bi kısmını kullanabilirim emegine saglik tesekkur ederim Arrietty_ Arrietty_ Smiile Smiile Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy sizlerinde tebrik ederim kızlar cok guzel sonuckar

Saolun kızlar 😍

2.15 kg verdim canim 77.2 gördüm tartıda bugun gecen hafta 79.35tim hem kalori saymanjn sporun hemde regl geldi onun sisligi gitti sanirim haftaya bu kadar tabiki olacagini sanmiyorum ben 1 kg raziyim

Saolun kizlar
Varyaaa harikasın, maşallah 😍😍😍😍
Kız sabit yada artı değilsin ya olsun. Gider haftaya. Regl falanmi yakın ondan ki gitmedi

Tebrikler🤗

Maşallah tebrikler🤗

Bacimmm beee tebrikler Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😍😍😍
Smiile Smiile senide tebrik ederim canım 😍😍😍

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ve Arrietty_ Arrietty_ kizlar süper bir yarış olmuş sizleride tebrik ederim😍😍😍

Tebrikler ne güzel eksi😍

Tebrikler 🤗🤗

Menülerin güzelse ,suyunu ictiysen gerisi senin elinde değil canım. Regl büyük etkendir bence. Haftaya daha çok eksi olacağına eminim canim🤗😍

Tebrikler canım 🤗
Canım tabi ki regl etkisi çok büyük ama menülerimde evet zararlı yok belki ama kalori miktarı fazla sanki 😒 yani saglikli diye kalorisi az olmuyor, şu ve spor da az nasıl gitsin böyle...zaten metabolizma kötü tiroid, demir eksikliği vs normalde verdigimi de veremiyorum

Varyaaa harikasın, maşallah 😍😍😍😍

Canım tabi ki regl etkisi çok büyük ama menülerimde evet zararlı yok belki ama kalori miktarı fazla sanki 😒 yani saglikli diye kalorisi az olmuyor, şu ve spor da az nasıl gitsin böyle...zaten metabolizma kötü tiroid, demir eksikliği vs normalde verdigimi de veremiyorum
Olsun moral bozmak yok az az olsun ama illaki eksi olsun. Bu hafta daha dikkatli olursun canım. Yaparsın hedef kilona ulaşmış birisin sen yine yaparsın😍😍🤗🤗🤗

Back