Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kızlar benide sürekli atıyor resim yüklerken hemde simdi tekrar deniycem inş atmaz hata veriyor giremiyorum da tekrar

Giremeyip dışarıdan takip eden varsa giremediginde bağlantı güvenli değil uyarısını altında gelişmiş seçeneği var onu tıklayıp kadınlar kulübü linkini tıklayın..

operadan özel sekmeden de geriliyormus bilginize öyle yazdılar

Sitenin Çökme sebebi sensin demek çok iyi gelmişsin pembe tebrik ederim sende ki gayretin azıcık bende de olsa keşke
Tsk ederim canım benim
6ay oldu 16 kilo verdim az iradeli olsaydim daha fazla gider arada sabit artı geldim ama çok şükür 69lari bi gorebilseydiminş sende basarirsin porsiyonlarini azaltmakla basla zor oluyor ama tartidaki eksileri görünce motive oluyorsun

Geçen hafta 57.20
Bu hafta 56.60
Fark 600 gram
Eki Görüntüle 3330319
cemosum biz seninle bir ileri iki geri halledeceğiz inşallah bu durumları. tebrik ederim tekrar görmüşsün 56 ları darısı yine başıma diyorum aylardır 1 defa gördüm bidaha yok. ama inat ettim. bugün çok dikkat edip 2 gün içinde 56 yı görmeyi hedefliyorum

Olsun canım eksi var mı var. Gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…