• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

4 kasim cumartesi menusu

Disarda kahvalti yaptik
3 4 çatal patetes kızartması
Peynir zeytin domates salatalık kırmızı biber
1 tatlı kaşığı bal 2 dilim kepek ekmeği

Ara sade Türk kahvesi cig badem

Akşam (disarda yedik)
Izgara kofte közlenmiş domates biber

Akşam cayina kiz kardeşim geldi cayla ceviz yedim
Spor yok
Cemoos Cemoos

Zar zor kalktim yemek yaptim cocuklara.pilav ve Nohut yemegi.
Aksam balik koftesi salata yapacak esim. Esim bugunde iste o yuzden mecburi kalktim yemek yaptim gozum biraz acilmisken.
Ustune regl oldum . Harikayim harika 😂
Ah canım kolay gelsin hasta iken en çok çocuklarla ilgilenmek büyür gözümde benim valla bi an once toparlarsjn insAllah

Ne yapiyonuz kizlar aksam menüleriniz neler ben bugün sporda dinlenme günüm akşama balik ve salata düşünüyorum bakalim

Aksam balik koftesi salata yapacak esim. Esim bugunde iste o yuzden mecburi kalktim yemek yaptim gozum biraz acilmisken.
Bende bugün balık yapacağım afiyet olsun o zaman 🤗 yarın tartı günü heyecanlıyım

Ne yapiyonuz kizlar aksam menüleriniz neler ben bugün sporda dinlenme günüm akşama balik ve salata düşünüyorum bakalim

Bugun mutfak isleri esimde,
Kesin etli coplu bir menu yapar 😀
Aksami minimum karbonhidratla gecirip yarina max eksi 😉

Bugun market alisverisi disinda yatistayim, kitap ve kahve 😋

Kiyamam 🥹
Kendine de meyve salatasi yap, hastayken meyve gibisi yok 😌

❤️

Agir grip gibi
Yuksek ates,dun heryerim agriyordu. Bugun o yok. Daha iyiyim.
Tesekkurler kuzum
Gecmis olsun canim giremedim siteye iki gundur vitamin takviyesi aliyor musun ?ilk seferin mi daha once Korona olmus muydun.Beni de ilkinde agir yakaladi da ikinci daha hafif gectibama ikinci de brnce hala antikorluydum cunku ikisinin arasi kisaydi

Gecmis olsun canim giremedim siteye iki gundur vitamin takviyesi aliyor musun ?ilk seferin mi daha once Korona olmus muydun.Beni de ilkinde agir yakaladi da ikinci daha hafif gectibama ikinci de brnce hala antikorluydum cunku ikisinin arasi kisaydi
Saol ☺️
Tahminimce 3. Yazim tatilde hastalandim ayni boyle. Ozaman test olmadim tatil diye.

Ikinci ile bu yakin sure. Ilkini 21 de olduydum galiba.
Hayir tavsiye almiyor. Normalde kullandigim d vitamini disinda. Birde zaten penicillin kullaniyorum su ara

Back