Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım sifa olsun insAllah ilaclar oyle malesef bi de dozu yuksekti sanki ilacininGünaydın kızlar
Antibiyotik agzimin icinde çok kötü bi tat birakiyor suyun tadini bile alamıyorum![]()
Ah canım kolay gelsin hasta iken en çok çocuklarla ilgilenmek büyür gözümde benim valla bi an once toparlarsjn insAllahZar zor kalktim yemek yaptim cocuklara.pilav ve Nohut yemegi.
Aksam balik koftesi salata yapacak esim. Esim bugunde iste o yuzden mecburi kalktim yemek yaptim gozum biraz acilmisken.
Ustune regl oldum . Harikayim harika![]()
Ne yapiyonuz kizlar aksam menüleriniz neler ben bugün sporda dinlenme günüm akşama balik ve salata düşünüyorum bakalim
Bende bugün balık yapacağım afiyet olsun o zamanZar zor kalktim yemek yaptim cocuklara.pilav ve Nohut yemegi.
Aksam balik koftesi salata yapacak esim. Esim bugunde iste o yuzden mecburi kalktim yemek yaptim gozum biraz acilmisken.
Ne yapiyonuz kizlar aksam menüleriniz neler ben bugün sporda dinlenme günüm akşama balik ve salata düşünüyorum bakalim
Zar zor kalktim yemek yaptim cocuklara.pilav ve Nohut yemegi.
Bunu hatirlattigin iyi oldu6 Kasım Yıldız Savaşçıları
![]()
Fit mutlu anne
![]()
![]()
Arrietty_ 'ye karşı
![]()
Smiile
![]()
![]()
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Yarın yıldız savaşları için yerlerimizi alalım
Hazır mısınız kızlar?
Savaşçılar yarın tartı fotolarını topiğe değil bana özelden atsın![]()
Dun kiz kardesim ayva getirmisKiyamam
Kendine de meyve salatasi yap, hastayken meyve gibisi yok![]()
Heyecanlıyım6 Kasım Yıldız Savaşçıları
![]()
Fit mutlu anne
![]()
![]()
Arrietty_ 'ye karşı
![]()
Smiile
![]()
![]()
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Yarın yıldız savaşları için yerlerimizi alalım
Hazır mısınız kızlar?
Savaşçılar yarın tartı fotolarını topiğe değil bana özelden atsın![]()
Gecmis olsun canim giremedim siteye iki gundur vitamin takviyesi aliyor musun ?ilk seferin mi daha once Korona olmus muydun.Beni de ilkinde agir yakaladi da ikinci daha hafif gectibama ikinci de brnce hala antikorluydum cunku ikisinin arasi kisaydi
Agir grip gibi
Yuksek ates,dun heryerim agriyordu. Bugun o yok. Daha iyiyim.
Tesekkurler kuzum
SaolGecmis olsun canim giremedim siteye iki gundur vitamin takviyesi aliyor musun ?ilk seferin mi daha once Korona olmus muydun.Beni de ilkinde agir yakaladi da ikinci daha hafif gectibama ikinci de brnce hala antikorluydum cunku ikisinin arasi kisaydi