Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Saat daha 18 burda
Yeme faslim bitti.

Su miktarim cok az bugun 🥹

Sabah
Protein yogurt
Uzerine biraz musli

Ogle
200 gr Panang ( körili sebzeli tavuk yemegi)

Ara
1 adet wasa

Aksam
2 dilim köy ekmegi arasina
2 dilim hindi füme
2 dilim kasar

Su 1 L
9 km bisiklet
13300 adim
1000 kalori

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-18-10-28-829_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-10-31-18-10-28-829_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 21
Aynen öyle canım. Yinede kızıyorum kendime arada. Bu kadar yiyecek ne oldu cennete falan mı mujdelendin diyorum kendime. Neyse neyse güzeliz, hoşuz ve zayıf olacağız. Ben inanıyorum
Bol eksiler diliyorum canım hepimize 🥰🙏
Sağlığımız için öncelikle, sevdiğimiz kıyafetleri giyebilmemiz için, kilodan kaynaklı kas ağrılarından kurtulabilmek için, belfıtığını, diz sakatlıklarımızı iyileştirebilmek için.:KK19::KK200:
Bak ben de kilosu en fazla olan kişiyim toplulukta. İnanır mısın, dizim sakat kaç zamandır, merdiven inerken teker teker iniyorum, tek dizimi kırarken çok canım yanıyor. 98,9 kg'ın dizlere yaptığı baskıyı düşününce üzülüyorum.
İnşallah mücadele edecek vereceğiz fazla kiloları.🥰🙏

Bol eksiler diliyorum canım hepimize 🥰🙏
Sağlığımız için öncelikle, sevdiğimiz kıyafetleri giyebilmemiz için, kilodan kaynaklı kas ağrılarından kurtulabilmek için, belfıtığını, diz sakatlıklarımızı iyileştirebilmek için.:KK19::KK200:
Bak ben de kilosu en fazla olan kişiyim toplulukta. İnanır mısın, dizim sakat kaç zamandır, merdiven inerken teker teker iniyorum, tek dizimi kırarken çok canım yanıyor. 98,9 kg'ın dizlere yaptığı baskıyı düşününce üzülüyorum.
İnşallah mücadele edecek vereceğiz fazla kiloları.🥰🙏
Ya diz ağrısı zayıf insanda da var. Artık çağımızın hastalığı sanırım. Ama tabiki bacaklara basan yük konusunda haklısın. Benimde ağrıyor özellikle şu 1 senedir iyice artı kilomla birlikte.

Sağlığımız önemli ins hemen gider kilolar bacak ağrın rhaatlar canım 😍🤗

Ya diz ağrısı zayıf insanda da var. Artık çağımızın hastalığı sanırım. Ama tabiki bacaklara basan yük konusunda haklısın. Benimde ağrıyor özellikle şu 1 senedir iyice artı kilomla birlikte.

İnşallah 🙏 Teşekkür ederim :KK200:
Hayat kalitemi çok düşürüyor diz ağrısı.

İnşallah 🙏 Teşekkür ederim :KK200:
Hayat kalitemi çok düşürüyor diz ağrısı.
valla diz çok önemliymiş fen öğretmeniyim 15 senedir eklemleri ve önemini anlatırım ama yaşayarak öğrendim ki hayati bir durummuş

valla diz çok önemliymiş fen öğretmeniyim 15 senedir eklemleri ve önemini anlatırım ama yaşayarak öğrendim ki hayati bir durummuş
Gecmis olsun Deniz cok ayakta durmaktan demis ya doktor bu ogretmenlikten de kaynaklanan uzun yillar ayakta durmanin getirisi mi yoksa ikinci cocuktan sonra mi oldu

Gecmis olsun Deniz cok ayakta durmaktan demis ya doktor bu ogretmenlikten de kaynsklanan uzun yillarcayakta durmanin getirisi mi yoksa ikinci cocuktan sonra mi oldu
son 2 aydır oldu canım. hem çocuklar hem de 2.5 ay önce taşındım. o dönem de hem çocuklar hem ev çok yoruldum. gün içinde de çok yoruluyorum ve açıkçası hiç dikkat etmedim ve dinlenmeye vakit ayırmadım. baya yıprandım anlayacağın

Back