Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sizden boşa şikayet etmişim şimdi denizle aynı gruptayim 😂
Sizi alayım denizi vereyim sizin sesiniz cikmiyodu🤪
"Süleyman soylu ohhh " yazıp YouTube dan dinler misin :KK53:

Listenin en başında olmam üzdü baya.
Ama o listenin sonlarına da geleceğim birgün💪💪

Eveet ablam ayrilma dibimden. Kız biz iki kardeş niye şişkoyuz 😔😔

Neyse neyse biz de fit olacağız o enerji var Şükür gitmesin.

Ben seni tutuyorum Arrietty_ Arrietty_ nin hiç şansı yok bu hafta
Fit mutlu anne Fit mutlu anne haftanın yıldızı sensin💃💃💃💃
Ya kiyamam üzülme lütfen😘istedigin zaman ne güzel kilo verdigini biliyoruz yine yapacaksin Allahin izniyle bak bacin coştu resmen sporun gözüne gözüne vuruyor ayni genleri tasiyosunuz kiz vardir sende de spor cevheri😅hem hatirliyirum 9.takimda zip zip ta mi bir topikte hafta da 3 kiloya yskin kilo vermistin degil mi ?yani yine vereceksinnnnnnn

Ya kiyamam üzülme lütfen😘istedigin zaman ne güzel kilo verdigini biliyoruz yine yapacaksin Allahin izniyle bak bacin coştu resmen sporun gözüne gözüne vuruyor ayni genleri tasiyosunuz kiz vardir sende de spor cevheri😅hem hatirliyirum 9.takimda zip zip ta mi bir topikte hafta da 3 kiloya yskin kilo vermistin degil mi ?yani yine vereceksinnnnnnn
Ay evet önceden diyete başladığım ilk haftalarda güzel kilolar gidiyordu benden. İyice bünyeyi manyak ettim sanırım 😏😬😀

Yani başlayınca durmuyorum spora ama araya hastalık girdi düzenli yapmaya baslayamadim tekrar. Oysa 1 hafta fire vermeden yapmıştım ne güzel. Neyse olacak bugununkini az sonra herkes yatınca yaparım. Yarininkinide sabahtan. Öğle sonu yapamıyorum çünkü.

Aman maşallah öyle devam etsin fit mutlu anne maşallah ona🧿

Ay şu kilolari verip başka şeylerden de sohbet edebiliriz ins yaa Leylak immm😍😍

Ucmelekannesi Ucmelekannesi hepimiz aynı durumdayız. Takımda 1. sırada olmuşuz 5. sırada olmuşuz şu an pek bir önemi yok inan.
Ben önceki takım listesinin aynısını yazdım, öyle yazmak kolay geldi. Sıralama aklıma bile gelmedi inan.

Bugün resmen full uyudum
Şimdi kalktım ne yemek var ne çay 🙈
Hâlâ uykum var inşallah gece uyuyabilirim menü de yok ha uyku uyku+uyku 😂
İnsna uyudukca uyuyasi grliyo ya
Kiz bundan dolayi ne var. Benim pertim cikiyor iste. Izin gunlerimde anca sporum var. Oda haftada iki
Senin gunluj hareketin bile yeter hadi bakalim kim kazancak bendr iddialiyim adetim vaktinde gelirse insAllah pazartesiye ödemim iner

Olacaz olacaz bende inaniyorum

Ucmelekannesi Ucmelekannesi hepimiz aynı durumdayız. Takımda 1. sırada olmuşuz 5. sırada olmuşuz şu an pek bir önemi yok inan.
Ben önceki takım listesinin aynısını yazdım, öyle yazmak kolay geldi. Sıralama aklıma bile gelmedi inan.
Aynen öyle canım. Yinede kızıyorum kendime arada. Bu kadar yiyecek ne oldu cennete falan mı mujdelendin diyorum kendime. Neyse neyse güzeliz, hoşuz ve zayıf olacağız. Ben inanıyorum

Grup temsilcilerimiz

Yıkım Ekibi
IMG_20231031_192002.jpg

Grup Alfa
IMG_20231031_191708.jpg

Sexual Chocolates
IMG_20231031_191512.jpg

Süpernova
IMG_20231031_191820.jpg

Sizden boşa şikayet etmişim şimdi denizle aynı gruptayim 😂
Sizi alayım denizi vereyim sizin sesiniz cikmiyodu🤪
kolay öğrenciyle başa çıkmak başarı elde etmek kolay önemli olan disiplinsiz öğrenciyi bi noktaya getirmek:lülülü:

Back