Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun zorlama kendini bol sıvı tuket
Ben kovid olduğumda bacaklarım tutmamisti yatalak gibi yaşadım bir hafta resmen bacaklarıma vurdu pis hastalik
Benim gibi yap,
Ne zaman tek basima ciksam, birseyleri unutur geri donerim, gecen gun ise gittim, arabayi park edip ofise gidicem, 3 kez arabaya geri dondum yok telefonu unutmusum, yok yemegi unutmusum
Geçmiş olsun zorlama kendini bol sıvı tuket
Ben kovid olduğumda bacaklarım tutmamisti yatalak gibi yaşadım bir hafta resmen bacaklarıma vurdu pis hastalik
Ilk seferi cok feciydi benim de, bu sefer hafif atlatiyorum, bugun sirt agrim bas agrim gitti, bacaklarda biraz agrim var ama engel degil.
Bogazim hala kotu ama onun iyilesmesi zaten uzun suruyor bende hep. O yuzden iyilesmis sayiyorum kendimi.
Merhaba yine yeniden bir başka diyet topigiyle karşınızdayım. Peki neden?
Bundan önce "Birlikte yeniden başlayalım" konumla, baskı altında hissettiğim diyet konularından da özellikle kaçtığımı düşünürsek katı kuralların olmadığı, sadece destek ve motiveyle insanların kilosunu takip edebileceği rahat bir ortam oluşsun istemiştim. Ama o kadar rahat ettik ki kilo aldık Disiplin olmayınca olmuyormuş demek ki
Demem o ki, biz de artık şu taşın altına elimizi bir koyalım. Biraz cesaret edip kural ve disiplinle yaptığımız işin hakkını verelim. Belki yarışarak kurallarla gelen baskı hissi de azalır ve daha keyifli hale gelir
Rekabet güzeldir
Hadi biraz terleyelim
O zaman hazırsanız eski ponçik topigimize veda edip
Disipline edilmiş yeni topigimizle gücün karanlık tarafına geçiyoruz Eki Görüntüle 3303196
Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak Her gün detaylı menü paylaşımı yapılıp, menü içinde su (en az 8-10 bardak) ve egzersiz bildirimi yer alacak Yemek fotoğrafı göndermek yasak 3 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta, gününde tartı fotoğrafı paylaşmayan kişiler uyarılıp devamındadiskalifiye edilecek Pazartesi günü sabah aç karnına tartilinacak Başarı sıralaması için tartıya kilo yüzdesi eklenecek
Kilo yüzdesi bulma
65 kilo biri 1,5 kilo verirse yüzdesi ne olur?
1,5 ÷ 65 × 100 = 2,307
Kilosunun %2'sinden fazla vermiş
200 kalori üzeri sağlıksız besinler diyet dışı olarak kabul edilir. Hamur isi
Alkollu gazlı icecek
Şerbetli/sütlü tatlı
cips/kraker/kurabiye
çikolata/şeker/lokum/cevizli sucuk
Şarküteri ürünleri
Kızartma
Tuzlu kuruyemiş
Mayonez vb. soslar
3 dilim den fazla ekmek 10.000 adım ceza sebebidir
Miktar fark etmeksizin diyet dışı yiyeceklerin adını yazmak 7.000 adım ceza sebebidir. Diyet dışı beslendim şeklinde bilgi verilmesi yeterlidir.
(Akla düşürmemek adına gizli tutulacak)
Taşkınlık, diyet menüsünü aşan fazladan alınan 200+ kalori 10.000 adım ceza sebebidir. Taşkınlık, diyet dışı cezası hafta içinde 2 kere alınıp, 2. taşkınlık uyarı sebebidir
Devamında diskalifiye edilir
Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında diskalifiye edilecek 70+ kilo arkadaşlar, ay sonunda 2 kilo ve üzeri, 70in altında kilosu olan arkadaşlar 1 kilo 250 gram ve üzeri kilo veremezse bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek Haşimato, insülin direnci vb. rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 1 kilo vermiş olması yeterlidir Adım sayar ekran görüntüsünde tarih ve saat yer alacak Bebeği olan arkadaşların adım süresi en az 45 dakika egzersize çevrilecek Ceza egzersizlerinde kanıt beklenir.
Adım sayar konusunda mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar; 1- Seçtikleri bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü 2- Akıllı saat fotoğrafı 3- Spor aleti varsa süre göstergesinin fotoğrafı Cezalar 24 saat içinde uygulanır. Hastalık vb. mazereti olan arkadaşların cezası ertelenir Belirtilen durumlar dışında cezaların esnetilmeye çalışılması uyarı sebebidir.
Kurallar ve cezalar uygulanmadığı takdirde uyarılıp devamında diskalifiye edilir
Gruplar ve Yıldız savaşları
Grup üyeliği kapanmıştır
Gruplar vücut kütle endeksine göre belirlenmiştir Hafta bitiminde 4 grup arasında en çok kiloyu veren grup 1. olacak Gruplara en çok katkı sağlayan kişiler belirlenip grubun yıldızı seçilecek Yıldızlar, bir sonraki hafta kendi kulvarına denk karşı grup yıldızıyla 1. lik için savaşacak.
Kazanan gücünü gösterecek!
Ödüller
2 haftalık sonuçta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin 1 gün +300 kalorilik ödül hakkı olacak
1. olan grubun ceza adımları bir kereye mahsus yarıya düşürülecek 2 gün menü, su ve egzersiz bildirimlerinden muaf tutulacak
Yıldız savaşlarının kazananı 1 hafta geçerli dokunulmazlık kazanacak.
(Günlük menü, egzersiz ve su bildirimi yapmasa bile diskalifiye edilemeyecek) 1000 kalorilik ödül hakkı olacak
2. nin kurallara uymakla beraber 500 kalorilik ödül hakkı olacak
Benim gibi yap,
Ne zaman tek basima ciksam, birseyleri unutur geri donerim, gecen gun ise gittim, arabayi park edip ofise gidicem, 3 kez arabaya geri dondum yok telefonu unutmusum, yok yemegi unutmusum
Benim sorunum tek adım kaydı yapan telefon ..ev içerisinde üstümde taşımıyorum. O yüzden az çıkıyor
Mesela sabah ben hepsimi okula gönderene kadar o kadar çok hareket ediyorum ki 2 bin kesin vardır ama cebim yok cep olsa tel düşüyor falan hep masa üzerinde duruyor ..yıksa hepinizi geçerim