Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Benim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal ya

Kızım doğdu bir yaş civarındayken öksürük baslad ateşten yanıyor öksürük var .
Sadece ates düşürücü verdiler.
Dediler iki gün geçecek ateşi

Ates geçti ama ciğere indi öksürük antibiyotik yazın dedim ne acil ne çocuk doktoru yazmadı. Aile hekimi de uygun görmedi..hatta çocuk öksürdükcek kanli balgam çıkardı:KK43:

Ne ağladım o zamanlar ama öyle sağlam bağışıklığı var ki ev de en az hasta olan o ..ateşlenen bile bir kez surup verme ile atlatiyor herseyi .
Gerçekten bebeklikte bağışıklık güçleniyor temelden yapılmalı bunlar

Ama biz açıyoruz o_O
Evet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konuda

Evet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konuda
Aynen öyle şimdi diyorum keşke ortanca hiç vermeseydim çocuğa 4 aylıkken astım dediler hastaneye yatiracakalrdir 2 gun. antibiyotuk kullandım

Sonra yaşadığımız yere geldim doktor güldü bu çocuğa astım mi dediler gerçekten sadece grip olmuş bu cocuk, bırak antibiyotugi dedi
O da öyle kullanmıştı antibiyotigi

1. olan grup Sexual Chocolates 💋
Ceza adımınız varsa bir kereye mahsus yarıya düşürülecek. Yoksa bu hafta hakkınızı kullanabilirsiniz

2. grup Yıkım Ekibi 💪

3. grup Grup Alfa👊🏻

4. grup
Grup Supernova 🦸

Tam da cezali gunume denk gelmesin mi 😀
Neyse ben yine de kagni hiziyla yurumeye devam edeyim, bunun pazartesisi var 😃

Benim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal ya

Kızım doğdu bir yaş civarındayken öksürük baslad ateşten yanıyor öksürük var .
Sadece ates düşürücü verdiler.
Dediler iki gün geçecek ateşi

Ates geçti ama ciğere indi öksürük antibiyotik yazın dedim ne acil ne çocuk doktoru yazmadı. Aile hekimi de uygun görmedi..hatta çocuk öksürdükcek kanli balgam çıkardı:KK43:

Ne ağladım o zamanlar ama öyle sağlam bağışıklığı var ki ev de en az hasta olan o ..ateşlenen bile bir kez surup verme ile atlatiyor herseyi .
Gerçekten bebeklikte bağışıklık güçleniyor temelden yapılmalı bunlar

Ama biz açıyoruz o_O
kesinlikle katılıyorum. biri 13 diğeri 5 yaşında 2 oğlum var ikiside doğru düzgün antibiyotik kullanmadı. çok şükür kolay kolay hasta olmazlar, olsalarda çok hafif atlatırlar. antibiyotiğe gerek bile duymayız.

31 Ekim Salı
Aç karna çöretotu yağı-elma sirkeli su
Tarçın-hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvalti 10:45 390 kalori
7 zeytin
Domates,salatalık
50 gr kuru biber kavurma
2 dilim tbe ekmegi ile peynirli tost icine zeytinyaği sürdüm

Öğle 14:15 255 kalori
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim tbe

Ara 16:30 55 kalori
8 fındık
Yeşilçay

Akşam 19:40 502 kalori
225 gr nohut yemeği
1 dilim tbe
Salata, kuru soğan

Su 2 lt
Spor 1 saat 45 dakika yürüyüş-koşu
TOPLAM 1200 KALORİ

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231031_170928.jpg
    IMG_20231031_170928.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 26
Geçmiş olsun iyi yapmışsın madem kaçamak yapacaksınız haftanın ilk günü yapıp onu tolere edin.
Cezayi yazdım 😂
Aldım kabul etttim 🤣🤣🤣 cezam nekadar bu arada
12 ay çok uzun bir süre guzel haberi bu kadar beklersen bence voldemortlarla vals yapmak hakkin🤣ama Cemoos Cemoos cok katı bu konuda sopasi sert hiç acimiyor🤣🤣
Ayy bana kalırsa da voldemort havuzuna dalmam gerekirdi 🤣🙈 ama bunun pazartesisi var.
Günaydın kızlar
Bu gece biraz uyuyabildim şükür ateş cikmadi oğlanın.
Spor yapmayı planlıyorum bakalım. Okula göndermeyeceğim bir kaç gün iyice toparlasın fena salgın varmış dün doktor demisti dikkat edin. Uyuz vakaları da artmış.
Tekrar geçmiş olsun seducum 🙏🏻 inş bir an önce iyileşir 🙏🏻

Normalde lezzetini bilmediğim şeyleri karıştırmam da eşim sever böyle denemeleri ama güzel oldu .bir paket mantara,1 soğan, 2 yaprak lahana :) ona göre ölçüyü ayarlarsin
Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.

Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.
Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)

Noldu kiz 🫠
En son 10 sene önce mi kullandin😳sadece bu cümlenden Türkiye dışında yasadigini anlayabilirim😅Kanada'da antibiyotik bagimlisi Türkler olarak doktorlara yalvariyoruz ne olur yazin diye ama gercekten her kis birileri zaturre oluyor buralarda doktorlar bagisiklik sistemimizin atlatacagini dusunuyor ama bebeklikten beri antibiyotige aliskin oldugumuz icin kullanmadigimiz zaman daha kötü hastaliklar ile karsilasiyoruz.Gel de bunu burdaki doktorlora anlat.Odem yapar antibiyotik bana yapiyordu belki herkese farkli etkisi vardir bilemem
Evet cidden Cook gerekli olmadigi sürece vermiyorlar.
Benim oglum orta kulak iltihabi olmustu 10 aylik iken. O sebepden birkac defa kullandim. Zaten ameliyat oldu sonra kulagindan.
Mesela bu yaz 10 gun atesliydi. Yemesi,icmesi,keyfi yerinde diye ates dusurucu verdim sadece inlediginde geceleri. Baska birsey gerek gormuyorlar.

Yarin bi kontrol edeyim tartiya cikip

Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)
Kapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.

Kapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.
Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadece :olamaz: zaten faydalı halini sevsem senin gibi sonda olurdum:D

Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadece :olamaz: zaten faydalı halini sevsem senin gibi sonda olurdum:KK70:
Çocukken haşlanmış lahananın köke yakın sert kısımlarını kıtır kıtır yerdik. Hala hasladigim zaman yerim. Faydalı halini de sevmeye başla o zaman. Lahana güzel bir arkadaş.

Back