Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

doktora gittim canım. fazla ayakta kalmaktan olmuş ne iş yapıyorsunuz dedi şu sıralar full time 2 küçük çocuğum var dedim dinlenmem gerekiyormuş. onu ben de biliyorum
İki küçük çocuk zor cidden. Allah yardım etsin
Arada protein ve meyve. Bağışıklıgin düşmemesi lazım hastalıklar çoğaldı bak. Yeşil yaprakli sebzeler
Ben regl oldum her yerim sis sis. Bu pazartesi inşallah fazla yansımaz
Meyveyi arttırayım. İnşallah yansımaz.

Sabah bir an üzüntüyle üzüntümü paylaştım buraya. Herkes aynıdır zaten eminim. Ama keşke yansıtıp motivasyonunuzu etkilemeseydim dedim sonra.

Sessizlesti burası yine.Tartıya son 1 gün salmayin kendinizi. Hafta sonunun gazabına ugramayin ,gezin dolaşın ama yiyip içmeyin

Sanmiyorum ondan olsun canim, haftasonu mesguldur cogu kisi.
Sen paylas, icinde tutmaktan iyidir.
Opuyirum

Hayırlı sabahlar
Bende dün çok geç uyudum. Etkilenmemek mümkün değil insan olarak herkes etkilenir. Üzüldüğüm zaman carpintim olur sabahı zor ettim. Rabbim korusun yardım etsin inşallah yarabbim. Ya kahhar çeke çeke uyuduk dün. Uyumayip çekmeye devam eden de vardı. Elimizden bir şey gelmiyor bari dilimiz susmasın ben en çok o sessizlikten korkarım

Motivasyonun etkileneceği varsa etkileniyor zaten melekcim seninle alakası olmaz. Sessiz kalamiyor insan. Uzuleceksek de uzulelim. Kalplerimiz körelmemisse eğer.
Ama buraya tekrar ara vermek yok, devam edicez. Pazartesi yıldızlardan birinciyi secicez. Listeleri grupları ayarlıcaz

Son düzenleme:
Aynen canım devam

Geçmiş olsun deniz. Dizlerindeki ağrı neyden oluyormus?

Dün
Kahvaltı yerine meyve tabağı 1 bardak süt içtim

Öğlen kahve ve çiğ kuruyemis bir avuç

Akşam
Mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
Üç dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt
Salata
Su az, egzersiz yapamadım
Cemoos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…