HapishanedeKolay gelsin nerde çalışıyorsun canım. Sordumsada hatırlamıyorum
Sonradan hatırladım canım. Bide hapishane falan yazmışsın .Hapishanedegardiyanim
Geçmiş olsun canımAç gezip aç yatıyoruz.Ben grip oldum. Sanırım iyi beslenemedim.
4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zaman
İki küçük çocuk zor cidden. Allah yardım etsindoktora gittim canım. fazla ayakta kalmaktan olmuş ne iş yapıyorsunuz dedi şu sıralar full time 2 küçük çocuğum var dedimdinlenmem gerekiyormuş. onu ben de biliyorum
Meyveyi arttırayım. İnşallah yansımaz.Arada protein ve meyve. Bağışıklıgin düşmemesi lazım hastalıklar çoğaldı bak. Yeşil yaprakli sebzeler
Ben regl oldum her yerim sis sis. Bu pazartesi inşallah fazla yansımaz
SağolasınGeçmiş olsun canım
Sabah bir an üzüntüyle üzüntümü paylaştım buraya. Herkes aynıdır zaten eminim. Ama keşke yansıtıp motivasyonunuzu etkilemeseydim dedim sonra.
Sessizlesti burası yine.Tartıya son 1 gün salmayin kendinizi. Hafta sonunun gazabına ugramayin ,gezin dolaşın ama yiyip içmeyin
Motivasyonun etkileneceği varsa etkileniyor zaten melekcim seninle alakası olmaz. Sessiz kalamiyor insan. Uzuleceksek de uzulelim. Kalplerimiz körelmemisse eğer.Sabah bir an üzüntüyle üzüntümü paylaştım buraya. Herkes aynıdır zaten eminim. Ama keşke yansıtıp motivasyonunuzu etkilemeseydim dedim sonra.
Sessizlesti burası yine.Tartıya son 1 gün salmayin kendinizi. Hafta sonunun gazabına ugramayin ,gezin dolaşın ama yiyip içmeyin
Aynen canım devamMotivasyonun etkileneceği varsa etkileniyor zaten melekcim seninle alakası olmaz. Sessiz kalamiyor insan. Uzuleceksek de uzulelim. Kalplerimiz körelmemisse eğer.
Ama buraya tekrar ara vermek yok, devam edicez. Pazartesi yıldızlardan birinciyi secicez. Listeleri grupları ayarlıcaz
Geçmiş olsun deniz. Dizlerindeki ağrı neyden oluyormus?iyi geceler kızlar
dizlerime topuklarıma doktorun verdiği kremleri sürüp çocuklarla beraber uyumuşum. şimdi oğlum uyandı. onunla uyandım.erken uyudukça daha iyiye gidiyorlar onu fark ettim. bu hafta biraz sıkıntılı geçti ama sağlık olsun. yapacak bir şey yok.
diyet beslendim
Cemoos
Chocolita cezam hala saklı. henüz yapamadım
Kaptanım ben çok yoğunum hazırlıklar vs derken çokta dikkat edemiyorum yarın annem gelecek ben umre dönüşüne kadar izin alsam olur mu ?Cuma günü menü paylaşımı yapmayanlar
Chocolita
Minik Duduklu Tencere
Begonya2
Cezalı olan arkadaşlar 7000 label
17 000 deniz
Bugün ben anneme gidyorum menülere choco bakacak yada gece bakabilirim.
DünCuma günü menü paylaşımı yapmayanlar
Chocolita
Minik Duduklu Tencere
Begonya2
Cezalı olan arkadaşlar 7000 label
17 000 deniz
Bugün ben anneme gidyorum menülere choco bakacak yada gece bakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?