Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

27 Ekim gün sonu itibariyle adım sayım 5037 adım Cemoos Chocolita
Mini egzersiz bisikleti ile 35 dak. egzersizimi de yaptım.

Eklentiler

• 20231027_232231.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 29
iiiiii bütün cisslari yazmış
Chocolita
Cemoos

Şimdi labelcim bugünkü menüde bunları görmedik. 200 kaloriyi aşmadigi müddetçe de izin verdik ama ismen söylemiyorduk özendirme olmasın diye. 7.000 cezan var canım

spor sonrası tartıda artı ödem durumu oluyor gerçekten Alys
Geçen hafta ems fitness'a gittiğimde spor hocama özellikle sordum, bu durumu doğruladı. Spordan hemen sonra tartılmayın dedi; ama ben şahsen kendimde denedim, spor akşamının ertesi günü sabah da artı çıkabiliyorum tartıda.
Mümkün olduğunca ems fitness'a pazartesi gününe yakın gitmemeye çalışacağım.

İçiyorum ama yatma saati gelince acıkıyorumzor uyuyorum o zamanda. Çorbalarım sebzeli, tavuk sulu. Ona dikkat ediyorum.
Arada protein ve meyve. Bağışıklıgin düşmemesi lazım hastalıklar çoğaldı bak. Yeşil yaprakli sebzeler
Ben regl oldum her yerim sis sis. Bu pazartesi inşallah fazla yansımaz

Bende saglikli diye onlara cok yukleniyorum aslinda hatami biliyorum diyetisyenimlerinden biri sey demisti ceviz yiyeceksen 2 tsne badem ve findik yiyeceksen 10 tane kaju yiyeceksen 5 tane ye kabak cekirdegi bir avuc eger cok cesitli yemek istiyosan gunde 2 cesit ye mesela 10 badem 2 -3 ceviz ,10 findik 10 badem ya da 10 badem 5 kaju gibi cok cedit olsun istiyorsanda miktarlari yariya indir cesidi cogslt.Ama ben arada bilinçsizce kendimi ayakustu badem yerken buluyorum masanin ustunde duruyor farketmeden alip agzima atiyorum.Neyse pazartesi 1000 kslorilik diyete basliyorum insallah hersey farkli olacak

Sagol lotuscugum diyetisyenlerden gina geldi ben cook gittim diyetisyene sorun kontrol burasi diyetisyenden daha iyi kontrol sagliyor.Hatta menulerimi iclerinden birinin listedine gore hazirliyorum genelde ama bence kalirorisi biraz fazla .Pazartesi degistirecegim insallah menulerimi

Şimdi labelcim bugünkü menüde bunları görmedik. 200 kaloriyi aşmadigi müddetçe de izin verdik ama ismen söylemiyorduk özendirme olmasın diye. 7.000 cezan var canım
Kaptanım unutmuşum, özür dilerim. Salı günkü cezamı çektim, 65 dk koşu bandında yürüdüm 5 km. Aslında ceza değil çok iyi geldi.

Eklentiler

• IMG_2043.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…