27 Ekim gün sonu itibariyle adım sayım 5037 adımMerhabalar,
(27 Ekim, Cuma)
Kahvaltı:
*1 dilim tam buğday ekmeği
*2 dilim beyaz peynir
Öğle yemeği:
*1 haşlanmış yumurta
*2 dilim beyaz
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*2 fincan sade Türk kahvesi
*8 çiğ badem
Akşam:
*1 galeta
*2 küçük yerli muz
*1 kase yoğurt
**
*Su:2 lt
*Adım: 3068 adım. Gün sonuna kadar 5000 olur bence, paylaşırım.
* Egzersiz: 30 dak. mini egzersiz bisikleti çevireceğimCemoos Chocolita
İyi akşamlar.
Herkese mutlu haftasonları.
iiiiii bütün cisslari yazmışTabi tercihim kek, poğaça, börek, çörek. Bisküvi de olur. Ama sağlıklı olsun diye kuru üzüm, çiğ fındık, badem, leblebi tercih ediyorum ama kalorileri inanılmaz yüksek. Üstelik bayılmıyorum. Sevmediğin bir şeyi yiyip kalori almak da haksızlık. O yüzden çayı bıraksam iyi olacak. Keşke sade çay içebilsem.
Çok geçmiş olsun @yiteeAç gezip aç yatıyoruz.Ben grip oldum. Sanırım iyi beslenemedim.
Sağol.Geçmiş olsun.
Sağol.. İnşallah iyileşiriz bir an önce.Çok geçmiş olsun @yitee
Bu hafta çoğumuz hastalandık, dilerim hepimiz tez zamanda iyileşiriz.
Şimdi labelcim bugünkü menüde bunları görmedik. 200 kaloriyi aşmadigi müddetçe de izin verdik ama ismen söylemiyorduk özendirme olmasın diye. 7.000 cezan var canımTabi tercihim kek, poğaça, börek, çörek. Bisküvi de olur. Ama sağlıklı olsun diye kuru üzüm, çiğ fındık, badem, leblebi tercih ediyorum ama kalorileri inanılmaz yüksek. Üstelik bayılmıyorum. Sevmediğin bir şeyi yiyip kalori almak da haksızlık. O yüzden çayı bıraksam iyi olacak. Keşke sade çay içebilsem.
İçiyorum ama yatma saati gelince acıkıyorumAç gezme canım benim dolu dolu corbani iç kemik suyuna şöyle mis
spor sonrası tartıda artı ödem durumu oluyor gerçektenAslinda ayni gun tek kez tartilmak en mantiklisi, sporunu ogununu uykunu vs ona gore ayarlarsin kafan karismaz.
Mesela ben agirlik calistigim gunun ertesi gunu +yarim kg fazla cikiyorum. Direk vucut su tutuyor. Bir suru sey var, dedigin gibi moral bozmamak lazim.
Arada protein ve meyve. Bağışıklıgin düşmemesi lazım hastalıklar çoğaldı bak. Yeşil yaprakli sebzelerİçiyorum ama yatma saati gelince acıkıyorumzor uyuyorum o zamanda. Çorbalarım sebzeli, tavuk sulu. Ona dikkat ediyorum.
Bende saglikli diye onlara cok yukleniyorum aslinda hatami biliyorum diyetisyenimlerinden biri sey demisti ceviz yiyeceksen 2 tsne badem ve findik yiyeceksen 10 tane kaju yiyeceksen 5 tane ye kabak cekirdegi bir avuc eger cok cesitli yemek istiyosan gunde 2 cesit ye mesela 10 badem 2 -3 ceviz ,10 findik 10 badem ya da 10 badem 5 kaju gibi cok cedit olsun istiyorsanda miktarlari yariya indir cesidi cogslt.Ama ben arada bilinçsizce kendimi ayakustu badem yerken buluyorum masanin ustunde duruyor farketmeden alip agzima atiyorum.Neyse pazartesi 1000 kslorilik diyete basliyorum insallah hersey farkli olacakTabi tercihim kek, poğaça, börek, çörek. Bisküvi de olur. Ama sağlıklı olsun diye kuru üzüm, çiğ fındık, badem, leblebi tercih ediyorum ama kalorileri inanılmaz yüksek. Üstelik bayılmıyorum. Sevmediğin bir şeyi yiyip kalori almak da haksızlık. O yüzden çayı bıraksam iyi olacak. Keşke sade çay içebilsem.
Sagol lotuscugum diyetisyenlerden gina geldi ben cook gittim diyetisyene sorun kontrol burasi diyetisyenden daha iyi kontrol sagliyor.Hatta menulerimi iclerinden birinin listedine gore hazirliyorum genelde ama bence kalirorisi biraz fazla .Pazartesi degistirecegim insallah menulerimiBeyaz leylak
Canım şimdi bırakırsan üzerine yine kilo alirsin
Imkanin varsa diyetisyene gidebilirsin instgramda online diyetisyene giden 2 kisiyi takip ediyorum
takır takır kilo veriyorlar biri spor yapmadan veriyor digeri spor yapip veriyor gayet memnunlar yorumlardan okuduğum kadarıyla İsim netfitonline inş yasak değildir isim vermek
Tamam canımCemoos canım 27 dk Leslie yapıldı. 30 a tamamlanacakti kızım ağlayarak uyandı kötü rüya görmüş yavrum. Cezam tamammidir
Eki Görüntüle 3324925
hani kare olandan mı?Adını dimemadı lazım degil
Kaptanım unutmuşum, özür dilerim. Salı günkü cezamı çektim, 65 dk koşu bandında yürüdüm 5 km. Aslında ceza değil çok iyi geldi.Şimdi labelcim bugünkü menüde bunları görmedik. 200 kaloriyi aşmadigi müddetçe de izin verdik ama ismen söylemiyorduk özendirme olmasın diye. 7.000 cezan var canım
Yok bacım değil. Gece gece ağzımdan falan kacircam şimdi başımı belaya sokma benimhani kare olandan mı?
Onun ismi ceza olmaz herhalde ozellikle dark olani kahvenin yaninda 1 kare veriliyorhani kare olandan mı?
tamam canım, haklısın.Yok bacım değil. Gece gece ağzımdan falan kacircam şimdi başımı belaya sokma benimyeni Leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?