Sabah taze biter akşam taze çay çok şükür çayı vereneo kadar da çay resmi attım ona hala ne diyor
Bırakmak çok zor neden bıraktın ki?ben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
Sadece kahvalti ile veyahut gun icinde bitki cayi seklinde suanda, eski cay keyifleri askiya alinmistir.
Cunku cay demek benim icin yaninda voldemort demek
benim icinde oyle vala ama zor dayaniyorum aksamlari cayi bos icmek baya zor geliyoben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
Sadece kahvalti ile veyahut gun icinde bitki cayi seklinde suanda, eski cay keyifleri askiya alinmistir.
Sağol cay şekerim sana da şifa olsunŞifa olsun inşallah
Sizin gelmeniz bize de iyi geldi
tabi sen bilmiyon voldemortuBırakmak çok zor neden bıraktın ki?
Afiyet olsun.Sonunda mideme birseyler indi
26 Ekim persembe menü bildirimi yapmayanlar.
@sweetgirlcandy
Beyaz leylak
Deenniizz
@Devitamini
@prensesss016
Fit mutlu anne
@Melegimkorusun
Lori
@Goklerce
@Begonya2
Kızlar arada kacirdigim olabilir ama yazdiysaniz beni etiketleyin görmedim çünkü.
SelamCezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
@Ucmelekannesi
Lori
Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin
Voldemort neydi l….. mu? Yazsanaaaa yazz cezayi cekben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
TesekkurlerAfiyet olsun.
Gelsin pazartesiBiri yarismi dedi??
Tesekkur ederimgecmis olsun canim,
bende koronadan sonra boyle olmustu, 2 ay kadar surmustu duzelmesi, yakinda hastalik gecirdin mi?
Dizindeki sıkınti ani kilo artisindan olabilir mi benim de dizlerim agriyorvve 73 ten sonra basladi diz agrisi sişlik kizarma varsa bi doktor görse iyi olurbebişim biliyorum ama yapamadım maalesef dizimdeki sıkıntıdan dolayı.dün gece denedim de yok olmadı. bugün şişi ve ağrısı daha az. bugün tekrar denicem bakalım
Kendime çay demlemeyi cok severim ama maalesef boş çay degil yaninda cisss la doluben buyuk zevkimdiAfiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim
Çaysiz kahvalti isim tamlamasi benim lugatimda yokAyy ben çok üşeniyorum caysiz kahvaltı yapicam hiç içimden gelmiyo
Kendimi gördüm yorumunuzdaben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
Beni biliyorsun. Gazla calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?