Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bugünün sporu yapıldı kızı okuldan alıp gelince yayıla yayıla kahvaltı yapmak planım inşAllah çay demledim
Afiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim

Ben hep döküyorum eski çayı
Hep taze olsun isterim çay çok severim kahve sevmem de dünde yapmadım kendime bugünde
Taze çay çaya şeker atıp karistirma sesi gelirdi önceden. Şeker kullanmadığımiz için o ses bizim evden kalktı. Özlediğim seslerden. Bugün çayın içine koca bir çay tanesi düşmüş onu çıkarirken kaşığın verdiği titresimden hemen maziye daldım

Ya da dünden kalan çayi isitiyorum. Zaten açik içtiğim için aromasını verse yeter

O yüzden çayı sevmiyorsun çünkü bayat içiyorsun dünün çayı içilir mi

Kalan çaya şeker limon ve kabuğu nane ekleyip ıce tea yapabilirsin

Afiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim
Ben ictigim zaman iyi hissediyorim ya bazen demlemiyorum gündüz acayip eksik bisey kalmis hissi oluyo sabahtab demlerim bende icinden demligi alirim acımasın diye aksama kadar gidip gelip icerim

Ben ictigim zaman iyi hissediyorim ya bazen demlemiyorum gündüz acayip eksik bisey kalmis hissi oluyo sabahtab demlerim bende icinden demligi alirim acımasın diye aksama kadar gidip gelip icerim

Sabah taze biter akşam taze çay çok şükür çayı verene o kadar da çay resmi attım ona hala ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…