- 6 Nisan 2010
- 4.009
- 14.914
- 408
Çok geçmiş olsun.@Beyaz leylak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun.@Beyaz leylak
Sagol canim ben de uzuluyorum cunku hep uzanmak istiyorum hep yorgunum yarin yakinlarda saglik ocagi gibi birsey var tahlil sonuclarimla gidip recete yzmasini isteyecem.Magnezyum malat enerji verir dediler onu da aldim bi ise yaramadi.eskiden kahvenin icine hindistan cevizi yagi dökerdim yarim saat icinde enerji bombasina donusürdüm simdi hic etki etmiyor hayatimda boyle oldugum bir donem hic olmadi hatta diyete ara versem mi diye bile dusundum bugun ama boyle bir ekibi motivasyonu bulamayabilirim diye vazgectim.Çok geçmiş olsun leylak üzüldüm. Dikkat et
Sagol canim
Bugün de evdeydim, halsizlik oldu. Öğlen uyumuşum, iyi geldi.Sagol canimsen nasil oldun iyi misin soramadim dün ?gecti mi ishal falan
Geçmiş olsun leylak bende aynıyım ya baş ağrısı halsizlik var inşallah geçer26 Ekim Persembe Menum
Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta
Ara 16 :00
Kahve +muz + 6 7 tane kaju
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte
Su 2 litre
Egzersiz yok
Cemoos kusura bskma csnim bugun giremedim siteye kendimi iyi hissetmiyorum yine ağir bir halsizlik dustu üzerime aile hekimime ulasamadim o yuzden demir ve d vitamini alamadigim icin mi bilmiyorum hic iyi degilim degil yurumek koltuktan koltuga gecmeye halim yok
Kusura bakmayın ancak girebildim siteye oğlum hasta oldu onunla ilgilendim26 Ekim persembe menü bildirimi yapmayanlar.
sweetgirlcandy
Beyaz leylak
@bendenizefenim
Devitamini
@prensesss016
@Fit mutlu anne
Melegimkorusun
@Lori
G Goklerce
@Begonya2
Kızlar arada kacirdigim olabilir ama yazdiysaniz beni etiketleyin görmedim çünkü.
Çok gecmis olsunKusura bakmayın ancak girebildim siteye oğlum hasta oldu onunla ilgilendim
Perşembe menüm
Sabah
3yk menemen, 2 dilim beyaz peynir, roka salata, 2 dilim tb , 4 zeytin
Ara:
120 kalorilik proteinini yüksek meyveli yoğurt, üzerine 1 yk müsli ekledim. 5 tane de çiğ badem
Akşam:
1 tane haşlanmış tavuk but, haşlanmış brokoli ve Brüksel lahanası salatası , 1 çay bardağı da kefir
Şimdi 1 bardak yeşil çay içip yatacağım. Açlıktan karnım gurulduyor
Su: 2lt
Spor : 1 Saat yürüyüş ( 10k adım)
Teşekkür ederimÇok gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun leylak bende aynıyım ya baş ağrısı halsizlik var inşallah geçer![]()
Cemoos Tamam canım yarım yaparım, teşekkür ederim hatırlatma için.
Beyaz leylak Çok geçmiş olsun. Hasta mı oluyorsunuz acaba. Zencefil çayı iyi gelir. 1 cezveye 1 su bardağı su, 2-3 dilim limon kabuğu ile dilimleyin, 1 çay kaşığı toz zencefil karıştırıp kaynatın biraz ılıyınca içine 1 çay kaşığı bal koyup için. Şifa olsun.
Sagolun kizlar Allah hepimize şifa versinHepimize nazar değdi vallahi.
Sağlıklı günler diliyorum hepimize.
Hasta olanlara da acil şifalar.![]()
Gecmis olsun Allah sifa versinKusura bakmayın ancak girebildim siteye oğlum hasta oldu onunla ilgilendim
Perşembe menüm
Sabah
Ara:
120 kalorilik proteinini yüksek meyveli yoğurt, üzerine 1 yk müsli ekledim. 5 tane de çiğ badem
Akşam:
1 tane haşlanmış tavuk but, haşlanmış brokoli ve Brüksel lahanası salatası , 1 çay bardağı da kefir
Sen taşındın mı swetSelam canlar öldüm resmen sular geldi akşam üstü evi temizledik az bişey kaldı. Şu an yedim yemeğimi dahakilo alcam bu gidişle sürekli dışardan yiyorum. Su tamam egzersizin alası oldu bugün
Cemoos
Çok geçmiş olsunKusura bakmayın ancak girebildim siteye oğlum hasta oldu onunla ilgilendim
Perşembe menüm
Sabah
Ara:
Akşam:
İşlerinizde kolay gelsinSelam canlar öldüm resmen sular geldi akşam üstü evi temizledik az bişey kaldı. Şu an yedim yemeğimi dahakilo alcam bu gidişle sürekli dışardan yiyorum. Su tamam egzersizin alası oldu bugün
Cemoos