• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabah
Omlet ,2 dilim tb ekmek ,zeytin 4 tane ,domates salatalık çay

Öğlen
Kuru fasulye ,yoğurt 1.5 dilim tb ekmek turşu

Aksam
Et yahni, 2 dilim tb ekmek, yoğurt

Öğlen arada yarım elma bir kaç hurma yemiştim

Adım 4.300 bugün sütü az içtim tahmin 1.5 litre falan o.O

Sabah
Omlet ,2 dilim tb ekmek ,zeytin 4 tane ,domates salatalık çay

Öğlen
Kuru fasulye ,yoğurt 1.5 dilim tb ekmek turşu

Aksam
Et yahni, 2 dilim tb ekmek, yoğurt

Öğlen arada yarım elma bir kaç hurma yemiştim

Adım 4.300 bugün sütü az içtim tahmin 1.5 litre falan o_O
Harbiden bu kadar süt içtin mi ya 😅 gaz olur kız

labellevie labellevie canım pazartesi tartı yazmışsın dün menüyü kısa yazmışsın başka paylaşım yok dikkat edersen bu hafta haftaya zaten gruplarda olacaksın 🙏
Dün diyet beslenemedim, sabah tost akşam kurufasulye ve pilav yedim. Spor da yapamadım. 🤦🏽‍♀️ 3 gündür başım ağrıyor tam olarak geçmedi.

Bugün sabah normal kahvaltı akşamı geçiştirdim, gün içinde filtre kahve, fındık ve elma yedim. Spor 5 bin adım atmışım.

Dün diyet beslenemedim, sabah tost akşam kurufasulye ve pilav yedim. Spor da yapamadım. 🤦🏽‍♀️ 3 gündür başım ağrıyor tam olarak geçmedi.

Bugün sabah normal kahvaltı akşamı geçiştirdim, gün içinde filtre kahve, fındık ve elma yedim. Spor 5 bin adım atmışım.
Gecmis olsun label 🙏
Ama diyet olmasa bile yaz ceza alıyoruz ya 🤭

Sabah
1 tam buğday tost
çay 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Ara kahve 1 kare
Üzüm ceviz

Akşam
1 tabak taze fasulye 2 tam b.
1 t. Kaşığı tahin pekmez

Adım 10 bin
Su 2 lt
Cemoos Cemoos

Eklentiler

• 20231025_233217.jpg
    20231025_233217.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 22

Geçmiş olsun canım. Yarın daha iyi olursun inşallah

Back