Lori çok az yemişsin zaten de ara olmamış.Selam
Bugun izinliydim. Evimi ozlemisim
Spor yapmadim adimimda yok sayilir. 1000 adim oda wc icindir
Oglen: coban salatasi
Ara: 2 kucuk lokum
Aksam: tavuk yuregi ve kucuk kase pilav
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar.
Sabah
1 bardak süt
3 ceviz
Öğle
Bitki çayları
Bir avuç kuruyemiş
Akşam
1 kase Yayla çorbası
2 haşlanmış tavuk but
Su tamam. Chloe tingde dinlenme günüydü bugün. Hastayım zaten iyi denk geldi. Başka spor da yapmadım.Cemoos
Geçmiş olsunDün diyet beslenemedim, sabah tost akşam kurufasulye ve pilav yedim. Spor da yapamadım.3 gündür başım ağrıyor tam olarak geçmedi.
Bugün sabah normal kahvaltı akşamı geçiştirdim, gün içinde filtre kahve, fındık ve elma yedim. Spor 5 bin adım atmışım.
çok güzel bir haber , Hayırlı olsun sağlıkla git gel inşallah birde annem içinde dua edersen çok çok mutlu olurum Begonya sana iznin olursa mesajla ismini yazacağım
Cezam nedirLori çok az yemişsin zaten de ara olmamış.
Bugün 2 kişi daha var seninle beraber hem diyet dışı hem normal yemek dışında yemek yazmıyoruz.
Direkt kaçamak oluyor.
Ceza yazıyorum
geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar.
Sabah
1 bardak süt
3 ceviz
Öğle
Bitki çayları
Bir avuç kuruyemiş
Akşam
1 kase Yayla çorbası
2 haşlanmış tavuk but
Su tamam. Chloe tingde dinlenme günüydü bugün. Hastayım zaten iyi denk geldi. Başka spor da yapmadım.Cemoos
kesin ceza yazacak dedim ahan da yazmışDeniz dur gitme az sonra büyük sürprizim var sana
hahaha seninki meze gibi olmuş. ben genelde ne bulursam doğrayıp rendeleyip üstüne limon sıkıyorum o kadarYaza uygun bir suru tarifim var ama kisin ben de kaliyorum oyle ne yapsam diye dusun dur
Gecen gun kirmizi lahana salatasi yaptim,
Kirmizi lahana, yogurt, sarimsak, sirke ve limin suyu,tuz
Tarif vermis olayim.
Soyle bir saat once hazirlayip bekletilirse tadindan yenmez
Karsiliginsa tarif isterim ahahaha, bedavadan is yapmam
ne taşkınlığımı gördün efendi efendi yemek yedim23 Ekim taşkınlık cezası
Deenniizz 10.000
25 Ekim isim verme cezası
@Ucmelekannesi
Deenniizz +diyet dışı
25 Ekim kendime ceza verdim
2 taşkınlık uyarı demek
Deniz büyük patladin daha haftanın ortasındayız
Bu hafta full devam et bari
Güle güle git gel
Yaaa ne güzel Allah umre ibadetinizi kabul etsin sag salim kavustursun Beytullaha ve sag salim dõnün yurda insallah
Tesekkur ederimUlke degistirdi isen, bezlenme duzenin ayni seyleri yesen bile degismistir, neticede ekmek diyorsun ama her yerin ekmegin kendine ozel.
Ilk yillarda alerji gelistirmek bile normal, veyahut eskiden etkilemeyen seylerin sisirmesi gibi seyler. Kabullebip can sikmamak lazim.
Kolay gelsin
NeeeeySelam
Bugun izinliydim. Evimi ozlemisim
Spor yapmadim adimimda yok sayilir. 1000 adim oda wc icindir
Oglen: coban salatasi
Ara: 2 kucuk lokum
Aksam: tavuk yuregi ve kucuk kase pilav
Miktar olarak diyete zarar vermiyor ama isim verdigin için ceza aldın diyelim.Cezam nedir
Diyetine zarar vermez tabii az yediysen ama isim verdin 7000 yazdım.ne taşkınlığımı gördün efendi efendi yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?