Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aa bak harika fikir.
Cocuklar icin kucuk termos almistim. Beslenme cantalari icin. Yumurta yapip ona koyayim

Bu arada aklin fikrin ekmekde

Şu an kac kilosun canim yani 1 dilime kac kiloda indirdi diyetisyen merak ettim?

Allah korusun çok aç kslma o zaman minik adimlarla alistir kendini
4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zaman

Ben de yanima proteinli bir besin goturmek istedigimde yogurtlu yulaf gotururdum yumurta en son ihtimalgina geldi zaten ama sunu dusunuyorum ideal kiloma ulasinca da yumurta ywmek zorunda kalacam ondan baska tok tutan da yok gercekten
Ben bugun protein olsun diye koca protein yogurdu goturdum yanimda. 1 kiloluk
Proteinli yogurt dedigim izlanda yogurdu, protein icerigi yuksek.

Aslinda yumurta ile neler neler yapiliyor.
Yumurta orucu yaparken harika tarifler bulmustum.

Ayy kusura bakma bana da kiza da çok bagiriyorsun demissin ya güldum kendim aklima geldi bende son yillarda adet oncesi donemi cok zor geciriyorum patlayacak yer ariyorum ayni seyi de esim soylemisti bana bi de diyet yapiyoz aç adam sinirli olmaz mi yaw

yemeyin kız şu sosisleri en kötü hindi füme ye bari. sosislerin içeriği fena

Allah iyiligini versin 1 kilo yogurdu ne yapcan peynir mi yapcan

ve yoğurt dile gelir
b.kunu çıkarmasak mı

Sıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesef
evde sucuk yap. ben senelerdir evde yapıyorum artık hazır yiyemiyorum mesela. sarımsak baharatçıdan aldığın baharat ve kıyma. yoğur. poşetle at buzluğa. mükemmel oluyor

Kollar ve bacak sirtta var alt karın deli ediyor beni az kaldi kesip aticam onu
Alt karın hareketi yaparken ölüyorum nasıl oraya yerlesmisse sallanip duruyor
senelerce dazla karbonhidratla beslenmek maalesef. neyse bırakma. sabrın sonu selamet

Bide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor

Senin menülere zaten alışkınım ama sabah sa ah yeşil soğanı nasıl yedin ta burdan benim midem yandı
Ya evet bana da kahvaltisiz ise gitmek yaramadı, önceden kabızlık yoktu başladı çok sıkıntı yaşıyorum, aralıklı oruç sonrası yeme atakları yaşadım,şimdi iki lokmada olsa ağzıma atıyorum, akşamı erken kapatamiyorum ama öyle olsa güzel kilo vereceğim
Ay ben de eşime dedim ki bir kere, ya baksana biz ne güzel anlaşıyoruz masallahimiz var hiç öyle büyük kavgalarimiz vs olmuyor dedim, dedi ki kavga etmek mi hasaa sen söylersin biz yaparız, kizacaksin diye korkudan aksi birşey söylemiyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…