- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Allah korusun çok aç kslma o zaman minik adimlarla alistir kendini
kıyafetlerden de anlarsın aslında. spor yapıyorsun sıkılaşmışsındırHaftasonu ölçüm yapip karsilastircam bakalım incelme varmi1 ay olacak ölçüm alali Haftasonu
Aa bak harika fikir.omletin soğuk gideri var. onu dene ekmek arası. bi de penguenin kaplı yemek termosu var bende. seneler önce almıştım. sağlıklı yaşarken yanımda götürürdüm yemeğimifiyatını bilmiyorum şu an ama muadillerine de bakabilirsin. bi nebze sıcak tutuyor yemekleri
Şu an kac kilosun canim yani 1 dilime kac kiloda indirdi diyetisyen merak ettim?Benim diyetisyenim 90li kilolarda 3dilim yaziyordu sabah öğle akşam
80li kilolarda 2 ve arada 1 yaziyordu
Suan sadece sabah 1dilim bazen oda yok bu sabah menumde oldugu gibi
Bide halk ekmeginin tam buğday ekmegini ve eksi mayali ekmegini öneriyor diger tam buğday ekmeklerinde şeker var halk ekmeginde satilanlarda yok diyor
4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zamanAllah korusun çok aç kslma o zaman minik adimlarla alistir kendini
aklımı başımdan alıyor hınzırAa bak harika fikir.
Cocuklar icin kucuk termos almistim. Beslenme cantalari icin. Yumurta yapip ona koyayim
Bu arada aklin fikrin ekmekde
Ben bugun protein olsun diye koca protein yogurdu goturdum yanimda. 1 kilolukBen de yanima proteinli bir besin goturmek istedigimde yogurtlu yulaf gotururdum yumurta en son ihtimalgina geldi zaten ama sunu dusunuyorum ideal kiloma ulasinca da yumurta ywmek zorunda kalacam ondan baska tok tutan da yok gercekten
Ayy kusura bakma bana da kiza da çok bagiriyorsun demissin ya güldum kendim aklima geldi bende son yillarda adet oncesi donemi cok zor geciriyorum patlayacak yer ariyorum ayni seyi de esim soylemisti bana4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zaman
yemeyin kız şu sosisleri en kötü hindi füme ye bari. sosislerin içeriği fenaMerhaba bugünün ganimetlerini yazayım
Kahvaltı 11 de
2 haşlanmış sosis
Bi salatalık
3 cherry domates
40 gr tulum peyniri
Çay
Akşam 18 de
Bi kase kısır
250 ml ayran
Su 1.5 lt
Yürüyüş yaptım spor olarak
Yediklerim 900 kcal yapıyor
Eki Görüntüle 3323637
Allah iyiligini versin 1 kilo yogurdu ne yapcan peynir mi yapcanBen bugun protein olsun diye koca protein yogurdu goturdum yanimda. 1 kiloluk
Proteinli yogurt dedigim izlanda yogurdu, protein icerigi yuksek.
Aslinda yumurta ile neler neler yapiliyor.
Yumurta orucu yaparken harika tarifler bulmustum.
Sıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesefyemeyin kız şu sosisleri en kötü hindi füme ye bari. sosislerin içeriği fena
ve yoğurt dile gelirBen bugun protein olsun diye koca protein yogurdu goturdum yanimda. 1 kiloluk
Proteinli yogurt dedigim izlanda yogurdu, protein icerigi yuksek.
Aslinda yumurta ile neler neler yapiliyor.
Yumurta orucu yaparken harika tarifler bulmustum.
Kollar ve bacak sirtta var alt karın deli ediyor beni az kaldi kesip aticam onukıyafetlerden de anlarsın aslında. spor yapıyorsun sıkılaşmışsındır
AhaghshsAllah iyiligini versin 1 kilo yogurdu ne yapcan peynir mi yapcan
evde sucuk yap. ben senelerdir evde yapıyorum artık hazır yiyemiyorum mesela. sarımsak baharatçıdan aldığın baharat ve kıyma. yoğur. poşetle at buzluğa. mükemmel oluyorSıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesef
senelerce dazla karbonhidratla beslenmek maalesef. neyse bırakma. sabrın sonu selametKollar ve bacak sirtta var alt karın deli ediyor beni az kaldi kesip aticam onu
Alt karın hareketi yaparken ölüyorum nasıl oraya yerlesmisse sallanip duruyor
Hamarat hanımevde sucuk yap. ben senelerdir evde yapıyorum artık hazır yiyemiyorum mesela. sarımsak baharatçıdan aldığın baharat ve kıyma. yoğur. poşetle at buzluğa. mükemmel oluyor
Bide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zaman
Senin menülere zaten alışkınım ama sabah sa ah yeşil soğanı nasıl yedin25 ekim çarşamba
sabah
menemen
3 dilim tb ekmeği
bol yeşil soğan
aralar
duble şekersiz Türk kahvesi
biraz cevizli
1 tane cennet hurması
akşam
4 tane fırın baget
1 dilim tb ekmeği
1 büyük kase limonlu salata
su daha 2 litre olmadı sanırım. tamamlarım
spor yapamıyorum dizimde bir ağrı vardı 2 aydır. biraz sarsaklık yaptım doktora gitmedim. dün şiddetlendi bugün şişti ve çok ağrıyor. yarın doktora gidicem. inşallah ciddi bir şey yoktur
Ya evet bana da kahvaltisiz ise gitmek yaramadı, önceden kabızlık yoktu başladı çok sıkıntı yaşıyorum, aralıklı oruç sonrası yeme atakları yaşadım,şimdi iki lokmada olsa ağzıma atıyorum, akşamı erken kapatamiyorum ama öyle olsa güzel kilo vereceğimNormalde zaten 12 de yapiyordum da dun aksam yemegi cok hafif gecti erkende kapattim normalde 10 da yemem lazimdi o yuzden boyle kotu oldum bugun.Aysegul Coruhluyu takip ediyor musun?aralikli orucla ilgili cok guzel kritik bilgiler veriyor dediki sabah cok gec kalmayin ama akszmi erken kapatin sabah gec kahvalti bazi insanlara iyi gelmiyor mus sanirim sorunum bu sabahi gec vskte birakip bir turlu doymuyorum saatlerime bi ayar cekecegim bakalim
Ay ben de eşime dedim ki bir kere, ya baksana biz ne güzel anlaşıyoruz masallahimiz var hiç öyle büyük kavgalarimiz vs olmuyor dedim, dedi ki kavga etmek mi hasaa sen söylersin biz yaparız, kizacaksin diye korkudan aksi birşey söylemiyoruz dedi4 yılda 2 doğum ve 2 küçük çocuk fena sarstı beni. Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah ama 2. beni benden aldı diğeri de küçük olunca. eşimle hiç tartışmazdım. şimdi haftada 2 tartışıyorum en az. eşim geçen diyor ki biliyorum 2 küçük çocuk sana ağır geldi anlıyorum ama valla bana da kıza da çok bağırıyorsun. doğru cidden ama farkında değilim çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?