- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
cidden açlığın sıhhat olduğunu düşünüyorum. ama maalesef fazla yiyorum ben. azaltmayı ve hayatıma yaymayı çok istiyorumKilon yine cok cok degilmis. Yeme bu kadar guzuum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidden açlığın sıhhat olduğunu düşünüyorum. ama maalesef fazla yiyorum ben. azaltmayı ve hayatıma yaymayı çok istiyorumKilon yine cok cok degilmis. Yeme bu kadar guzuum
o kadar aralık bana fazla kuzum. ben farz oruçta bayılıyorumNormalde zaten 12 de yapiyordum da dun aksam yemegi cok hafif gecti erkende kapattim normalde 10 da yemem lazimdi o yuzden boyle kotu oldum bugun.Aysegul Coruhluyu takip ediyor musun?aralikli orucla ilgili cok guzel kritik bilgiler veriyor dediki sabah cok gec kalmayin ama akszmi erken kapatin sabah gec kahvalti bazi insanlara iyi gelmiyor mus sanirim sorunum bu sabahi gec vskte birakip bir turlu doymuyorum saatlerime bi ayar cekecegim bakalim
Gercekten bayiliyo musun yoksao kadar aralık bana fazla kuzum. ben farz oruçta bayılıyorum
Hic acima, kamcila
HosgeldinizHic acima, kamcila
Benim diyetisyenim 90li kilolarda 3dilim yaziyordu sabah öğle akşamAynen canim benim için de öylezaten tanidigim tum diyetisyenler gunde 3 dilim ekmek veriyordu 2 sabah bir aksam seklinde ben 2 yiyorum sabahlari ama diyet sayfalarinda ekmegi hayatinizdan tamamen cikarin gibi seyler goruyorum olabilir brlki yspabilen vardir ama genetigimize islemis cok zor sifir tüketim.Burda cok guzel bir ekmek buldum 1 diliminde 9 gr karbonhidrat var bol tohumlu falan tabiki o leziz aTurkiye ekmeklerine benzemiyor saglikli hersey gibi o da lezzettsiz
ama yine de o katık ihtiyacimi kesiyor
HosbuldukHosgeldinizsizin diyet seruveni nasil gidiyor yeni mi basladiniz?
Deniz aslinda cok guzel kilo verebiliyorsun masallah nazar degmesin enerjin de yerinde 2 kucuk cocukla spor yapiyosun onlara kosturuyosun eger yemegi biraz azaltsan senin olay tamam artik. Ben de enerji sorunu var doktora gittim ksn degwrlerim dusuk ama ilaclar etki etmedi kuru ysprak gibiyim ordan oraya dusuyorum biraz moralim bozuluyor bu durumacidden açlığın sıhhat olduğunu düşünüyorum. ama maalesef fazla yiyorum ben. azaltmayı ve hayatıma yaymayı çok istiyorum
Ben de haslanmis yumurtadan hoslanmiyorum hrp diyeti hatirlatiyor bana .Ben isitilmaz zararli soguk yeyin diye duymustum ama yine bi arastirin cunku mikrodalga da isitip yiyenler var ama et gibi kesinlikle isitilmamasi geteken gidalardan diye biliyorumHosbulduk
Dalgali yamotive olmak icin buraya geldik kizlarla.
Bugun pek yesillik tuketmedim. Salata yapmak icin mutfagi gectim sular yok.
Yarin yanima salata ve yumurta alacagim.
Gerci soguk yumurtan nefret ediyorum.
Sadece sandevic tarzi olursa yiyebiliyorum.
Haslanmis yumurta tekrar isitilir mi?![]()
Isitilmaz,azcik destek aramistimBen de haslanmis yumurtadan hoslanmiyorum hrp diyeti hatirlatiyor bana .Ben isitilmaz zararli soguk yeyin diye duymustum ama yine bi arastirin
seninki psikolojik de olabilir canım. sonuçta kurulu düzenini hayatını garanti işini gücünü bırakıp 30 dan sonra yepyeni bi maceraya atılmak kolay değil. insanı sarsar. bazen zorlandığında neredeyim ben burdan işim var dersin. tc deki arkadaşların instagramda kahve toplantıları fotosu paylaşırken senin proje hazırlaman zoruna gider vs vs. sonuçta eşin ve oğlunun geleceği için gittin. kendin 2. plandaydın. bunları tamamen sindirmek kolay değil. kendine çok yüklenme. her şey yoluna girer düzen oturur inşallah. sağlık olsun daDeniz aslinda cok guzel kilo verebiliyorsun masallah nazar degmesin enerjin de yerinde 2 kucuk cocukla spor yapiyosun onlara kosturuyosun eger yemegi biraz azaltsan senin olay tamam artik. Ben de enerji sorunu var doktora gittim ksn degwrlerim dusuk ama ilaclar etki etmedi kuru ysprak gibiyim ordan oraya dusuyorum biraz moralim bozuluyor bu duruma
Ben de yanima proteinli bir besin goturmek istedigimde yogurtlu yulaf gotururdum yumurta en son ihtimalIsitilmaz,azcik destek aramistim
Bende tiksinirim iste soguk olmasindan. Garip tad oluyor.
omletin soğuk gideri var. onu dene ekmek arası. bi de penguenin kaplı yemek termosu var bende. seneler önce almıştım. sağlıklı yaşarken yanımda götürürdüm yemeğimiHosbulduk
Dalgali yamotive olmak icin buraya geldik kizlarla.
Bugun pek yesillik tuketmedim. Salata yapmak icin mutfagi gectim sular yok.
Yarin yanima salata ve yumurta alacagim.
Gerci soguk yumurtan nefret ediyorum.
Sadece sandevic tarzi olursa yiyebiliyorum.
Haslanmis yumurta tekrar isitilir mi?![]()
Dogru dedin canim psikolojik olabilirseninki psikolojik de olabilir canım. sonuçta kurulu düzenini hayatını garanti işini gücünü bırakıp 30 dan sonra yepyeni bi maceraya atılmak kolay değil. insanı sarsar. bazen zorlandığında neredeyim ben burdan işim var dersin. tc deki arkadaşların instagramda kahve toplantıları fotosu paylaşırken senin proje hazırlaman zoruna gider vs vs. sonuçta eşin ve oğlunun geleceği için gittin. kendin 2. plandaydın. bunları tamamen sindirmek kolay değil. kendine çok yüklenme. her şey yoluna girer düzen oturur inşallah. sağlık olsun da
gibiGercekten bayiliyo musun yoksa![]()
omletin soğuk gideri var. onu dene ekmek arası. bi de penguenin kaplı yemek termosu var bende. seneler önce almıştım. sağlıklı yaşarken yanımda götürürdüm yemeğimifiyatını bilmiyorum şu an ama muadillerine de bakabilirsin. bi nebze sıcak tutuyor yemekleri
stanley de pahalı evet güzel ama normal termosu var bende debende bazen oglanin sabahtan kalan omletini soguk soguk yiyorum ehh iste gideri var biraz
yemek termosu ariyorsaniz stanley ve thermos markasi efsane pahali ama evladiyelik torunlariniz kullanir ilerde
burda kantin diye bi kultur olmadigi icin herkes yaninda yemek tasiyor evde oglum ve esim icin toplamda 4 tane yemek termosu var