• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Burası tehlikeli olmaya başladı kekler sucuklar 🙈
Cemoos Cemoos kirbacini al gel bacim 🤣🤣ben kaçıyorum uyumaya iyi geceler 🤪🤪
biz daha az ve sağlıklı nasıl beslenirizin kritiğini yapıyoruz pembişim lotusum. ay lotus çiçeği de geçen bölümde hasan can da baya olay oldu. seni görünce aklıma hep o geliyor :olamaz:

evet soğan kritik. bana da kurusu dokunuyor
aynı şeyi ben de diyorum tabi ki beyime😂 megalomanlık seviyemiz göklerce😂
Kizlar G Goklerce bende diyorum hayatindski en buyuk şans benim diye😅yalniz sizden duyunca çok garip geldi şu an bir aydinlanma yasiyorum🤣🤣

Olabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledim😁gerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin 🥴
Dur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradakini gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benim🤭😱

Adını yazmak ciss yani 😀😀
Hareketi severim de bilmediğim konudan ceza almayayim 🤣
Aynen kacamak yaparsan 10 bin ismini yazarsan 7 bin adim bir de bu ceza adimlari lanetli gibi spor yapmak icin yaptiginda tıkır tıkır 10 nin oluyor bu tamamlanmiyor bir turlu bi gariplik var😅

Dur kız kısır için demi ceza var. Ama sanmıyorum cemoss bişey demedi bana yada aradakini gördü ona fırsatı kalmadı. Ama ha bulgur pilavı ha o yasak değildir sanki . Eğer öyleyse cezam 17.000 adım benim🤭😱
Kiz sen niye kendini kurban ettin ki dur simdi sedulu sedulu misal karar olacakti surda ogrenecektik cis mi degil mi diye😅

Konuya açıklama gelsin o zaman yavrum 😀 şimdi o bulgurlu salata dengeli bir menüde cis mi degil mi ? Adini yazmak cis mi yani ?
Kısır mi yok değil ama cup demişsiniz o yasak bak kadın kaçtı sizin yüzünüzden.
Kahve yanına kare yazın ya liste yapıp atsam mi napsam 🙈

Hayırlı akşamlaaarr

Menümü vereyim efendim, sabah biraz aceleye geldi acil hastaneye gitmem gerekiyordu kuzumda patates istedi

Kahvaltı
Çok az ekmeğin arasına azck patates koydm

Öğlen kızım simit istedi yarım kadar ondan aldım

Akşam
Ispanak yemeği
Sarmısaklı yoğurt

Su artık çok içmem lazım bu gün acile gittim idrar yaparken zorlanma şikayetiyle, sonuç temiz çıktı bol bol su iç dedi.
2 lt içtim sanırm bugün
Adım 5800
Cemoos Cemoos

Eklentiler

• IMG_0118.png
    IMG_0118.png
    107,1 KB · Görüntüleme: 29
Kısır mi yok değil ama cup demişsiniz o yasak bak kadın kaçtı sizin yüzünüzden.
Kahve yanına kare yazın ya liste yapıp atsam mi napsam 🙈
Anladım onu yersek ve ismini yazarsak cis 👍
Biz öyle sohbet olarak paylasmistik da dogru cani ceken olur falan

başla koşmaya pazartesiye anca biter😂

Back