• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesef
Aksam 18 de yedigin ismini anamadigim o yiyecek var ya cisss yiyecek diye biliyorum yani 10 bin adim ceza loadinggg....olabilir bir de cemoṣa sor istersen ama guzel yiyeceklerin ismini yazmiyoruz ama bak bin defa yumurta dedim cunku kimsenin cani yumurta cekmiyor😅

Aksam 18 de yedigin ismini anamadigim o yiyecek var ya cisss yiyecek diye biliyorum yani 10 bin adim ceza loadinggg....olabilir bir de cemoṣa sor istersen ama guzel yiyeceklerin ismini yazmiyoruz ama bak bin defa yumurta dedim cunku kimsenin cani yumurta cekmiyor😅
Diyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yaninda

Ben normalde günde en az bir bütün beyaz ekmeği yerdim.
Bazen bir buçuk bile oluyordu
Makarna pilav yanında da yerdim
Kurban bayramı bitti akşam ekmeği kestim,zaten beyaz ekmeği de yemiyorum.
Tam buğday 2 dilime düştüm.
Pazartesi bir tam buğday ekmeği aldım 2 gün okuldaydim bugün sigara böreği yedim diye yemedim öylece duruyor
Bence 2 dilime düşmek çok çok iyi geldi bana yarından itibaren daha dikkat edicem
Harikasin canım. Gerçekten ekmeği ne kadar azaltsak hatta hayatımızdan çıkarsak o kadar iyi. Zaten bu kilolar sağlıklı yiyeceklerle gelmedi. Bende günde 2 beyaz ekmeğe yakın yiyordum . Ama tam buğday ekmeği kesinlikle daha tok tutuyor .

Senin menülere zaten alışkınım ama sabah sa ah yeşil soğanı nasıl yedin 😱😱 ta burdan benim midem yandı 🤣🤣

Ya evet bana da kahvaltisiz ise gitmek yaramadı, önceden kabızlık yoktu başladı çok sıkıntı yaşıyorum, aralıklı oruç sonrası yeme atakları yaşadım,şimdi iki lokmada olsa ağzıma atıyorum, akşamı erken kapatamiyorum ama öyle olsa güzel kilo vereceğim

Ay ben de eşime dedim ki bir kere, ya baksana biz ne güzel anlaşıyoruz masallahimiz var hiç öyle büyük kavgalarimiz vs olmuyor dedim, dedi ki kavga etmek mi hasaa sen söylersin biz yaparız, kizacaksin diye korkudan aksi birşey söylemiyoruz dedi 🤣🤣🤣
valla çok seviyorum yeşil soğan ya :KK76:

ahahaha eşler mi mağdur biz mi bilemedim
eşim de geçen önceden biz hiç tartışmazdık dedi. ben de çünkü senin öküzlüklerini tolere ediyordum dedim😂😂

Bide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor
Ikiz annelerini tek bakista anliyorum zaten 😅 kadinlar meydan muharebesinden cikmis gibi oluyorlar hem fiziksel hem mental cok zor gercekten bi yardim eden şart

Ay masallah yok anam ben beceremem bana ne kadar pratik o kadar iyi 🤣
Aksamlari yemek yapmaya üşeniyorum diye habire airfryda sebze pişiriyorum üzerine yoğurtla mis 😀😀
air fry ben de çok kullanıyorum ama sebzesini sevemedim ya. tavuk köfte güzel geliyor bana

Simdi diycem pişirirken dağılmıyor mu 🤣herkesin canı çekecek sabah kahvalti belli oldu 😅😅
ben sucuk şeklinde rulo yapıyorum. hafif yumuşayınca yuvarlak yuvarlak kesip pişiriyorum. o zaman dağılmıyor ama tamamen eritince dağılıyor tabi

valla çok seviyorum yeşil soğan ya :KK76:

ahahaha eşler mi mağdur biz mi bilemedim
eşim de geçen önceden biz hiç tartışmazdık dedi. ben de çünkü senin öküzlüklerini tolere ediyordum dedim😂😂
Ahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 ben de diyorum, ya sen ne biçim bir hayır işledin de benimle evlendin off çok şanslısın, diyorum

Ya ben de çok seviyorum soğanı ama işte midem sevmiyor 😔🥺

Diyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yaninda
Olabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledim😁gerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin 🥴

Ahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 ben de diyorum, ya sen ne biçim bir hayır işledin de benimle evlendin off çok şanslısın, diyorum

Ya ben de çok seviyorum soğanı ama işte midem sevmiyor 😔🥺
evet soğan kritik. bana da kurusu dokunuyor
aynı şeyi ben de diyorum tabi ki beyime😂 megalomanlık seviyemiz göklerce😂

Olabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledim😁gerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin 🥴
Adını yazmak ciss yani 😀😀
Hareketi severim de bilmediğim konudan ceza almayayim 🤣

Back