• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

25 ekim çarşamba
sabah
menemen
3 dilim tb ekmeği
bol yeşil soğan

aralar
duble şekersiz Türk kahvesi
biraz cevizli sucuk
1 tane cennet hurması

akşam
4 tane fırın baget
1 dilim tb ekmeği
1 büyük kase limonlu salata

su daha 2 litre olmadı sanırım. tamamlarım
spor yapamıyorum dizimde bir ağrı vardı 2 aydır. biraz sarsaklık yaptım doktora gitmedim. dün şiddetlendi bugün şişti ve çok ağrıyor. yarın doktora gidicem. inşallah ciddi bir şey yoktur
Kiz ne cok ekmek bu

karışık tahıllı mı ki
Surekli bi cekirdekler falan geliyor agzima😅muhtemelen her turlu tahil var çorek otuda var ve ketojenik sertifikasi var yani icinde karbonhdrt cok az bir ekmege göre icinde yok yok yani zaten bende baska kimse yemedigi icin epeyy gidiyor.Ama tabii lezzet ararsan o yok 😅 kacamak firsatim olunca ilk onu birakacam😅

25 Ekim Carsamba Menum

13:30 Kahvalti (cok aciktigim icin biraz fazla kacirdim gibi geldi bana cisss bisey yok da miktar olarak )
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 tatli kadi bal ve tereyagi
1 tatli kasigi tahin pekmez
Badem ,kabak cekirdegi ,kaju ve kuru uzum karisimi (bu karisim bir cay tabagindan biraz buyuktu )
1 kk peynir

Ara sadece kahve icecemn yukarda kuruyemis cok oldugu icin dengeleyecem

Aksam 2 haslanmis baget ve yogurt

Su 1 litre oldu bile su duzenimi oturttum sukur
Egzersiz yok
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
tatlı ihtiyacına bakılırsa evet çok acıkmışsın ve şekerin düşmüş. tabi böyle de birden yükselmiştir😂
kahvaltını bu kadar geç yapmazsan sorun çözülür canım

Selamlar ,

Kahvaltı: klasik yumurtalı kahvaltı, tb ekmek çay
Ara öğün: Türk kahvesi , 1 lifalif bar
2. Ara öğün : 1 muz
Akşam yemeği: yayla soslu tavuk (filede satılan hazır paket direkt airfryda yaptım yağsız 🙃) , 4/5 kaşık bulgur pilavı
Yemek sonrası : çay, su, maden suyu devam 💦

Adım: 2500 şimdilik , yatmadan Leslie yapacağım. Kendimi çok ödem ve şiş hissediyorum bu işi çözmem lazım.

🌸 Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

tatlı ihtiyacına bakılırsa evet çok acıkmışsın ve şekerin düşmüş. tabi böyle de birden yükselmiştir😂
kahvaltını bu kadar geç yapmazsan sorun çözülür canım
Ayynen bak nasil anladin elim ayagim titredi cok asiri ac hissettim 18 saati gecti herhalde

Surekli bi cekirdekler falan geliyor agzima😅muhtemelen her turlu tahil var çorek otuda var ve ketojenik sertifikasi var yani icinde karbonhdrt cok az bir ekmege göre icinde yok yok yani zaten bende baska kimse yemedigi icin epeyy gidiyor.Ama tabii lezzet ararsan o yok 😅 kacamak firsatim olunca ilk onu birakacam😅
uno nun da karışık buğdaylı bir ekmeği var. o da öyle.

Ben normalde günde en az bir bütün beyaz ekmeği yerdim.
Bazen bir buçuk bile oluyordu
Makarna pilav yanında da yerdim
Kurban bayramı bitti akşam ekmeği kestim,zaten beyaz ekmeği de yemiyorum.
Tam buğday 2 dilime düştüm.
Pazartesi bir tam buğday ekmeği aldım 2 gün okuldaydim bugün sigara böreği yedim diye yemedim öylece duruyor
Bence 2 dilime düşmek çok çok iyi geldi bana yarından itibaren daha dikkat edicem

Ben normalde günde en az bir bütün beyaz ekmeği yerdim.
Bazen bir buçuk bile oluyordu
Makarna pilav yanında da yerdim
Kurban bayramı bitti akşam ekmeği kestim,zaten beyaz ekmeği de yemiyorum.
Tam buğday 2 dilime düştüm.
Pazartesi bir tam buğday ekmeği aldım 2 gün okuldaydim bugün sigara böreği yedim diye yemedim öylece duruyor
Bence 2 dilime düşmek çok çok iyi geldi bana yarından itibaren daha dikkat edicem
aha cemoş ben de 1.5 beyaz ekmekten düştüm buralara yeminle. o yüzden az geliyor😂 pilav makarna zaten kutsallarımdı yani saymıyorum bile😁

Şimdi uyardihim için üçmelekannesi yemiş ona da dedim kare diyebilirsin yada bir iki dilim.
Seninki cevizli tatlı bende bayılırım ama diyette yasak o ya ben zor tutuyorum kendimi.
Ceviz ye onun yerine ben öyle yapiyorum

eğer bünyen alışık değilse birden öğün atlamak doğru değil bence canım. sabah proteinini al araları uzat zamanla
Normalde zaten 12 de yapiyordum da dun aksam yemegi cok hafif gecti erkende kapattim normalde 10 da yemem lazimdi o yuzden boyle kotu oldum bugun.Aysegul Coruhluyu takip ediyor musun?aralikli orucla ilgili cok guzel kritik bilgiler veriyor dediki sabah cok gec kalmayin ama akszmi erken kapatin sabah gec kahvalti bazi insanlara iyi gelmiyor mus sanirim sorunum bu sabahi gec vskte birakip bir turlu doymuyorum saatlerime bi ayar cekecegim bakalim

Back