• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Akşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
@Cemoos Chocolita Chocolita
Sevgiler herkese.🌸💐🌺
Çok geçmiş olsun . Dün alintilamisim anacak yazdım.
Bu arada eşim de ev sahibiyle konuştu sanki evin sahibi kendisiymis gibi kararları sıraladı durdu 🙄
Kadında tamam abi dedi evine davet etti eşimle tanış konuş dedi yani evi satamayacak gibi bizde kirayı yukseltip oturacağız en azından taşınma yok.
Burada 2-3 arkadaş taşınınca gözüm korkmadi değil 🥺
Şu zamanda ev taşımak gerçekten çok zor. Hem maddi hem manevi. Kiralar uçuyor. Daha ne kadar yükselecek ibretle bakıyorum. Her seferinde yok sasirmayacagim diyorum ama bı eve bakıyorum bir kiraya dudağım ucukluyor.
Kaça oturuyordun,kaça yükselir bilmiyorum ama her durumda tasinmandan iyi olur heralde canım.

Şu zamanda ev taşımak gerçekten çok zor. Hem maddi hem manevi. Kiralar uçuyor. Daha ne kadar yükselecek ibretle bakıyorum. Her seferinde yok sasirmayacagim diyorum ama bı eve bakıyorum bir kiraya dudağım ucukluyor.
Kaça oturuyordun,kaça yükselir bilmiyorum ama her durumda tasinmandan iyi olur heralde canım.
Çok teşekkür ederim Ucmelekannesi Ucmelekannesi
🥰🙏:KK200:🌸💐🌺

Sınırları zorlayacagım ama pekte umidim yok bakiciğiz iri kemikte sehir efsanesi diyorlar ama ben ön açıdan geniş enim net 😂
yok annem benim kemiklerim küçük ama kilo alınca kocaman oluyorum yani😁
Eskiden yikardim da genetik muhendisi hesabinin bir paylasimini gordum sicakta kaynayarak yok oluyor ama yikarken o bakteriler tezgaha oraya buraya bulasiyor sonra elinize ve diger her yere besinlere dedi o yuzden ben de son 1 aydir yikamiyorum ama hiç içim rahat degil
evet çiğ tavuğa dokunduğumda başka bir şeye sürmeden yıkıyorum ben de hemen elimi. yani alışkınız her şeyi yıkamaya beni de rahatsız ediyor ama maalesef kar zarar hesabı yıkamamak mantıklı olan
Bende 😂
Eve koşu bandı falan alsak yetecek aslında 🙈
oturaklı olmayan eliptiği tavsiye ederim kolu bandından ziyade
Ben korse takamıyorum.
Burda herkes bel ince popo düz vs diyince göbeklere baktım. Ameliyatla daraltılıyormuş ama güzel olmak için ben bunu göze alamıyorum. 2kg daha versem o elbise oturur bana
açıkçası estetik için ameliyat benim için imkansıza yakın mecburi bir şey yoksa. bi de meme ve karın germe ciddi zor ameliyatlatmış. bi fenomene tüm sürecini paylaşmıştı ordan hatırlıyorum

3 ay önce 1 sokak öteye 10 bin taşıma 6500 temizlik ücreti ödedim

Back